kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin transferi için Medipol Başakşehir'e para artı Deniz Türüç ve Tolga Ciğerci'yi bonservisleriyle birlikte verecek.
Liebe Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Ozan gitmek istiyor herhalde, onu yerine kesenin ağzını açıp aldık diye düşünüyorum. Gustavo yerine de olabilir ama defansif yanı o kadar da iyi değil bakalım nolcak
vivavale Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesut, Alex e yaklaşabilirse bir de Fb 2 hafta sonra Gs yi yenerse şampiyon olur.
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesut, Gustavo, Ozan, İrfan, Mert Hakan, Sosa Ne düşünüyorlar acaba?
Esnaf Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 sırf şu twiti atmak için 7m harcandı şaka gibi ozan satıldıysa bile mantıksız transfer bence samatta bu kadar formsuzken o paraya iyi bir forvet alınabilirdi
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 sene sonu gustavo ayrılacak bence. onun için şimdiden alalım dediler.
DoruK Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Twit ne anlama geliyor? Soyadi kahveci diye mi? Ne sacma lan
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2021 2 saat önce, Gangren dedi ki: Mesut, Gustavo, Ozan, İrfan, Mert Hakan, Sosa Ne düşünüyorlar acaba? Yeni taktik 4 — 6 — 0
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 8 saat önce, Esnaf dedi ki: sırf şu twiti atmak için 7m harcandı şaka gibi ozan satıldıysa bile mantıksız transfer bence samatta bu kadar formsuzken o paraya iyi bir forvet alınabilirdi Tabi ya. Sırf ego tatmin edeceğiz diye 7m harcadık, üstüne elimizden futbolcu çıkardık.
Aiko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 6 saat önce, DoruK dedi ki: Twit ne anlama geliyor? Soyadi kahveci diye mi? Ne sacma lan ulan ben hep ir-fincan esprisi falan saniyodum diyodum ne saçma asdadasd
Esnaf Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 (düzenlendi) galatasaray lı oyuncular kahve içme pozu vermişlerdi ona gönderme yapmışlar. her şekil 2-3 katına elinden çıkarır fb ama cidden sağ bek ve forvet ihtiyacı varken çok lüks bir transfer oldu yedlin ile görüştüğümüzü bilselerdi ona sulanırlardı muhtemelen . fb ne zaman bu tarz transferler yapsa elinde patlıyor bir yenisi daha olmaz umarım. bir de dorukhan transferi vardı onu da alacaklar mı acaba Şubat 1, 2021 Esnaf tarafından düzenlendi
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 İrfan Can maçta gol atınca kahve içme hareketiyle gol sevinci yapıyormuş. GS de transfer için çabalarken GS'ye gelmek istediğini söylediğinde takımdaki 1-2 yakın arkadaşı da yakında geliyor diye kendileri gol atınca aynı sevinci yapmışlar gönderme olarak. FB de gönderme olarak "esas kahveyi biz içtik" demeye getirmiş. Yine bence iyi trollemiş.
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 dün gördüm hakikaten çok büyük rezillik ahahahah ben şu arkadaşların yerinde olsam birkaç hafta oynamam unutulsun
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 bide bu tipler instagramdan takipten çıkmış irfan'ı haberleri var çıktı. topçuların arkadaşlığı bu kadar işte safsadfa
Rewendor Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 (düzenlendi) 3-5 güne barışırlar geri. "En azından yüzsüz yüzsüz kankalık etmiyolar ortada bırakılınca" densin diye geçici trip atmışlardır. Yalnız kimin kimi instagramdan takip ettiğini stalklamak (senin için demiyorum, haberi yapan için diyorum) başka takımı seçti diye adamı takipten çıkartmaktan bile daha low tier hareket Millet transfer sezonlarında manyak gibi "aha şu takımı takibe başladı" "aha bu hocanın fotosunu likeladı" diye geziyor Şubat 1, 2021 Rewendor tarafından düzenlendi
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 17 saat önce, kizillelma dedi ki: Fenerbahçe, İrfan Can Kahveci'nin transferi için Medipol Başakşehir'e para artı Deniz Türüç ve Tolga Ciğerci'yi bonservisleriyle birlikte verecek. tolga cigercinin bonservisi mi varmış, 3 adana dürüm falan mı huaeuhsf
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 1, 2021 36 dakika önce, Rewendor dedi ki: 3-5 güne barışırlar geri. "En azından yüzsüz yüzsüz kankalık etmiyolar ortada bırakılınca" densin diye geçici trip atmışlardır. Yalnız kimin kimi instagramdan takip ettiğini stalklamak (senin için demiyorum, haberi yapan için diyorum) başka takımı seçti diye adamı takipten çıkartmaktan bile daha low tier hareket Millet transfer sezonlarında manyak gibi "aha şu takımı takibe başladı" "aha bu hocanın fotosunu likeladı" diye geziyor e spor medyası ona döndü abi zaten. bu buna twit attı, o ona göndermeli instagram storisi paylaştı. pato aslan fotosu paylaştı diye transfer haberleri yazılıyordu abi safdsafd
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Hatay neler kaçırıyor ya. Harika maç oluyor bu arada
FuCKiR Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Samuel de iyi adam cidden. İyi iş yapmış fener alarak
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 (düzenlendi) 28 dakika önce, FuCKiR dedi ki: Hatay neler kaçırıyor ya. Harika maç oluyor bu arada ne kaçırdı hatay? bi tane altay'ın çıkardığı şut var zaten. o da tek isabetli şutları. komiklik mi yapıyosunuz yoksa farklı maç mı izliyosunuz? ilk yarıda 0.12 gol beklentisi olan takıma neler kaçırıyor demek için farklı maç izliyo olmak lazım Şubat 2, 2021 mokoko tarafından düzenlendi
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Boupedanza'nın dağlara taşlara vurduğu 2 şut var, sanırım onları kastediyor.
mokoko Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 Mesaj tarihi: Şubat 2, 2021 onlardan biri de sol ceza sahası köşesinden kaleyle arasında defans varken vurduğuydu. başka da şutları yok zaten. gerçekten baya bi gol kaçırmış hatay ya
Öne çıkan mesajlar