Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Süper Lig Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Ligin takibini gelen bildirimlere indirgeyeceğim bu sezonda konuyu açmak bana nasip oldu sanırım

6 hakemde (4'ü klasman hakemi) corona tespit edilmiş

Cthulhu tarafından düzenlendi

bu nasıl mantık anlamadım 50 kişide virüs var dediler, sonra aaa yanlışlık olmuş diyerek düşürdüler. Sağlıkçılarda hata oranı %60 ama pozitif i bulamayabilir bulmuşsa tekrar testlere şüpheli bakılması lazım diyor. Doğru mu bilmem , haftaya bjk nin hepsi virüslü söyleyeyim ? .

Darksun tarafından düzenlendi

geçen sezon rizespor başkanı yeri geldi korona vakalarını gizledik lig devam etsin diye açıklama yapmıştı. aynı dangalaklık devam ediyor anlaşılan

Fistan tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Bizimkiler pek güvenememiş sanırım

Beşiktaş Kulübü TFF, UEFA ve Kamu Kurumları ile İlişkiler Sorumlusu Kemal Erdoğan, bu akşam karşılaşacakları Fraport TAV Antalyaspor maçı öncesinde kırmızı-beyazlı rakiplerini corona virüs testi yaptırmaya davet etti.

diyorum haftaya bjk virüslü kesin. Bize alt yapı ile çıkın derler tabi :))

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

ihbar niteliginde. 

asbaskan soyle demis:

Alıntı

Avukatlarımızla görüştük. Sumudica ile görüşüp gereken raporu hazırlayacaklar. Vereceği bilgileri de Türk sporunun geleceğiyle ilgili adli mercilerle paylaşacağız." dedi.

Alıntı

Sumudica'nın açıklamalarına ilişkin daha önce yönetim kuruluna herhangi bir bilgi verilmediğini belirterek, iddiaları basından öğrendiklerini ifade etti.

tablo ilginc.

• 2 hafta sonra ...
  • 4 hafta sonra ...

korona ile mucadelede ortadogulu usulu mudahale mi desek. mac ertelemek, mac takvimini degistirmek o kadar zor geliyor ki hastaliga yakalananlari cezalandirma geregi gormusler mi desek.

arcane tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

kimsenin lig umurunda değil ya, yeterki bu sene bir şekilde bitsin diyorlar. Nasıl geçen sene başakşehiri araya sıkıştırdılar bu sene de şampiyon olana yazık olacak. Şu pandemi vs atlatılsın stadların normal çektiği sene ama bayağı gaz olur ortalık :D.

ispanya hükmen olayını yapmıştı galiba ilk. Lig bitsin diye uğraşılıyor aynen, takvim değiştirmeğe bir başlarsa ucunu bucağını alamayız diye korkuyorlar herhalde.

Tabi kadro sayısını artırdılar 35e mi ne çıkarmışlar böylece ne yap ne et paf takımdan adam topla sahaya çık diyorlar.

reampage tarafından düzenlendi
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

13.30 da Gençlerbirliği - Alanya maçı var. 3 büyükleri de ilgilendirdiğinden izlemeye değer. Alanya zaten oynadığı futbolla keyif veriyor onun için bile izlemeye değer. 

• Yeni Oluştur...