reyou Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 (düzenlendi) Kolay fln degil ya, topluyosun bisey, bunu aldim diyosun, ya o islemciyle bu olmamis, anakart soyle, fan boyle olmaliydi, 2 ay bekleyeydin fx 2085 i cikiyodu diye bi ton feedback aliyon moralin bozuluyo. Simdi sus ve toplamaya devam et. Temmuz 26, 2020 reyou tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Ben bir pişmanlık yaşadım bile. Aldığım bluetooth/wifi PCIe kartını takamadım. GPU komple kapatıyor slotu, başka slot da yok =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 (düzenlendi) gpu gibi uzun olan degil kisa olana da takabiliyorsun (pci-e miydi simdi kafam karisti ). bir de altta 3V mi ne power'a baglaman gerekebiliyor, en azindan fenvi'lerde oyle. (bluetooth calismiyor yoksa, sadece wifi calisir) Temmuz 26, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 GPU kısa olanı kapadı zaten. Anakartta iki tane slot vardı toplam, GPU diğerini kapıyor. Böyle tasarıma sıçayım ben, insan düşünüp biraz aşağıya koyar slotu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2020 boyle simulator yok mu acaba parcalari almadan once tak cikar yapabilecegimiz, oyunu varmis da accurate degil diyolar. gercek zamanli yapsalar aslinda iyi kullanicisi cikar, yanarli donerli kasalar fln hehe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 8 saat önce, GERGE dedi ki: GPU kısa olanı kapadı zaten. Anakartta iki tane slot vardı toplam, GPU diğerini kapıyor. Böyle tasarıma sıçayım ben, insan düşünüp biraz aşağıya koyar slotu. tmm uzun olan slot'ta da calismasi lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 GPU takılı orada ama. İade ettim zaten. Caydım üründen, TP-Link USB bluetooth adaptörü aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 güle güle kullan. pc alarak güzel yatırım yaptın. ps5 falan ilerde oyunlar birikince ve fiyatı düşünce alırsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Bu saatten sonra dişe dokunur her ps ve xbox oyunu pcye çıkar er geç. Çıkmaz denecek oyun kalmadı nasılsa. Nintendo hariç herkes imana geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 (düzenlendi) @GERGE Burda ekran kartı için BIOS update çıkmış bak. 12gpbs'den 14'e çıkartıyor hızını. Bi' bak istersen. Senin sistremin aynısı sadece ryzen 3600 halini alacağım da. Kafama takılmıştı bu problem, galiba çıkartmışlar sonunda bu karta da güncelleme. Bir süre önceye kadar çıkmamış bu modeline falan. Link : https://www.powercolor.com/download?type=1492658578&id=1579578421 Temmuz 28, 2020 Creus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Güncellenmiş geldi bana kart, ilk baktığım o oldu zaten. Orada yeni çıkmış görünen bios değil, sürücü. AMD sitesinden çektim ben onu zaten direk. Aynı versiyon ama, bir üst beta versiyonu sorun çıkardı (idle'da CPU harcıyor ama açık açık beta diyor sitede). Şimdi AMD'den aldığımı silip bunu yüklesem daha iyi mi olur? Anakart chipsetini filan da AMD'den çekip yükledim. Orada da mı hata ettim? Açıklama bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Genel araştırmama göre powercolor'dan çek demişler driver falan. Ben bu bios update'i de dün gördüm ya en son siteye bakmak geldiği için aklıma. Güncellenmiş gelmesi süper yeni o zamna kart ilk nesillerde galiba 12 geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Aynı versiyon zaten kullandığımla, akşam çeker yüklerim. Ama aylar sonra çıkmış yani dün çıktıysa. Alırken not olarak bios güncellemesi istemiştim, ondan mı geldi, kendiliğinden mi bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 (düzenlendi) Amd sitesinden whql sürücüyü yükleyebilirsin, beta sürücüler devamlı çıkıyor, çok nadiren spesifik oyunlarda sorun çıkabilir ama ender. marka sürücüsü filan yüklemeyin zaten amdnin kendi programı bu yıl bayağı gelişti, nvidia ile aynı seviyeye çıktı ama güncel tutmak lazım yeni oyunlar için. Temmuz 28, 2020 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 11 saat önce, Creus dedi ki: @GERGE Burda ekran kartı için BIOS update çıkmış bak. 12gpbs'den 14'e çıkartıyor hızını. Bi' bak istersen. Senin sistremin aynısı sadece ryzen 3600 halini alacağım da. Kafama takılmıştı bu problem, galiba çıkartmışlar sonunda bu karta da güncelleme. Bir süre önceye kadar çıkmamış bu modeline falan. Link : https://www.powercolor.com/download?type=1492658578&id=1579578421 Araştırdım abi şimdi yine de bir bakayım diye, sakın diyorum. PowerColor sitesinde Game Garaj'da satılan ekran kartı yok. AXRX 5600XT 6GBD6-3DHV2/OC satıyorlar Game Garaj'da. Bios güncel çıkmış bu piyasaya, ondan V2. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Ya iyi ki baktın. Her şeyi indirmiş atmıştım kenara valla. İyi bari güncel modeli o süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Anakarttan Precision Boost Overdrive'ı kapatınca performansın arttı, sıcaklık çok daha uygun yerlere geldi (bununla 90'ı zorluyordu). İçinden çıkan stock işlemci fanı bu açılınca performansız geliyor, değiştirene kadar kapatmak gerekliymiş. FPS düşmedi zaten, CPU hiç %100 görmüyordu oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 On 28.07.2020 at 06:59, Sam dedi ki: Bu saatten sonra dişe dokunur her ps ve xbox oyunu pcye çıkar er geç Sony'nin pek geldiği söylenemez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 On 24.07.2020 at 10:00, Creus dedi ki: Aynen abi, sen ilk yazdığında zaten bakmıştım. Aklın yolu birmiş aynı video zaten. Benim alacağım Red Dragon. BU karşılaştırmalar içinde en iyilerden biri olması sevindirdi Umarım bahsettiğin stabilize sorunları da çözülmüştür. Sorunsuz bi şekilde kullanırım. Sistem sleep mode a gecip sonra uyandiginda(uzun sure sleepte kalirsa) reset atmak lazim,yoksa 3d uygulamalarda artifactler olusuyor. su an tek sikayetim bu,ve sorun degil yani,cani saolsun. eskiden hic stabil degildi,neyse duzelttiler,su an baska sikayetim yok. uzundur oyun oynayamamistim o yuzden yorum yapamadim,dunden beri RDR2,frostpunk,warhammer2 oynadim no problem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Optional sürücü sorun yaşattı, AMD yazılımı sürekli %10 CPU harcıyor onunla. Onu kurma hiç. Recommended sürücü ama sorunsuz şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Anakarttan core boost'u kapatınca sıcaklık 90'dan 60'a düştü oyun oynarken. Sanırım bu AMD'nin stok fanı yetersiz demek. Bu arada FPS düşmedi, işlemci hala %100'de çalışmıyor, Assassin's Creed Odyssey 75 fps veriyor. Acelesi yok yani ama fan değiştirmek gerek. Nasıl değiştireceğim, ne alayım? Güzel YouTube tuto (bu doğrudur dediğiniz) ve alınacak fan gösterebilir misiniz? İşlemci Ryzen 5 3500X. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 70-75 ortalama normal o işlemci için boşuna para harcamana gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 90'a çıkıyordu ama sıcaklık, 75 değil. Şimdi 65 görüyorum en fazla. 90 normal mi, max 95 diyor aslında? İşlemciyi de Ryzen 3 yazmışım, Ryzen 5 3500X, 3 değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Bu havalarda normal bence o sıcaklığa çıkması, ben de yaklaşıyorum kasaya fırın gibi olmuş uzaktan anlıyorum, işlemci için tehlikeli bir dönem olsa da bir şey olanı görmedim ben daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2020 https://www.amd.com/en/products/cpu/amd-ryzen-5-3500x Max Temps 95°C Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar