Silphatos Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 teknik olarak söylediği şeyler doğru olsa da o undead konuşma tarzı bitiriyor beni mırıl mırıl, taşağı da çok low quality değil mi yav asdfgh
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Espirileri o kadar kötü ki eğlendiriyo
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Biraz eski ama bjkli arkadaşların bu konuyla ilgili ne düşündüğünü öğrenmek isterim. Hayırlı forumlar. Spoiler https://eksisozluk.com/uefanin-sikeden-ceza-alanlar-listesi--6851768
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Mesaj tarihi: Mart 17, 2021 Oysa fetö ile anlaşsaydık 5-6 bedava şampiyonluk kazanırdık, ne diye kaybettiğimiz kupanın şikesini yapmışız asjdfkasd
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Ibrahim akinin gol atip sike yaptigi karar verilen mac sonucu degil mi bu top kek
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 (düzenlendi) birisi kendisine sonradan para verip laf söyletemiyor mu topkek1 maçta şike yapıyorsa nasıl gol atıyor syntax error topkek2 Mart 18, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi
Robert_Poche Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 pis herif ne güzel de gol atmıştı
Fistan Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 (düzenlendi) 29 dakika önce, Silphatos dedi ki: birisi kendisine sonradan para verip laf söyletemiyor mu topkek1 maçta şike yapıyorsa nasıl gol atıyor syntax error topkek2 gol atınca şike yapamıyor musun topkek demek biri para vermiş şike yaptım dedirtmiş he size göre? emenike’nin para sayma görüntüleri de vardı Mart 18, 2021 Fistan tarafından düzenlendi
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 (düzenlendi) bu oyunla şike mi yapmış şimdi ahahahaha, attığı gol de penaltı. yanlışlıkla atıp seviniyor herhalde neyse olmuş bitmiş 10 yıllık şey, ben inanmıyordum halen de inanmıyorum. şu özeti izlemek yetiyor zaten Mart 18, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Beşiktaş, İbrahim Akın'ı transfer etmek istiyor. Tayfur defalarca "aklınıza yanlış bişey gelmesin yenilsek de transfer edeceğiz" diyor (telefon kayıtlarıyla sabit), ama menejer dangalak transfer yatmasın ben de para kazanayım diye İbrahim Akın'a "çok kasmadan oyna" diyor. Olay bu. Koca iddianamede de (tamamını okudum) kanıt niteliğnde en ufak bişey yok, ama fetö ipiyle kuyuya inenler kuyunun dibinde hala aynı ipe tutunuyor. Mesut Bakkal'ın doping aldık itirafından rahatsız olmazlar mesela.
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 İbrahim Akın'ın üfürükçü hocadan şike parası caiz mi diye görüş aldığı itirafı da yok muydu? Hoca da işte bi kısmına konmaya çalışıyordu bağışla falan helal hale getirirsin diye?
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 2 dakika önce, Rewendor dedi ki: İbrahim Akın'ın üfürükçü hocadan şike parası caiz mi diye görüş aldığı itirafı da yok muydu? Hoca da işte bi kısmına konmaya çalışıyordu bağışla falan helal hale getirirsin diye? Hatırlayamadım internetten baktım, dediğin para teklifi fenerbahçe ile ilgiliymiş. Beşiktaş'ın iddianamesini zamanında tamamen okudum ben, fenerinkine bakmadım ama. "Bana okuduğunuz fiziki takipler doğrudur. Yusuf Turanlı bana Fenerbahçe’ye gol atmamam için 100 bin TL teklif edildiğini söyledi. Önce sıcak bakmadım. Bana bu parayı kabul etmemin dinen de günah olmadığını söyledi. İstersen “Hocaya danış” dedi. Ben de Erzurumlu Ahmet hoca ile konuştum.... "
Rewendor Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Olabilir, 10 sene geçti ben de detayları hatırlamıyorum, üfürükçü hoca dikkat çekici diye aklımda kalmış.
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 36 dakika önce, aktiftablet dedi ki: Beşiktaş, İbrahim Akın'ı transfer etmek istiyor. Tayfur defalarca "aklınıza yanlış bişey gelmesin yenilsek de transfer edeceğiz" diyor (telefon kayıtlarıyla sabit), ama menejer dangalak transfer yatmasın ben de para kazanayım diye İbrahim Akın'a "çok kasmadan oyna" diyor. Olay bu. Koca iddianamede de (tamamını okudum) kanıt niteliğnde en ufak bişey yok, ama fetö ipiyle kuyuya inenler kuyunun dibinde hala aynı ipe tutunuyor. Mesut Bakkal'ın doping aldık itirafından rahatsız olmazlar mesela. olay aynen @aktiftablet in açıkladığı gibi, tapelerin tamamını okumuştum ben de. zaten maçın en iyisi adam kupa maçında, üstelik bir de gol attı. Bir de iptal edilen golü mü ne vardı asdgasd
sardalya Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 (düzenlendi) ozette sirf ibrahim akin oynuyor penaltidan sonra sevindigine katilmiyorum. zaten transferi gundemdeyse kosturarak sevinmesi yanlis olur, bu da sike degil zaten Mart 18, 2021 sardalya tarafından düzenlendi
Darksun Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 penaltılarla adamların 2 defa direği tutturarak elendiği maçta şike olmasa bizi 5 leyeceklerdi herhalde uehae tarihin en saçma şike organizasyonu herhalde. Şu maçı oturup izleyen olmuş mudur acaba.
khalad Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 (düzenlendi) İyi de İbrahim Akın zaten Beşiktaş'tan İBB'ye gidiyor tekrar transfer edilmek istenmesi gibi bir durum yoktu. Şike filan yok saçma sapan işler tamamen. Mart 18, 2021 khalad tarafından düzenlendi
TheGreatWall Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Mesaj tarihi: Mart 18, 2021 Uefa niye bjkyi şikeci olarak etiketledi eğer şike yapılmadıysa?
khalad Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Beşiktaş'ı şikeci diye etiketlemedi şike soruşturmasına aldı ve şike yapmadığı ortaya çıktı Beşiktaş'ın.
aktiftablet Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Cevap vermeye bile değmez, bu gürültüler hep mesut bakkalları, tofaşları, vahap beyazları saklamak için...
FuCKiR Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Rıdvanı milli takıma almamış şenol ya söz de genç menç sol bek gönderin bana diyordu. Sonra da yabancı mabancı tartışması açıp duruyor sürekli.
applev0dka Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 milli takım seçimi baştan aşağıya felaket.. takımında kadro dışı olan caner ile 10dk forma şansı zor bulan onda da 1000 tane küfür yiyen dorukhan falan kadroda. 10 tane clean sheeti olan kaleci yok, küme düşme hattından kaleci var. gol atamayan enes ünal kadroda falan tonla saçmalık var. oyuncu resimleri kaldırıp menajer ve bağlantılı isim resimleri konulsa anlam kazanır milli kadro..
Silphatos Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 Mesaj tarihi: Mart 19, 2021 sen diyince merak edip baktım 19 la liga maçında 0 gol uasdhusadf getafe 9milyon euro vermiş bi de geçen ağustosta yazık lan
Öne çıkan mesajlar