applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 20 dakika önce, Dragonutopia dedi ki: Genshin impact icin ayrı bi bölüm kursanıza, cok aktif oyuncuları var. şuan farklı topiclere bölünecek kadar çok alt konu yok. böyle her şeyin bir arada konusulması da güzel oluyor, gözden bir şey kaçmıyor. hem nedanko'ya yük olmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 GOLNXLAKC58 50 primo kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 AR45 oldum, merak eden varsa ascension questten sonra ilk iş boss zorluklarını denedim: Boreas bayağı zorlaştı, AR40 ta da bayağı ciddi bir powerspike görmüştü, bir o kadar daha artmış bence. Stormterror aynı zorlukta hep, sadece hpsi artıyor. Birazcık daha uzun sürdü kesmem. Childe AR40'tan daha kolay geldi ama nerflemişlerdi bunu, nerf sonrası AR40'ı tekrar denememiştim. Ama sonuçta şu anki AR45 önceki AR40'tan daha kolay geldi. Lootlarda da hepsinden 1 Rank 5 Artifact düştü, Stormterror ve Boreas'tan 2, Childe'dan 1 Talent up matı düştü. Önceden baktığım guidelara göre hem artifactlar hem talent matlar için AR45'te 1 turuncu 100%, 2. si de bayağı yüksek bir ihtimal. Oceanid zaten lanet ötesi bir bosstu o da daha gıcıklaşmış, summonları hem daha tanky hem de daha feci vuruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Bende ucundayım, ama rank 5 artifact için katlayanacağız artık, bayağı farkediyor diye duymuştum ondan fragile resinde kullanmadım 49 tane olmuş . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Thunder Fury artifactı düşüremiyorum yalnız, hep Thundersooter geliyor. Gıcık oldum. Bayağı bir resin harcadım düzgün bir şey bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2020 (düzenlendi) aynısı bana pyro da oluyor hah mahsus yapmışlar herhalde. 45 oldum bu arada dvalinden hala nefret ediyorum güya düzeltmişler biraz ama hala karakter değiştirince üzerinden düşüyorsun. Gerçi elektrik olanını pek denemedim henüz , ventiyi giydirdim 4* da olsa anemo dmg olan bile düştü , şapka hp kaldı bir türlü başka şapka çıkmıyor :)) Kasım 20, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Event Phase 3 açıldığı zaman şu anki meteorlar bitecek mi? Daha doğrusu şöyle sorayım: shardları sadece yarına kadar mı toplayabiliyoruz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 mantıken olmaması lazım çünkü 2 başlayınca 1 bitmedi, hala toplanabiliyorlar. ama bu da resin isterse herhalde yetişmez ikisine aynı anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Birde sanırım 3. aşama pazartesi açılıyor. Geri sayarken orada saati göstermiyor ama yukarıda 8 gün 13 saat diye counter var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Ama Phase 1 ve 2'nin matları aynıydı, sadece toplama yolu farklıydı. 3'te yeni mat geliyor. Gerçi event bitene kadar bir şekilde shard toplamak mümkün olur herhalde. Bu arada 52 tane fragile resin vardı 30 kaldı, hala Fischl'ın Electro setine 1 tane bile güzel parça bulamadım. Venti de öyle, hep tırt rollar geliyor. Gerçi Venti'de yine de seti değiştirdim, set bonusu statlardan daha önemli. Ama Fish'e artık electro setini dizebilmem için iyi roll lazım ATK, Crit Rate, EM filan. Düşen parçalar hep HP DEF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 amma kasmışsın 22 resin lik ne yaptın be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Öyle oluyor valla şanslı değilsen, ben de biraz AR40 civarı, gerisi AR45'ten sonra olmak üzere 40 kadar resin yakmıştım. O kadar fazla kötü statlı artifact geliyor ki. Ortalama bi Noblesse bide fena olmayan bi VV seti dizebildim o kadar, 2 parça da eh meh Archaic Petra Ning için. Ki bunlar ana statı tutturduğum parçalar, substatları falan öyle ahım şahım şeyler değil. Millete bakıyorsun crt/crtdmg/atk substatları havada uçuşuyor, şanslı olmadıkça veya resin refresh yapmadıkça çok iyi statlı artifactlar denk getirmek zor. Özellikle birden fazla set lazımsa, ana statları tutturup, 1-2 güzel substat yakalayıp bir sonraki sete geçmek daha mantıklı. Daha sonra dönüp daha iyileri için farmlanabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 UID: 705236924 ekleyin phase 3 co op olacak yapalım hep beraber Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2020 Yeni leakler: Ganyu 5* olacakmış, ikemen combosunu breakleyecek neyse ki. Ama çok hype yapamıyorum, Ice Amber çıktı. Eğer passive talentları filan aşırı OP değilse wish harcamaya değmez. Hydro/Cryo setleri de pek güçlü değil sanki. Ama bir yandan fena da değil, işe yarayabilir. Hydro setini Tartaglia'ya özel yapmışlar başka charlar kullanamasın diye. Minizone açmaları da iyi olmuş. Inazuma gelene kadar oyunu boş bırakmasınlar böyle minizonelar, eventlerle filan gelsinler hep. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Topkek Yalnız adamın statları çok iyi o levela göre, artifactları baya iyi sanırsam, bu videoya bakıp da gaza gelmeyin kabız olursunuz aynı seviyede artifactları çıkarana kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Lvl80de 50 zımbırtı verdi event 40 resine karşılık telefonda da zorladı valla melee girince healersız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 hmm 50 iyiymiş dükkanı bir kaç günde sileriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Evet çok kolay farmlanıyor. 40 resin cost biraz tuzlu geliyor ama ödüller çok iyi (+60 Essence resin costsuz side questlerden geliyor.) 40 Resine 50 Essence. 1 Mor Talent Book=12 Essence (x4 stock), 1 Mavi Talent Book 4 Essence (x12 stock). Hepsini toplamakta fayda var, 20 resine girdiğin dungeondan 2-3 Yeşil, 2-3 Mavi, 0-1 Mor düşüyor. Mor düşme ihtimali de bayağı az görebildiğim kadarıyla. Düşürebileceğinizin en iyisini %100 ihtimalle düşürseniz bile 40 Resine 4x Rank 4 Book daha iyi (F Rank Luck faktörünü göz önüne alırsak 2-3 kat daha iyi) Crown tabi en önemli mat, şimdi kullanamasak ta end gamede çok önemli, eventten evente 1er tane gelecek. En önce onu almak lazım. Mystic Enhancement Ore işe yarasa da resin costsuz farmlanabilen bir mat, crystal toplayıp blacksmithte yapılabiliyor. Günlük limiti var sanırım, 30 olması lazım, ama günden güne birikir zaten. Shoptan bunu toplamak pek avantajlı değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 benim hala mora alacağım var p2 den , şu shop un crown/kitaplarını temizleyeyim geri döner onu tamamlarım önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Crown alıp talent bookları sıfırlarım. Fazlasına gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Enhancement Orelara harcamayın resini kesinlikle, günlük blacksmithlerin söylediği yerleri toplasanız bile yeterince enh ore biriktirebiliyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 world levela göre herhalde coop girdim round başı 32 verdi. herşeyi almaya yetmez gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 (düzenlendi) Olabilir evet ar45 wl6 benim ki Kasım 23, 2020 Kaede tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 23, 2020 mevcut bannerda yer alan tartaglia mi daha iyi sizce yoksa gelecek hafta gelmesi beklenen karakter mi? pity timera çok yaklaştım elimde yeterince primogem de var. açayım tartaglia çıkartayım mı %50 yoksa bekleyeyim mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar