Fistan Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 1 puanı zor kurtardık :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 20dk önce iptal oldu lan karar sdafa hakem 2 penaltısını vermedi antalya'nın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Ya dizleri de tokuşuyor ben anlamadım bişi pozisyondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 13 dakika önce, applev0dka dedi ki: 20dk önce iptal oldu lan karar sdafa hakem 2 penaltısını vermedi antalya'nın tamam anca geldi bana görüntü : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Az önce, Liebe dedi ki: Ya dizleri de tokuşuyor ben anlamadım bişi pozisyondan bence de penaltı, diz kapağı ile penaltı yapıyor ama penaltıyı ondan iptal etmedi. pelkasın eline çarpmış ondan iptal etti. gerçi gösterdikleri açıdan eline çarpıyo mu çarpmıyor mu pek anlaşılmıyor, çözemedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Valla doğrudur ben de ele hiç dikkat etmedim ama hakem el mel bişiler anlattı pelkasa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Antalya'nin pozisyonu cok net penalti degil mi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 bana da penaltı gibi geldi ama bilemiyore Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 4, 2021 Net penaltı da veremedi. 1-0 gerideydik zaten, 2-0 olsa çok eyyam gerekeceğinden o yükün altına girmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2021 Amiltona verilmeyen penaltıda var çağırmadı mı hakemi? Baya penaltı o pozisyon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 sezon başından beri ilk defa rahat maç izliyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 fener iyi bugün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 maşallah dediğim 45 dakka yaşıyo inanılmaz boğdu bizi konya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Abi adam dizini çıkarmış kontrolsüz topa giriyor adamın boynuna geldi, hastanelik oldu bilincini kaybetti faul bile yok gerçekten ben artık anlamıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 https://twitter.com/SnrBTTL/status/1368980984339853315?s=19 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 hastaneden gelecek olan otopsi raporuna göre sonradan cezalandırma falan yapacak heralde federasyon. başka bir açıklaması olamaz yani sahada cinayet işledi adam kalktı topunu oynamaya devam etti. bide numaradan sakatlandı diye yere yattı falan hemen ayaklandı sora. dizi falan uf oldu heralde pelkas'ın iç organlarının yarattığı şok dalgası ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 mert hakan ilk 30dk çok iyiydi şaşırttı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 8, 2021 (düzenlendi) Pozisyon sanssiz bir carpisma ama Skubic'in hatali oldugunu cok dusunmuyorum sahsen. Oldugu yerde ziplamis adam. Ha o topa oyle mi sicrarsin ayri konu. Umarim iyidir durumu baya kotu carpisma. Mart 8, 2021 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 9, 2021 Sürekli komplo teorileri kurmaktan öyle paranoya oluşmuş ki doğal gelişen, refleks dahilinde olan talihsiz pozisyonlar için bile neler deniyor. Cidden kafayı yedirttiler millete. de normal bu ülkede aslında artık sadece futbolun suçu değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 ben şimdiden self zaa çekeyim. bırak maçı çevirmeyi beraberlik bile çok zor. maçtan sonra önümüzde derbi var deyip yine yollamazlar erolu. bi sene daha heba edildi resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 şaka mı bu yav. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 (düzenlendi) şaka falan değil gol ofsayt. ama ofsayttan atamasalardı bile en kötü berabere biter. fenerbahçe rezil top oynuyor. erol'un kapasitesi bu kadar. Mart 14, 2021 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 https://twitter.com/dozerrcemilruhu/status/1371154100113526791?s=20 saha cizgilerinden daha iyi belli oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Saha çizgisine göre de beyazlinin ayağı önde bence. İleridekinin de dizi önde. Ofsayt değilse bile o çizgi nedir yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2021 bu fotoya göre ofsayt değil gözüküyor. editli mi değil mi bilmiyorum tabi. dediğim gibi bi anlamı yok. gol nizami olsa da olmasa da fener rezil top oynuyor. bu atmasalar başka bi tane atarlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar