Borlach Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) ozanla mert hakan inanılmaz dökülüyorlar. yaptıkları pas hatalarıyla zorla hataya gol attırıcaz. Şubat 2, 2021 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 23de açtım maçı 2 tane Boupedanza kaçırdı, bir de orta sahada szalaiyi bildiğin 3 e 1 yakaladılar. Arka alan tamamen açık. Gol pozisyonu kadar tehlikeli. 10dk sonra yorum yaptım işte yani 10dk da izlediklerim le iyi kaçırmışlar. Gol ve pozisyon anlamında. Şimdi hem izleyip hem yazarkende biri yüzde yüz biri de 70-80 de Altay kurtardı. Kimseye sövdüğüm yok yani cellancek bir durum yok. İzlediğimden beri fener top mop oynamıyor yine klasik. Samuel iyi okadar yani. Kapalı defte de szalai iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 hem pelkas hem gustavo olmayınca takımın IQ'su tek hanelere düştü, rastgele sağa sola top atıp duruyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Boupendza iyi adam cidden ya o top çekmesi, vurması birinci sınıf. direkte patladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 TD açısından da bahtsısız biz, net. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 hala nasıl gol yemedik aklım almıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 neler kaçıyor ya cübbeliyi de transfer edip okutmuş fener net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 abi bi takım bu kadar kötüye gidebilir mi inanılır gibi değil. her hafta parça parça geriye gidiyor. mert hakan ozan caner nazım hepsi dökülüyor. korku filmi gibi maç kendimizi şu son 10dk da kazasız belasız derbiye atalım da başka bişey istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 mert hakanın vasatın üstünde performans gösterdiği hiçbir maç hatırlamıyorum zaten irfancan da buna benzer bi performans gösterecek gibi hissediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 offfffff çok şükür ŞİŞTİM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Cidden futbolun adaleti yok 7-8 lik olcak fener 2-0 kazanıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 hahahahaha abi bu nasıl maç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 aksjhdfkjsahdfa haskjfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 off şu boprndza efsane adam devre arası onu da alacaktık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 25 dakika önce, FuCKiR dedi ki: Boupendza iyi adam cidden ya o top çekmesi, vurması birinci sınıf. direkte patladı. Şunu yazdım adam daha güzelini attı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 MHY cok kotu topcu yeni zenci ise cok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrion Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Boupendza sezon sonu yeni kapışma olur. FB GS TS İBFK hepsi dalarlar 8-10 a yapıştırırlar birine. Ama yine Bjk motorla evrak yetiştirdiği ST kadar gol atamaz ayrı konu :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 20 saat önce, mokoko dedi ki: onlardan biri de sol ceza sahası köşesinden kaleyle arasında defans varken vurduğuydu. başka da şutları yok zaten. gerçekten baya bi gol kaçırmış hatay ya şunu yazmasaymışsın iyiymiş ya 2. yarı resmen ALLAHINI SEVEN DEFANSA GELSİN moduna geçtik. BİTTİK BİZ BEYLER BİTTİKK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 (düzenlendi) gustavo çıkmasa bu kadar olmazdı o. ilk yarıda her ne kadar biz de iyi oynamamış olsakda maçın kontrolü yine bizdeydi. net pozisyonları yoktu adamların. ikinci yarı gustavo çıkıp ortasaha iqmuz 3e düşünce hiçbişi yapamadık. gustavo'nun yedeği olmaması çok kritik. sosa biraz o yüzden lazım bu takıma. ozan gustavo olmayınca ortasaha sertliğini belki yine sağlar ama kafası çalışan bi adam kesin lazım yanına. yoksa maç kazanmamız mucize gustavo'suz. bütün bağlantıyı tek başına sağlıyor gerçekten gustavo. yada gustavo olmadığında takım tamamen farklı bir kimliğe geçmeli. şu kafadaki oyunun gustavo'suz ozan mhy ile oynanması imkansız. farklı bir plan yapılmalı madem gustavo'nun net bir yedeği yok. Şubat 3, 2021 mokoko tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 (düzenlendi) Bu macin 1-2 bitmesi mucize yalniz. Bizim Muslera'yla kazandigimiz maclar gibi. Hatay bi ara acayip top oynadi 15dk filan. Fener orta sahayi nasil planliyor bilmiyorum ama Mesut oynadigi surece Sosa'nin oynamasi zaten imkansiz. Minimum Ozan + Gustavo oynayabilir. Irfancan nereye girer bilmiyorum. Ama Mesut birak sifiri defans olarak direk eksi yazacak profile sahip. Derbiden birsey beklemiyorum GS adina bizim de orta sahamiz les. Fener baski yapar Marcao'ya mac kitlenir direk. Besiktas maci gibi kaybederiz gibi geliyor bana. Şubat 3, 2021 Sotto tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2021 GS yener feneri. En az 3 gol olan bir derbi olur. Tek farkla da gs kazanır. Hatay maçı gibi mucize bir maç oynanmazsa bence böyle biter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2021 ali koç... kazandığı savaş yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 (düzenlendi) bir günde rahat maç izleyeyim yemin olsun dişimi kırıcam. yaptığımız dahiyane bir korner taktiği ile golü yedik. teknik heyet bütün hafta boyunca nasıl kazanırız diye değil nasıl kaybederiz diye çalışıyor sanki. Şubat 21, 2021 Borlach tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 mesut ne yapıyor allah aşkına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 21, 2021 çok kötü ya. acayip güçsüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar