ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2020 Mont al. Kollu kıyafetler de al Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Mont varda diğer bütün kışlıkları göndermiştim yük olmasın diye. Bugün iyi bi polar buldum. İçlikte vardı zaten. Yarın bide kalın bi çorap bulursam tamamdır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 internet için tek çözümün : https://uzaynet.com.tr Uyduyla alıyor interneti. Benim çalıştğım ajanslardan birinin müşterisiydi öyle öğrendim ben de varlığından. Global bi marka bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 (düzenlendi) ee 10 numara olaymış, ben internetsiz bir bölgede mobil internet kullanmıştım 300tl ye yakın fatura ödedim, fiyat uygun yani baya.. Baktım valla çok iyi olay istersen dağın başına çık makul fiyata canavar gibi internet. Hele gezip dolaşanlar direk almalı.. Temmuz 28, 2020 Sturgian tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 ping? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 bakıyorum ama bulamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Evet online oyunlara pek uygun değilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Creus Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Onu demeyi unuttum evet. Oyun için önermiyorlardı. ping konusunda stabil değildi. Yani bi an düzgün alırken bi anda saçmalayabiliyormuş. Öyle diyorlardı sürekli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Çoğu insan gamer değil zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2020 çanak antenli internette upload sıkıntılı diye biliyordum 10mbps upload yazmışlar demek ki teknoloji gelişti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 eskiden çanak yanına bi de sadece upload için adsl kablo vs başka internet alıyorlardı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 10 numaraymış valla düşünürüm bunu. corona zamanı ben de giderdim valla köye kaç ay tek başıma istanbulda kaldım. biz her halükarda odunla çalışna bi kalorifer bir de jenaratör alacaz gibi. bunu da belki taktırırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2020 daha iyi anlamanız için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2020 Devamlı kalınmayacaksa önemli bir iş yoksa bir süre internetsiz kalmak çok iyi geliyormuş onu anladım. Yani interneti cidden bağımlı seviyesinde kullanıyorum. Dönem dönem böyle hayatımı tamamen sabote eder hale geldiği çok oldu. Gene öyleydim bütün gün internette yapacak bir şey bulmak dışında hiç bişey yapmıyordum. Geldikten sonra sınır koyabildim ilk defa. Araştırmam gereken bir şey olursa anca giriyorum. Takip ettiğim 2-3 youtuber var bir tek onların bildirimleri açık oda öncelikli başka şeyler varsa onu yapıyorum izleyemiyorum birikiyor. En son twitche sarmıştım onuda tamamen kapattım. Instagram felan açmıyorum bile rahatladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 10, 2020 uyuşturucu gibi internet ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 instagram'i arada siliyorum ama twitch sardi buaralar. uzaynet konusunda bir sorum olacak, derince'de 300 metreye 80 metre bir arazide 25 konak icin internet baglatmayi dusunuyorum, bu uzaynet'i alip bi noktadan coklamak lazim WAP'larla sanirim? sizce ne gibi bir sikinti yasarim veya neye dikkat etmeliyim? haftasonu evi olacagi icin yok pingdi cok insan gelince yavasladi kabul edilebilir seyler, gamer'lar olmayacak sonucta bir de bu coklama ve yerel network icin hangi firmayi onerirsiniz? var midir isim olmus firmalar anahtar teslim yapabilecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Ben 10 aydır köydeyim 20mbit superbox kullanıyorum, çok başarılı çok memnunum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 aradim simdi illa bireysel yapalim 2 evden fazla coklanmaz diyorlar, para koparmak icin herhalde. 10 tane canak mi alacam gidip salaklara bak sagol turkcell superbox'a dondum ben de, uydu tercih ederdim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 18, 2020 baz istasyonu yoğun olmayan yerlerde başarılı superbox ama biraz kasabalaşınca patlamaya başlıyormuş. Uydu olayını bunu almadan fark etsem onu düşünebilirdim ama onun hava şartlarına göre sıkıntısı olabiliyor diye okumuştum yılllar evvel tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2021 şuraya bir up çekeyim kış geçti neler yaşadık. kardeşim 2-3 kere gitti ben korkudan hiç gidemedim. tüm kış köyde kaldılar. kalan tek aile biz değildik ondan belediye vs hizmetlerine devam ettiler yollar ara ara kapansa da hızlıca açıldı. normalde kışın kimse kalmaz. odun fln baya depoladılar ara ara da takviye yaptılar ısınma için. güneş enerjisi var(sıcak su için de pek işe yaramıyor kışın karlı kapalı havada), odunlu kalorifer sobası yaptırdık o baya iş gördü. elektrik sorunu çıkar diye de jenaratör aldık ayrıca. 1-2 kere kullanıldı. su kesilmesi donma vs olmadı ama çok sağlam kar yağıyor ona göre öncesinde erzak aldıkları oldu, ilaç vs dikkat etmek gerekiyor bir de bitmemesi öyle uzun süre kapalı kalmıyor ama kalırsa diye dikkat etmek lazım. hiç köy görmemiş yaşamamış birisi birden kalamaz epey planlamak hazırlıklı olmak gerekiyor. böcek sıkıntısı çıktı kışın ev sıcak olunca uğur böcekleri baya sarmış evi, bizde sineklik vardı eve bişi girmemiş ama rize artvini baya sarmış bu kış. yazın köye giden akrabalar oldu, komşular felan epey sinir oldum ama kazasız belasız geçti çok şükür. çok sıkıldılar. baydılar. özlem var tabi göremedik birbirimizi. 1 sendir görüşemedim yüz yüze ailemle. şimdi 2 aşıyı da oldular. babamın gözlerde katarakt baya ilerlemişti artık göremeyecek noktaya gelince kardeşimin yanına gidip göz operasyonu oldu 2sinden de iyi çok şükür. ben o kadar ilerlediğini bilmiyordum baya tek gözü gitmişti aşıyı olduktan sonra babamın tansiyon epey yükseldi o çok korkuttu bizi sürekli migreni fln çıktı doktor ilacını değiştirdi en çok korktuğumuz dönem o oldu. normalde kalp kontrolü fln da vardı doktor gelme demişti ama tansiyon çıkınca memlekette yaptırdılar. böyle update vermekten de tırsıyorum yok nazardır, murhydir. bir komşu vefat etti köyde adam ağaç keserken çarpmış ağaç çok sevdiğimiz bir amcamızdı. dikkatli olmak lazım. biz aşırı korkuyoruz hastalıktan endişeliyiz hep bişi olmasın diye. belli bir yaştan sonra ailenin yaşlandığını fark ediyorsun ona göre daha fazla özlem duyuyorsun bir arada zaman geçirmek istiyorsun bu sene o yönden sıkıntılı oldu baya. annenize babanıza dikkat edin, bol bol vakit geçirin geçirebildikçe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar