Borlach Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 @FuCKiR sen bu bölümün yeni delisisin heralde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 dostum gördüğümü söylerim. bunda ne var. ha maçı özetliyim ilk 15 dk oyunla fener bunları 5 lik yapardı ne durdurdu niye durdular anlamadım. bu kadar fener ezer geçerdi bunları zaten. görüşüm bu fener ezer geçerdi ilk 15dk lık oyunu yayabilse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 52 dakika önce, FuCKiR dedi ki: kırmızı verildi antalya 10 kişi. Sırada penaltı var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 kendi ceza sahanda rakip futbolcuya faul yapınca penaltı oluyor, kural kitabında yok mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2020 fıstık atmayın adama düşük bir seviyede takılıyor :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Şike ile ilgili ts nin açıklaması. Cas belgelere bakarak 267. paragrafta böyle demişse şike gerçekten var demek ki. Bordo-mavili kulüp internet sitesinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı "İstanbul 13. Ağır Ceza Mahkemesi’nin Şike Davasıyla ilgili verdiği beraat kararlarına yönelik kamuoyunda oluşturulmaya çalışılan ‘tertemiz’ algısı üzerine açıklama yapılma gereği duyulmuştur. Mahkemeler toplumun vicdanıdır! Dünyanın gözü önünde 2010-2011 sezonunda Trabzonsporumuza karşı yapılan şike, herkesin malumudur. Şikenin, ceza mahkemesi kararlarıyla ortadan kaldırılamayacağı da aşikardır. Gerek UEFA gerekse CAS’ın kararlarında bu durum net bir şekilde ifade edilmektedir. Ayrıca o dönemki yargılama sonucunda aldıkları cezayı Yargıtay’a taşıyanların ne tapelerin ne de dosyadaki belgelerin sahteliğinden tek satır bahsetmediklerini de yeniden hatırlatmak isteriz! CAS’ın 2010-2011 sezonuna yönelik şike eylemleriyle ilgili yaptığı yargılamanın sonucunda hazırladığı gerekçeli kararın 267. paragrafı: “Türk Yargıtayı tüm kişileri aklasa bile, bu durum, verdiğimiz kararı etkilemeyecektir." " açıkalamanın tamamı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 çatla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2020 2011de sike operasyonu devam ederken hatirli tanidiklardan haber aldim fener kesin kume dusecek diye soyleyen arkadaslar vardi forumda acaba o hatirli tanidiklar simdi nerde ne yapiyolar, fetodan dolayi hapis yattilar mi, yurtdisina mi kactilar ne oldu, merak ediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 fener attı iptal geldi. harika da vurdu pelkas, gol güzeldi. öncesinde valencia elle aldı dedi hakem 5 kere izledim anlamadım ama valencia delirmedi çıldırmadığına göre herhalde pazuyla almış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Serdar hakeme sovdukten sonra ceza almamis miydi nasil oynuyor bugun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 "Zaaaaa" gelmemiş aaa çok ayıp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 7, 2020 Erol bulutun artık feneri rakibin kırmızı kart görmediği ve fenerin penaltı kazanmadığı oyuna hazırlaması lazım. Yoksa 11 e 11 de fener top oynayamıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 Henüz yenildiklerini anlamadılar sanırım. Beyler 2-0 yenildiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 hacım sen bölümün delisi misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 her sene çıkıyo bi tane böyle ya. çok ta şeetmemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 o değil de bu konya beşiktaşa 4 fenerbahçeye 2 attı gönderdi. Goller de hep güzel... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2020 arap ismaili beğenmeyenler utansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2020 ismaile bu kadroyu verseler nisan başı şampiyon yapıp, uefada yarı final oynatırmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 skora rağmen ben oynanan oyunu pek beğenmedim. her zamanki gibi perotti klasını konuşturuyor onu izlemek güzeldi, mert hakan da sonunda oyuna bir şeyler katabildi onu görmek de güzeldi. başka akılda kalıcı bir şey yoktu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2020 aynen umut yoktu oyunda ilk yarı surekli sağdan gelmeye çalışmaları perotti'ye pas atmamaları adamı delirtti aynı zamanda beni de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Dur ya buraya da yazayım madem Larin in pozisyounda verilmeyen penaltı+kırmızı, mert hakanın ikinci sarısı, kaleci altayın 18in dışında elle oynaması, bütün özel güçlerini kullandılar ZAAaaAAaAaAAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Her türlü hak ve hukuksuzluğa rağmen başarısızlık fenerin ruhuna işlemiş sanki. Yazık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 bu maçın hakemi safak operasyonu ile metris ceza evinin yolunu tutar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 #JosefleSonsuza Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar