Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fenerbahçe 2020-2021 ALİ KOÇ 3.0 Sezonu Genel Tartışma

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
13 dakika önce, applev0dka dedi ki:

20dk önce iptal oldu lan karar sdafa

hakem 2 penaltısını vermedi antalya'nın

tamam anca geldi bana görüntü : )

Mesaj tarihi:
Az önce, Liebe dedi ki:

Ya dizleri de tokuşuyor ben anlamadım bişi pozisyondan 

bence de penaltı, diz kapağı ile penaltı yapıyor ama penaltıyı ondan iptal etmedi. pelkasın eline çarpmış ondan iptal etti.  gerçi gösterdikleri açıdan eline çarpıyo mu çarpmıyor mu pek anlaşılmıyor,  çözemedim.

Mesaj tarihi:

Abi adam dizini çıkarmış kontrolsüz topa giriyor adamın boynuna geldi, hastanelik oldu bilincini kaybetti faul bile yok gerçekten ben artık anlamıyorum ya 

Mesaj tarihi:

hastaneden gelecek olan otopsi raporuna göre sonradan cezalandırma falan yapacak heralde federasyon. başka bir açıklaması olamaz yani sahada cinayet işledi adam kalktı topunu oynamaya devam etti. bide numaradan sakatlandı diye yere yattı falan hemen ayaklandı sora. dizi falan uf oldu heralde pelkas'ın iç organlarının yarattığı şok dalgası ile.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

Pozisyon sanssiz bir carpisma ama Skubic'in hatali oldugunu cok dusunmuyorum sahsen. Oldugu yerde ziplamis adam. Ha o topa oyle mi sicrarsin ayri konu.

Umarim iyidir durumu baya kotu carpisma.

Sotto tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

Sürekli komplo teorileri kurmaktan öyle paranoya oluşmuş ki doğal gelişen, refleks dahilinde olan talihsiz pozisyonlar için bile neler deniyor. Cidden kafayı yedirttiler millete. 

de normal bu ülkede aslında artık sadece futbolun suçu değil. 

Mesaj tarihi:

ben şimdiden self zaa çekeyim.

bırak maçı çevirmeyi beraberlik bile çok zor.

maçtan sonra önümüzde derbi var deyip yine yollamazlar erolu. bi sene daha heba edildi resmen.

Mesaj tarihi: (düzenlendi)

şaka falan değil gol ofsayt. ama ofsayttan atamasalardı bile en kötü berabere biter. fenerbahçe rezil top oynuyor. erol'un kapasitesi bu kadar.

Borlach tarafından düzenlendi
Mesaj tarihi:

bu fotoya göre ofsayt değil gözüküyor. editli mi değil mi bilmiyorum tabi.

dediğim gibi bi anlamı yok. gol nizami olsa da olmasa da fener rezil top oynuyor. bu atmasalar başka bi tane atarlardı.

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...