Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 GERGE, 25.02.2025 09:47 tarihinde dedi ki: Diyaloglar epey iyi, RP tadını alıyorum. Benim istediğim oyun olmuş tam. Öyle attığım ok düşmüyor işin saçma kısmı bence, çok iyi bir oyun Avowed. RPG sevene tavsiye ederim kesinlikle. Dawntreader yan görevini bitirdim dün gece, çok iyiydi. Bulduğum her şeyi de okuyorum, lore da epey iyi. Bundan sonra sanırım Pillars of Eternity oyunlarını da oynayacağım. bunu beğendiysen poe'ye hasta olursun lore açısından. poe 1 özellikle büyük bi plot twist ve sen onu bilmiyorsun şuan mesela. onu bilmeden avowed oynayıp sonra poe 1'de öğrenmeyi aşırı isterdim asddf. dibim düşerdi. tabi bilmiyorum avowed'da o twistteki mevzuyu öğreniyorsundur belki ileride. poe lore'u beni aşırı sarmıştı baya oyunu bitirip ara ara oturur tanrı konseptini falan düşünürdüm. avowed'ın poe evreninde geçtiğini geçen hafta öğrendim deli gibi oynuyorum şuan. benim gibi poe hastasıysanız akar oyun. guardlara npclere atak çekemiyorsunuz diye oyunu aşağılıyorlar komiğime gidiyor ya. böyle bir oyunda mekanikler biraz kanonu bozmamalı zaten. tavuğa yumruk atınca gardlardan kaçmayalım anasını satayım. eothasın kuluyum.
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 ahmedinejad, 25.02.2025 07:02 tarihinde dedi ki: Çift tabanca oynuyorum ben de baya keyifli. İçeriği gizle Ya şu expeditionu ararken karşımıza çıkan godlike elemanı öldürmek istemiyordum aslında. Kenardaki jeneratöre ateş ettim yanlışlıkla. Silahta da elektrik buffi olduğu için eleman sinirlendi direkt daldı bana. Mümkün olduğunca çatışmadan kaçınarak bitirmeye çalışıyorum görevleri. Achievement geldi hatta bana bu konuda. Expedition görevi hakkında spo: Spoiler Ben o adamı kendini kurban edip ruhunu heykele sokmaya ikna ettim. Ama magic ve gun gittiğimden silahı pek işime yaramadı. 1
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 25, 2025 GERGE, 25.02.2025 01:01 tarihinde dedi ki: HowLongToBeat'de main+sides 32 saat diyor. Ben 34 saat oynamışım save dosyasının dediğine göre, arkada açık durduğu saatleri çıkarsan 25 filan eder o, ama daha Dawnshore'u bitirmedim. Ya insanlar oyun oynamayı bilmiyor, ya da ben çok savaş oynuyorum. Girmedik yer, açılmamış sandık, toplanmamış ot, öldürülmemiş düşman bırakmıyorum ama. Benim HowLongToBeat'deki yakın olduğum genelde Completionist Leisure oluyor zaten. abi sen naptın 25 saat orada ben şimdi çıktım 12 saat sürdü. haritada heryeri açtım. side questler bitti. bountyler vs. hepsi bitti. hadi 1-2 saat daha gezeyim kutu açayım ama 25 saat. anlamadım.
df Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 benim de 8 saatte bitti orası şimdi sonraki haritaya geçtim. 3-5 yan görev yaptım, mağara vs gördükçe girdim. son görevin haritayı bitirdiğini farketmemiştim diye gitmediğim 1-2 bölge kaldı tabi. yakında geri gelir gitmediğim o yerlere gider adra loot fln bakarım değişiklik olur. o da 8 i 10 yapsın hadi. 25 saat için baya boş boş gezinmeyi sevmek lazım 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Ya benim de ilk map'de görevler bitti ama haritanın her yeri açık değil. Ona uyuz oldum. Boş boş da mağara peşinde koşmak istemiyorum. Oyunun en sevdiğim tarafı bosslarin çok zor olmaması. Tadinda bir zorluk olmuş. Dikkatli olmazsan ölebiliyorsun ama öyle tek hatada one shot yemiyorsun. Dabancalarımla sıka sıka geziyorum çok keyifli. Oyun çok daha iyi olabilirmiş ama bu hali de oynanır yani.
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 ben en zorda oynuyorum çat diye gidebiliyosun valla
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 yav ben olumsuz yorumları görünce salmıştım, sarıyor mu ? 3rd person oynayan var mı
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 skyrim ne kadar 3rd person oynanabiliyorsa bu da o kadar oynanır. fps olarak yapılmış oyun belli. 1
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 tps oynuyorum ben. range oynamama rağmen çok rahatım. hedef alma falan çok iyi hiç sıkıntı yaşamadım. hatta atlayıp zıplarken daha iyi oluyor nereye atladığını görüyorsun.
Sam Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 ateş ederken fp, gezerken veya melee iken tp. darısı outer worlds'ün başına.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Black-ice, 26.02.2025 15:06 tarihinde dedi ki: ben en zorda oynuyorum çat diye gidebiliyosun valla Hayatımda hiç bir oyunu en zorda oynamadım herhalde ya. Eglenemem ben öyle 1
Shadow Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 sizler böyle anlatınca canım çekti, ama önce Skyrim SPyi indirip bi bitiresim geliyor önce
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 ahmedinejad, 26.02.2025 16:49 tarihinde dedi ki: Hayatımda hiç bir oyunu en zorda oynamadım herhalde ya. Eglenemem ben öyle abi ben de yetenek vs. gibi bişey olduğunu iddia etmiyorum heralde ağır completionismden dolayı çok kolay geliyor kombatlar. genelde her oyunu en zorda oynarım. hard başladım ama achiyi alamıcaz artık. bi de respec çok ucuz olduğu için ölüp build silah armor değiştirip kombatları replay etmek çok zevk verdi bu oyunda. şuana kadar en zorlayan watcher's mirrorda baltayı alınca spawnlanan iskeletorlar oldu. 6. da falan öldürebildim. tabi ne zaman gittiğim de önemli. 1
cacodemon Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 26, 2025 Dynun, 26.02.2025 16:48 tarihinde dedi ki: 3rd person oynayan var mı First person'da koşma animasyonundan gına geldiği için 3rd persona geçtim, rahat ettim.
fenris Mesaj tarihi: Şubat 27, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2025 Buyuculuk çok zevkli ama sanki twohanded la bodoslama dalmak daha güçlü gibi.
df Mesaj tarihi: Şubat 27, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 27, 2025 önce kitaptan büyüleri sallayıp sonra alt switch yapıp 2 hand e geçiyorum. onda da crit ağırlıklı build yapınca çok iyi kesiyor. iki dagger vs gibi buildler de iyi oluyor. o konuda oyun çok iyi olmuş bence. her saat farklı build ile gidebiliyorsun.
ad3m Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 2h bariz en op build gorunmekte suan. Sadece full acilmis barbaric shot ile gercek bir godlike oluyorsunuz.
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 (düzenlendi) emerald star vendor da 2 hand Exceptional Arquebus aldım op oldu bir anda. iyi dediğim kılıç ile 200dmg vuyruyorken bu silahta crit build ile power shot 1000dmg vuruyor. ayıya tek atıyor neredeyse. kılıç büyü kombosu ile boslarda 5 dk dodge yapa yapa uğraşıyordum. şimdi hiç büyü yapmadan 30 sn de darbe bile yemeden boss kesiyorum aynı levelda. bu dengeleri pek kuramamışlar heralde. bi dağda taşta şansa bulsam neyse de direkt vendor satıyor. Şubat 28, 2025 df tarafından düzenlendi
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 bir de aim alırken zamanı yavaşlatıyorsun. baya her vuruşun crt gidiyor zaten.
df Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 evet onu da seçtim söylemeyi unutmuşum. her vuruş crit. arada da bi şansa combo yapıyor kendisi tekmeli vs o da 1500-2000 vuruyor. o combo bi skillden mi geliyor yoksa herkeste var mı anlamadım. bi yerde şansa anormal bi roll ile gelse silah anlarım da vendorda satılanla bu kadar dengesizlik garip olmuş.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 O stun biriktiği için oluyor. Altta sarı bir bar var moblarda bossta falan. O dolunca stun oluyorlar. O sırada iki kat vuruyorsun onlara.
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 Mesaj tarihi: Şubat 28, 2025 bu arada craft malzemesi için ilk haritalarda dağ bayır dolanmıştım keşke dolanmasaydım. diğer mape geçince üst seviye craft malzemeleri yağıyor zaten her yerden. legendary için muhtemelen farm gerekebilecek.
Öne çıkan mesajlar