-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Bişi dicem ya o anı hatırladım ben, vızır vızır etrafımda insanlar geziyor, mini game'in yanından onları kesicem diye takip etmemişim. İpnelik yapmayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 ben dibinde durdum, tırsmıştır ben kesecek miyim diye dikkati dağılmıştır lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Abi hayır hafıza ile ilgili bir fail yaşamama ve bunun yakalanmasına gerçekten çok üzüldüm, tanıyan bilir harbi fil hafızalı bir insanım. Neyse dalga geçilmeyi hak etmişim, ben de güleyim AHAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA AĞ QU SALAĞI DENO Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Hangi vent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 ben bu gece efsane kötüydüm ya. imposter olunca 2 kere erken kill ile sıçtım. crewmate olunca kendi görevlerime o kadar odaklandım ki, topluluk olarak gezip info toplamadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 benim yalanları da 2 kere yakaladınız ama en azından swarley kalan görevi tamamladı ehu. insanların birşeye kesin inanınca ısrar etmesi lazım yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 her seans en az 1 kez card swipe rage quitliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 o kartı 10 kere yaptım olana kadar bugün lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2020 13 saat önce, tiLi dedi ki: ölüler task yapmaya devam etmeli. bi de bişi yakaladım https://clips.twitch.tv/ShinyIcyButterflyFloof deno... AAABBBİİİİİ AAHUAHSODHDUHAUSHDHASHDUOAHSUDAHSODHIUASDHIAH :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Ya impostorlar fake tasklari yapamiyo muydu? Dunku oyunda ben hicbiriyle interact olamadim. Onune gecip bos bos bekliyodum yapiyomus gibi yapip. Server ayari mi var bug mi yedik mobarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 yok fake o işte. sana fake task yerlerini gösteriyor ki, boş boş yerlerde durma gerçekten görev olan yerlerin önünde dur diye. oradaki göreve göre fake zamanını kendin belirleyip bir süre durup gideceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 21 saat önce, tiLi dedi ki: ölüler task yapmaya devam etmeli. bi de bişi yakaladım https://clips.twitch.tv/ShinyIcyButterflyFloof deno... Ofasgh harikaymiş bu ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 42 dakika önce, applev0dka dedi ki: yok fake o işte. sana fake task yerlerini gösteriyor ki, boş boş yerlerde durma gerçekten görev olan yerlerin önünde dur diye. oradaki göreve göre fake zamanını kendin belirleyip bir süre durup gideceksin abi sanki sizle oynadığımdan önceki gün ilk kez oynamıştım, onda oluyodu ya... yanlış mı hatırlıyorum ki acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 crewmate olup kendini 3rd imposter sanıyor olabilir misin ? sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Dün sonu itibarıyla hem crewmate hem de impostor'da en iyi olduğumu ve en iyi argümanları sunduğumu ne zaman kabul edeceksiniz peki? Benimle olan kazanıyor bu oyunda ya, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 On 29.09.2020 at 11:48, tiLi dedi ki: ölüler task yapmaya devam etmeli. bi de bişi yakaladım https://clips.twitch.tv/ShinyIcyButterflyFloof deno... şu hareketten sonra hiçbir zaman kabul edemeyeceğiz : / Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2020 bugün de güzeldi, yalnız impostor gelmedi diye ragequitlemek olmadı lol. benim ve zaugna'nın imp güme gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 On 30.09.2020 at 00:02, Xenocide dedi ki: Hangi vent SDFSDF harbiden çok şaşırdım görüldüğüme. oyunda V-SYNC açın kesin çok smooth oluyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 biraz daha tunelayip daha fazla impostor ile de oynayabiliriz gold bey isterse,, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Yok abi iki ideal ya. Üç can sıkar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 aynı anda birer kill atsalar biter neredeyse, olmaz tabii ki 3 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 On 29.09.2020 at 11:48, tiLi dedi ki: ölüler task yapmaya devam etmeli. bi de bişi yakaladım https://clips.twitch.tv/ShinyIcyButterflyFloof deno... Sdsfac alık much? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2020 hadi gelin toplanıyoruz tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 bugün acaip roundlar döndü kaçıranlara geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2020 evet bayağı fantastik geçti, 4-5 saat arası oynadık sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar