GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 (düzenlendi) Selamlar, almanyadan bir şirketten birşey almıştımda 1 yıl önce, sonra sorun çıktıydı hallettirdim, 100 euro civarı bir para yollayacaklardı bana. IBAN and BIC/SWIFT diye istemiş herifler, şimdi bunlar parayı yolladılar diyelim, benden ne kadar kesilecek vs bir bok bulamadım. kafalarına göre bankadan bankaya kesintiye uğrayabilirmiş mışmış vs bir sürü şey yazıyo sağda solda. Yokmu bunun belli başlı bir olayı ne kadar kesilecek vs diye. Temmuz 21, 2020 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 (düzenlendi) transferwise’la istetebilirsin ugrasirlarsa evet normal bankalar seref yoksunu oldugu icin soylemiyor ne kdar kesilcek kime sorsan muhbir bankaya sor diyor muhbir banka kim diyorsun kimse bilmiyor. o yuzden yasasin bitcoin. worst case’te 30 euroya kadar gidebilir. yani ben her zaman serbest piyasa ve kapitalizmden yanayim, para atmak 500 euro deseler en onde desteklerim ama bu kurduklari kirli duzen ucret belirtmemeleri cidden can sikici. Temmuz 21, 2020 sardalya tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 swift işi çok saçma, ben de geçenlerde almanyaya para yollayacaktım ama net hiç bir bilgi bulamadım masraf miktarı hakkında. tek gördüğüm iki taraftan da kesinti yapıldığı, iki bankanın kesinti yaptığı. bir de döviz alırken de kesintiler falan var. transferwise ile aktardım sonra, hatta referral olunca ilk işlem ücretini de almadı. her şey çok makul halloldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 bankanın şu kadar kesilecek gibi bir garanti vermesi mümkün değil çünkü aradaki muhatap banka kesintilerine göre değişiyor. tw ile sanal iban oluşturup parayı oraya yönlendirip sonra buradaki hesabına try ya da eur olarak alabiliyorsun. en masrafsız ve temizi bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 (düzenlendi) abi şunun tutosu vs yokmu. Temmuz 21, 2020 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 swift te yollayan taraf kendi banka ve swift masrafini biliyor, fakat alan tarafin bankasinin kafasina gore yaptigi kesinti miktarini goremiyor. Sardalya nin dedigi gibi worst case 30 eur kadar gidebilir. Bankani arayip kavga edince parayi geri alabiliyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 vay arkideş. neyse abi o zmn heriflere diyim böyle böyle diye, 15 euro daha ekleyip benim hesapta tutsunlar (malum kur artıyo vs) eylülde bişey alacaktım oradan düşsün madem napim mk. harbi silkelim böyle ülkeyi paypalı piç etti orçlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 yollat bana 0 kesinti ulastirayim sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 araci banka da para kesicek. swift'le 40-70$ arasi gidiyor, benden uyarmasi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 bir kez bu tarz yurtdışına para yollamam gerekti, xaty nin bahsettiği şekilde trasnferwise ile "ilk işlemin bizden hacı abi" şeklinde yollamıştım. swift üzer, hele ki 100-200 gibi meblalarda. soyuyorlar resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 yollamak kolayda oradan alması sıkıntı abi, sorun orada ztn heriflere mail attım böyle böyle diye. bakalım ne diyecekler, dedim sizede banada girmesin +15 20 daha ateşleyin hesapta kalsın bişey alınca küfür etmeden almış olurum vs dedim. /çingene mode off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Onlara bişey girmez bu arada, iki bankanın da masrafı senden çıkar eline 30 dolar kalır sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 İsterlerse "OUR" seçeneğiyle tüm masrafı kendileri karşılayarak yollayabilirler. O zaman sana yollanan para net gelir. Onu zorla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 kredi kartında eur hesabı gözüküyorsa oraya geri ödeme yapamıyorlar mı? sen ilk satın almayı nasıl yapmıştın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 transferwise la 3500$ civari bisi yollamistim tree 26$ kesmişti. Kur farkında yoktu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 @eldar heriflerede çok girsin istemiyom, o yüzden üstte yazdıgımı yapmak en mantıklısı. @xaty evet kk ile aldım ama 1 yıl geçti aradan. normal refund yapamazlar heralde, euro hesabı yok gözükeceğinide sanmıyorum, birşey aldığımızda bile 3-4 euro koparmanın peşinde bankalar, önce dolara çeviriyo sonra euroya vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 11 dakika önce, xaty dedi ki: kredi kartında eur hesabı gözüküyorsa oraya geri ödeme yapamıyorlar mı? sen ilk satın almayı nasıl yapmıştın? 3 ay icinde olsa chargebackle olur da 1 yil once olmus olay, boyle bi imkan var mi acaba en dogru yontem bu olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 EU'da oturan birine yollat... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2020 kk ile aldıysan niye normal refund yapmıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar