Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Among Us

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Abi hayır hafıza ile ilgili bir fail yaşamama ve bunun yakalanmasına gerçekten çok üzüldüm, tanıyan bilir harbi fil hafızalı bir insanım.

Neyse dalga geçilmeyi hak etmişim, ben de güleyim AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AĞ QU SALAĞI DENO

Mesaj tarihi:

benim yalanları da 2 kere yakaladınız ama en azından swarley kalan görevi tamamladı ehu.

insanların birşeye kesin inanınca ısrar etmesi lazım yalnız.

5a6.jpg

Mesaj tarihi:

Ya impostorlar fake tasklari yapamiyo muydu? Dunku oyunda ben hicbiriyle interact olamadim. Onune gecip bos bos bekliyodum yapiyomus gibi yapip. Server ayari mi var bug mi yedik mobarak

Mesaj tarihi:

yok fake o işte. sana fake task yerlerini gösteriyor ki, boş boş yerlerde durma gerçekten görev olan yerlerin önünde dur diye.

oradaki göreve göre fake zamanını kendin belirleyip bir süre durup gideceksin

Mesaj tarihi:
42 dakika önce, applev0dka dedi ki:

yok fake o işte. sana fake task yerlerini gösteriyor ki, boş boş yerlerde durma gerçekten görev olan yerlerin önünde dur diye.

oradaki göreve göre fake zamanını kendin belirleyip bir süre durup gideceksin

abi sanki sizle oynadığımdan önceki gün ilk kez oynamıştım, onda oluyodu ya... yanlış mı hatırlıyorum ki acaba

Mesaj tarihi:

Dün sonu itibarıyla hem crewmate hem de impostor'da en iyi olduğumu ve en iyi argümanları sunduğumu ne zaman kabul edeceksiniz peki? Benimle olan kazanıyor bu oyunda ya, net.

Mesaj tarihi:
On 30.09.2020 at 00:02, Xenocide dedi ki:

Hangi vent

SDFSDF harbiden çok şaşırdım görüldüğüme. oyunda V-SYNC açın kesin çok smooth oluyo

• Yeni Oluştur...