reyou Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 paranizi carcur etmeyin, altin alin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2020 pinkwojak.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 geldiniz, kuruttunuz şaka şaka: youtube view count'lara bakıyorum, ilk girdiğimde 5K'dı şimdi 56K. aya gidiyok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 neyin view countı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 youtube ve twitter interraction / view count'larına bakıyorum SPAC'ların Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 27,45e kadar dustuk satin arkadaslar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 TSLA'ya noluyor ya, çekti hepsini aşağı asşkfas Pre market böyleyse, hiç açılmasa daha iyi bugün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 ALIM FIRSATI ORTALAMA DÜŞÜRÜN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 abi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 1 saat önce, Lancelion dedi ki: 27,45e kadar dustuk satin arkadaslar sıkıca sarılın, üşüyorsa battaniye verin, susadıysa su verin, gece ninni söyleyin kapanmadan... AMA SATMAK YOK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 nabiyonuz abi bunlar ne anlamadim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 bankasinda 5k$ ve ustu olanlar anlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 100k ustu olanlar anlamiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 100k$ olanların bu forumda isi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Öff görgüsüzlük yapmayın şu başlıkta kimin kaç parası varsa var bize ne. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 47 dakika önce, Valvyn dedi ki: 100k$ olanların bu forumda isi yok. valla ben iki tane sahsen tanidim bu forumda olan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Pembe gotlu forumu burasi, herkesin var uc bes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Ben alana kadar yükselen hisse ben aldıktan sonra düşmeye başlıyor lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2020 (düzenlendi) 4 saat önce, Valvyn dedi ki: 100k$ olanların bu forumda isi yok. ben foruma yazmadan is yaptigim 3-4 kisiye aldirdim. 10 kere falan tesekkur ettiler. biraz bekle, haftaya falan 34$'lere** gelince cok mutlu bir insan olucaksin. bir de normal SPAC yasam dongusune* bakinca dphc en iyi. dumduz cikan stock bildigim $NVAX var 2-3$'ken takip ediyordum, kacirinca cok uzuldum. * (google: spac life-cycle) sonra bu EV - SPAC'lara rastgeldim ve herseyi okudum."only way is up" cunku en iyi valuation ve en iyi karlilik aldigin common stock'ta (dphc) SHLL ve NKLA ile karsilastir, onlarin valuation'i cok daha kotu.su an SP500 -'de ama dphc dusmedi, diger SPAC'lar da dustu. // WKHS - workhorse da bu sirketin %10'una sahip. bizim ceo buranin eski ceo'su. WKHS; USPS ihalesi alicak dedikodulari bile bize + oluyor. cift haneli senedir forex / equity / options "bakiyorum" ve bu gordugum iyi chartlardan... - ben 3 eylul'de almisim... --22 eylul'u isaretlemisim, diger yatay trend 8 gun surmustu. ** Spoiler Eylül 17, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 abi yinede bu kadar emin olmamak lazım. Umut vermemek lazım kimseye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Nereden alınıyo bunlar, biraz da burda batalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 https://interactivebrokers.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 full spekulasyon arkadaslar bu topic, efendilik isteyen dolara euroya gitsin burada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 15 saat önce, Valvyn dedi ki: Ben alana kadar yükselen hisse ben aldıktan sonra düşmeye başlıyor lol kalkan trene binilmez düşen bıçak da tutulmaz bu kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar