Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 12 saat önce, Raze dedi ki: ninnguang ı 2. main yapayım dedim, cons artsın 1-2 diye de her gem geldiğinde tek tek 15-16 tane açtım. tartaglia çıktı. bunu mu 2. main yapmak lazım ki aynen bunu yapmaya çalıştım, beidou ve buzcu kedi geldi. tartaklıyor çıkmasın diye durmam lazım artık, 90'a yaklaştı. kısmet işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 lmao birebir aynısını yapmışlar umaru op'un, helal olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 Bu web eventini de arada yapmayı unutmayın, o da bir şeyler veriyor en azından pek zamanda almıyor. Eventler yığılınca arada kaldı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 çok gereksiz ve bayık bir 'event' olmuş dialoglar eğlenceli olsa da. çok gereksiz. bitirmek üzereyim ama sevmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2020 evet pek bir amacı yok malesef, belki ilerisi için deneme olarak yapıyorlardır. Çalışıyor en azından öyle ya da böyle . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 knockback mekanikli takımları fena üzer bu aşaması eventin overload olmasın diye çok kasıyorum. meteor etki alanında ticklerse sayaç epey geri sayıyor. bir kaç kere dışarıda yakalanırsanız dps yarışına dönüyor olay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 İşteyim test edemedim ama bu aşama için sadece bazı karakterin %60 dmg bonus u vardı sanki, onu da unutmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 meteorların elementlerini tutturmak da gerekiyor galiba ama kastığım cryo karakter yok diye bir wavee girdim lvl75 moblar zorladı özellikle kalkan basan şişko ve hammer abi. benim dpslere de buff olmadığı için bazen ter atıyorum event çok güzel ve bol ödüllü olmuş. 400 fading star's might var 100 tane exp kitabı demek oha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 oo harika o xp kitapları çok lazımdı ya chestler tükenince birikmez oldu resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 resin kaçırmadan oynayanlar o shopu rahat boşaltır. güzel event olmuş aferin adamlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 WL5 son seviyede 20 Resin = 45 Shard veriyor. 4 Shard = 20k char xp veya 10k Mora. Tek meteor 112.5k Mora veya 225k xp yani. Kıyaslarsak Leylinelar 52k Mora veya 6-7xMavi(5k)+3-4xMor(20k) xp (90k-105k xp) Farmlaması aşırı avantajlı, x2+ fark var. Özellikle XP kartlarını shopu kurutana kadar farmlamakta fayda var. Knockback çok problem olmadı Venti sağolsun hepsini bir yere toplayıp 3-5 saniyede nukelayabiliyorum Fischl+Xianglingle. Bir de Fischl 60% event buff aldığı için kolay kesiliyor. Ama evet, main charın event buff listesinde değilse biraz zorlayabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 evet main dps yok ve venti ile toplanmayan büyüklüktekiler aşırı sıkıntı. aşırı demiyim de challanging oldu o da ayrı keyif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 tartaglia geldi 3. 10x rollda -_- insan yeni char gelince uzulurmu? uzuluyro bu oyunda cunki mat grind kafa patlaticak duzeyde gozunu sevdimin fgo su Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 tek tek meteor toplamaktan çok daha iyi bu ya 20 resine 45, mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Ben tartakçıyı saldım 60 rollda gelmedi 4*lar ikişer tane geldi. Sonraki banner güzel olursa erken düşer en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 sonraki banner belli zaten ne çıkacağı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Sonraki banner bayağı iyi. Biri yeni Fire Claymore charı (Xinyan), Razor ve Chongyun. Bana claymore charı lazım, Noelle hariç hiçbiri yok, kendi aralarında anlaşmışlar gibi hiçbiri düşmedi. Fire charı konusunda da eksiklik çekiyorum, Bennett ve Xiangling var ama onlar support daha çok, bana main dps/carry lazım. Xinyan güçlüyse belki işime yarar (Diluc düş artık). ZhongLi çok lazım değil gerçi ama düşerse de itiraz etmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Çok iyi ya event, milletin hesapladığına göre fragile resin kullanmadan veya resin refresh yapmadan shoptaki exp book/mora komple alınabiliyormuş. Event bitsin bi vaporize/melt comp yapmayı düşünüyorum, hep random takıldım şimdiye kadar. İlk takımım Razor/Xiangling/Fischl/Barb'dı ama hiç birini sevemedim, bunlar geldi diye en başta takıldım öyle, bide Noelle levellamıştım biraz abyss için. Daha sonra Ning'i main dps yapıp, Venti ekledim takıma, dedim bir dps daha çıkarırsam bannerların birinde, Ning'i sub carry olarak kullanırım. Childe çıktı hoşuma gitmedi, zaten 120931 tane karaktere birden odaklanınca ne materyal kaldı ne mora ne birşey. Bu eventtan gelecek kitapları morayı vs. biriktirip Bennet/Xinqgiu/Chongus tarzı bir takım yapmayı düşünüyorum, hem open world dolanırken hem abyssde kullanmak için. Son karakter Diona olur heralde, shield var, aoe heal var, aoe cryo var, Chonchonla beraber cryo resonance olacak bide. Artifactlar, silahlar falan kafamda hazır. Günlük resin refresh de yapmayı düşünüyorum 1 kere, zaten 16-17 tane karakter oldu, 2-3 ay herhangi bir bannera gireceğimi sanmıyorum olanlara odaklanırım. Bir beklediğim Ayaka var o da hemen gelmez muhtemel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 zaten 160 resin ile 8 kere meteor yapsan 45*8 = 360 olmuyor mu , 150 tane Heroes Wit mi ne var 4 costtan 600, 2 günde hallediyorsun gerisi bonus. Daha da çok zaman var hani acele etmeden rahat rahat shop u boşaltmak mümkün. 2. item ne kadar düşecek bakalım orada skill itemları daha ilginç. Experience hızır gibi yetişti yanlız 15 tane mi ne kalmıştı bende 150 alıyorum şimdi 2 sindende mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Aynen yaptım şimdi 45 veriyor meteor başı dediğin gibi, rahat bitirilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 evet gachacılar uyarıyor ekstra resinleri son faza saklayın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 bugüne shard map yok mu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Yok bitti onlar 2 günlüktü, sanırım geriye yönelik toplayabiliyorsun ama yenisi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 knockbackleyen ve devamlı shield açan moblar gelirse sıkıntı çıkarabiliyor, özellikle de saldırırken otomatik hareket eden charlarla. ama düz lapacılar gelirse sorun olmuyor. yalnız nasıl bir ayar çektilerse kendi kurduğum overload setup kendi kafamda patlıyor. onun dışında iyi olmuş ama eventin gezme gerektirmeyen aşamaları. fiş & mona = condensed resin çalışmıyor ama event'te, coop domain hariç bayağı çöp çıktı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2020 büyüklerin yanında küçükler de var. eski olamaz daha önce topladım buraları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar