goldbären Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 evet o yüzden bel ağrısı çeken adam için pratik değil, daha çok initial setup için bu. fistanın attığı gibi elenktirinklisi yok mu bizde skartstanın instabil halini az daha tarif edebilir misin bir de. teleskobik kolonlar birbirinden uzaklaştıkça tıkı tıkı ileri geri yapıyor sanırım. ultrawide monitör koyarsak yıkılır muhtemelen sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 (düzenlendi) 1 saat önce, goldbären dedi ki: güzel kardeşim kırk yılda bir faydalı post atmak istemişsin ama bununla türkiyedeki bir değil. o da senin yurtdışından alış kabiliyetine bakıyo asdg tr de olanı 3. postta var https://www.tuundesign.com/urun/tohi-desk Ocak 8, 2021 Fistan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 (düzenlendi) mobilya bilmemne olunca atıyo arada faydalı post, +rep fisto Ocak 8, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 akıllı ol silp uyma bunlara Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 8, 2021 alibaba da 120 dolara varmış mekanizması ya ayaklarıyla beraber sanırım çok iyi fiyat valla alabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2021 On 08.01.2021 at 16:28, Loex dedi ki: alibaba da 120 dolara varmış mekanizması ya ayaklarıyla beraber sanırım çok iyi fiyat valla alabilirim kargo? link plez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 https://www.alibaba.com/product-detail/electric-height-adjustable-table-leg-motorized_60135498504.html?spm=a2700.7724857.0.0.1c38c6c1nri798&s=p&fullFirstScreen=true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 6 saat önce, GONDARCENGIZ dedi ki: kargo? link plez alırsan yaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 (düzenlendi) Ben de yeni konu açmadan buraya sorayım konudan anlayan herkes toplanmışken. Bende şu setup var. 2 yıldır kullanıyorum. Fakat üstteki "tezgah" - (Ikea Karlby). Esasen masa değil mutfak tezgahı olduğu için, dar geliyor birazcık. Dirseklerim dışarda kalıyor. Zaten aşağıdaki resimde de görülüyor. Bu masayı genişletmenin bir yolunu düşünüyorum ama bulamadım. Nasıl bir şey önerirsiniz? İşyerinde demir köşebentten boyuna uygun uzun bir parça kesip arka tarafına vidalamayı bile düşündüm ama çirkin olur. Bilemedim.; Not: Resim benim değil internetten buldum :) masa- çekmece setupı aynı. Ocak 11, 2021 sipeyskeyk tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Robert_Poche Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 On 29.08.2020 at 18:47, roket adam dedi ki: Aga şundan mı istiyorsun https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/masalar/calisma-masalari/89324812/skarsta-yukseklik-ayarli-calisma-masasi.aspx Çevirmeli baya döndüre döndüre yükseltiyorsun mis gibi bende de bu var senelerdir kullanıyorum, tavsiye ederim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 @sipeyskeyk abi benzer desenli bir parca kestirip ekleyebilirsin arkaya. Onun haricinde yeni tabla (masanin ust parcasina ne deniyor bilmiyorum sjfj) almak haricine pek bir sansin yok gibi. Kestirdigin parca arkada kalacagindan goze batmaz ekleme oldugu. Zaten monitor hoparlorler falan hep uzerinde olacak. Ayrica dirseklerinin disarida kalmasi daha saglikli bildigim kadariyla. Benim masada da oyle oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 @deadwoll Hakısın da dar geliyor abi ya. Sürekli üzerinde yayıntı azaltmak zorunda kalıyorum. Klavyeyi biraz uzakta kullanmayı seviyorum kollarım uzun, bu ölçüde ise dibimde kalıyor klavye. Benim ebatlarıma çok uygun değilmiş Karlby'nin genişliği :) Karlby'nin görüntüsüne çok seviyorum hani bunu okutup yeni bir tabla yaptırayım desem, ama sonunda öyle olacak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 1 saat önce, sipeyskeyk dedi ki: Ben de yeni konu açmadan buraya sorayım konudan anlayan herkes toplanmışken. Bende şu setup var. 2 yıldır kullanıyorum. Fakat üstteki "tezgah" - (Ikea Karlby). Esasen masa değil mutfak tezgahı olduğu için, dar geliyor birazcık. Dirseklerim dışarda kalıyor. Zaten aşağıdaki resimde de görülüyor. Bu masayı genişletmenin bir yolunu düşünüyorum ama bulamadım. Nasıl bir şey önerirsiniz? İşyerinde demir köşebentten boyuna uygun uzun bir parça kesip arka tarafına vidalamayı bile düşündüm ama çirkin olur. Bilemedim.; Not: Resim benim değil internetten buldum masa- çekmece setupı aynı. Ben şundan aldım, çok memnunum, şiddetle tavsiye ederim. https://www.ahsap-yapimarket.com/masa-tablasi---kayin-ebat200-cm---80-cm--u1853 Daha önce 150x75 ikea'nın dandik kağıttan masa tablasından kullanıyordum. Şimdi 200x80 tablaya geçtim. 2 monitör, kasa, PS, switch her şeyi koyuyorum hala yer kalıyor. Sağlam ve güzel görünmesi ayrı bir avantaj. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Güzelmiş valla, teşekkürler. Koyu renk cila atabiliyorlarsa daha da güzel olur. Akşam ölçülerine bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Raw gönderiyorlar, cila işi sende. Bir sor yine de yaparlar mı diye, şansını dene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 cilası çok kolay ve zevkli nalburdan ahşap yağı alacaksın tik yağı vs ne varsa hatta ben zeytin yağı bile sürebilirsin zenginsen bezle sür 24 saat kuruyunca bir kat daha sür miss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 kayına yağ sürünce kızıllaşıyor. Renkli yağlar da var istersen kel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Site iyiymiş, evde falan cilalama şansın yoksa marangozlar üç kuruşa fıstık gibi yapar zaten. Masa ayakları da 350 lira falan bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Kendim cilalarım ya. Ayağa gerek yok 2 tane çekmeceli alex var işte, onların üzerine oturtuyorum zaten boşta duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 11, 2021 Bu arada monitör standı/kolu olarak ne kullanıyorsunuz? Başlığa monte olayım ben de. Adam gibi bir şey bulamıyorum, iyi görünenler 1000 liradan başlıyor. Amortisörlü falan olmasına gerek yok, yalnızsa sağlam ve yükseklik ayarlı olsun, bir de masanın kalınlığı 5cm tutturacağım yerin ona göre yeterince geniş olması lazım (genel sıkıntı bu, 2-3cm kalınlıktaki masalar için ürünlerin çoğu). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 12, 2021 On 11.01.2021 at 07:54, Loex dedi ki: alırsan yaz ne alması abi dalgamı geçiyon, 600 dolar kargosu var sdsdgsdggsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 oha nasıl ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Alex kesonun siyahından satan varsa talibim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2021 On 11.01.2021 at 09:33, sipeyskeyk dedi ki: Not: Resim benim değil internetten buldum masa- çekmece setupı aynı. bir bakışta anlaşılıyor sende o roketi alcak yürek ne gezer !!! varsa ama dükkanımızdan tedarik edebilirsiniz sadece ₺999.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2021 (düzenlendi) On 13.01.2021 at 09:17, Chastor dedi ki: Alex kesonun siyahından satan varsa talibim siyahı var mı ki ya? vengesi var ? Spoiler https://www.ikea.com.tr/urun-katalogu/calisma-alanlari/kesonlar-ve-dolaplar/70483429/alex-keson.aspx hadi inş. güzel bir setup çıkar - ben zaman harcayamadım (ekipmana para harcadım) Spoiler Aralık 30, 2021 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar