Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 (düzenlendi) Saat 8 de venti banner gidiyor, aşağıdaki gelecek. Ekim 18, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 of ne kadar kötü bir banner. xingqiu zaten expedition yapıyor sadece bende. sucrose da tier listin dibindeydi amber'dan sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Xingqiu ve Sucrose ben de expeditiona yollamak haricinde dokunmuyorum. 4* arasında bir tek Noelle iyi ama o da pek game breaking bir char değil. Sırf Klee için rollamam herhalde, çok iyi olsa da. Zhongli bannerına kadar beklerim muhtemelen. Ya da normal bannera gömerim gemleri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 ben de normal bannera harcasam mı diye düşündüm ama önümüzdeki ay jean banner çıkarsa da kahrolurum bu sefer. biriktirmiyor gem mereti resmen. bu arada daily logine yarım elma gönül alma da olsa ödül vermeyen tek gacha oyun gördüğüm. "istemiyorsan açma oyunu birader" demişler resmen. o kıtipyöz bp exp'i saymıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 (düzenlendi) yarın daily login başlıyor yine. 19 undan 3 üne kadar diyor. 7 gün reward var 3 üne kadar yine bir şey yok sonra . Jean'in banner olarak geleceğini sanmıyorum, kendi banner ı olanları venti gibi genel bannerdan alamıyorsun. O yönde devam eder muhtemelen. Ekim 18, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 (düzenlendi) keel ve venti yok muydu genel banner'da? kötüymüş o zaman, genel bannera harcayıp jean gelmezse bırakayım oyunu bari. aynı 3-5 charla 6 ay devam edilmez bu oyunda. hmm yok ya gene de limited bannerda jean gelme ihtimali daha yüksek görünüşe göre silah çıkmadığı için. silahların yüzdesini charlara dağıtınca daha artıyor ihtimal. neyse keel bannerına harcayayım madem onu istemesem de. Ekim 18, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Klee char olarak çok çok iyi, ona rollanır aslında, ama bannerdaki 4*lar emergency food tier olunca bannerın kendisi de o tierde oluyor işte, bannerın değerinin %90'ı 4* charlar. Bir de silah düşürmek te lazım, silahsız en sağlam karakter de gelse hiç iş yapamıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 ben rollamayacağım herhalde, 4* lük karakterler çok zayıf bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 baya tırt cıktı ya, sırf bugün banner değişiyor diye 6 tane reroll acc hazırlamıstım. acaba bazılarını venti'ye mi kullansam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boneslark Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Gitmeden bu bannera harca bence, venti bannerındaki herşey ya S tier ya A tier, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 ben gitmeden kullandım biraz, Fischl yoktu o çıktı 2 barbara çıktı lol. Zaten başka bir halt çıksa şaşardım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 gz gene onlar çıkmış bu yeni emergency food tierdekiler yerine. silah hakkında dediğiniz de doğru ama gene craftingden 4* yapılabiliyor en azından. 4* gacha silahı yerine onlar da idare eder aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 sucrose un consları açabilirsek yeni bannerda iş yapar baya olumlu yorumlar var sucrose ve noelle hakkında youtubeda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 (düzenlendi) Ben de kalan gemleri bu bannera gömdüm son 5 dk kala. Venti C1, Fischl C3, Xiang C3, Barbara C2 oldu. Hepsi en sık kullandığım charlar. Özellikle Fish iyi oldu, main charım zaten. Bir de sonradan bir tane welfare verecekler diye bir söylenti var, doğruysa C4 olur, o bonusu çok iyi. Venti C1 en gereksiz constellation filan herhalde, keşke başka bir 5* düşseydi (Venti bannerına rolluyorum gerçi ne bekliyordum ki :p) Bu arada 38 Starglitter birikti, Razor'u alsam mı diyorum 34 starglittera? İşe yarıyor mu? Ya da sonraki rotationda ne koyacaklar onun yerine, bekleyeyim mi? İleride 5* charları da starglitter exchange'e koyabilirler diye söylentiler de gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum. Ekim 18, 2020 ShadowFury tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 ben de keşke harcadaydım dedim pff. sadece tek bnner olması ve 15 gün gitmesi bayağı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 26 dakika önce, HarveyQuinn dedi ki: sucrose un consları açabilirsek yeni bannerda iş yapar baya olumlu yorumlar var sucrose ve noelle hakkında youtubeda. ventisi olmayanlar için abysste ultisiyle baya iş yapıyor. conslarıda açıldı mı tertemiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Venti consları değmez bence benim rate up bannerda sırada featured var ve pity timer da yakın. 5* bir tane düşürür bırakırım herhalde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 yenisi ne zaman gelecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 20 sinde yazmış birileri doğrumu bilemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2020 notice kısmında yazıyor oyunun 20 sinde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 14 saat önce, ShadowFury dedi ki: Bu arada 38 Starglitter birikti, Razor'u alsam mı diyorum 34 starglittera? İşe yarıyor mu? Ya da sonraki rotationda ne koyacaklar onun yerine, bekleyeyim mi? İleride 5* charları da starglitter exchange'e koyabilirler diye söylentiler de gördüm ama ne kadar doğru bilemiyorum. razor'da güçlü dps ama gacha'tan çıkartırsın onu bir şekilde. bence biriktir. 5* karakterleri trade e eklemeleri 1 sene sonra falan olabilir ya da öyle bir cost koyarlar ki istesek bile alamayız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 20, 2020 harvest moon'nun bir oyununda vardı postacı kız, klee tip aynı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar