Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 eksik classlar gelemez lisans larian'da olduğundan. ama üst levelların gelebileceğini söylediler. para kazanmaları lazım ama işte, game pass'den oynamayın, satın alın oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 setting desen anlarım da classlar neden gelemesin? isteseler v5.1 tamamı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Orada eksiklikler var ya, subclasslar yok işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Oyuna girdim, karakter yaratmaca oynuyorum bir süredir. Açık ve net şekilde söyleyebilirim ki ama hayatımda hiç bir oyunda, kesinlikle hiç bir oyunda bu oyunda olduğu kadar geniş kapsamlı zorluk ayarları görmedim: https://www.solasta-game.com/news/117-cracking-open-the-difficulty-settings Artık her oyun benim için bununla kıyaslanacak. Süper ya. Var mı başka oyunlar böyle bildiğiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 gamepass e de gelmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 4 kisi olunca biraz guduk kaliyor parti, keskem 5 olsaymis multiclass da yokken hem. gerci multi icin ideali 4/8 level olmasi vs level cap artmasi gerek falan filan. ranger wiz., cleric, paladin olacak gibi. secilen backgroundlar onemli cunku proficiency ve alet edevat veriyor mesela sellsword: Proficient with Medium Armor veya lowlife: Proficient with Thieves' Tools. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Archtype'ları, subrace'leri iyi yapmışlar. 5e'de favori classım Bard benim, AD&D'de de favori classım Bard, 3.0'da da favori classım Bard, 3.5'da favori classım elbette Bard. Sword Bard foreva Ama burada Bard yok =( refunded. Bard olsa Bard-paladin-rogue-wizard yapacaktım, cleric almayacaktım. Şimdi cleric-fighter(spellblade yaptım, battle master olsaydı keşke)-rogue(darkweaver yaptım, güzel ranged class olmuş)-mage(loremaster). Ek campaignler çıkarma planları varmış, epeydir bu kadar başarılı olmalarını istediğim yeni stüdyo olmamıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2021 en son soyle olacak herhal: Ranger-Lowlife-marksman Wizard-Sellsword-SHOCK ARCANIST Cleric-lawkeeper-Battle Domain Cleric-Acolyte-Law Domain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 oyun olmus bence, gameplay olsun ui olsun hersey cok temiz, net. yeni modulller vs gelirse ilerde NwN'in yerine oynar rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 birde str dex vs manual secmeden dice roll yaptirin birkac kez, manual e gore cok daha iyi gelebiliyor zar, 18 16 16 diye basliyor karakter bir anda racial bonuslar haric, ilerde level 4-8 feat/attribute secerken feat alirsiniz direkt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2021 Güzel oyun, sevdim ben de. Destansı metinler görmedim şimdiye kadar, Icewind Dale havası verdi. Multiclass olmaması da ayrı güzel, bildiğimiz düz mantık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Bu scavenger sistemi tam olarak nasıl işliyor? Açtığım sandık, fıçı gibi şeylerin içindekileri de topluyorlar mı yoksa yere bırakmam mı lazım? Seyahat esnasında saldırıya uğrayınca yerde kalanları da topluyorlar mı yok sadece ismi olan mekanlardakileri mi topluyorlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Herşeyi olması mantıklı. Her QoL düşünmüşler, bunu da hesaba almışlardır herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 UI aşırı iyi ya, adamlar resmen sanat eseri çıkarmış UI açısından. Her şeyi düşünmüşler gerçekten. 5e'den farklılıklar: https://steamcommunity.com/app/1096530/discussions/0/3008927444664624024/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 silahlar falan stack olmadigi icin inv pirt diye doluyor 3 goblin 4 bandit derken, scavengerlar ambushlar dahil geride birakilan herseyi topluyor gibi, satilmadan once neler toplanmis gorebiliyoruz sandiklarin birinde. seyahat/kamp esnasinda otomatik yapilan aktiviteler vs de cok iyi olmus bence hatta kingmakerdan daha iyi o kisim. ama yerdeki loot biraz daha yaldizli parlakli olmasi gerek, bazi yerlerde hic gozukmuyor nerdeyse sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Gerçek oyun gibi işte, benim oyuncun 10 tane banditin tüm silahlarını lootlarım, hepsi inventoryimde dese ne yaparsın? Bag of Holding var mı diye sorarsın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 silahina gore degisir mesela standart kilic cok agir bisi degil, 10 tanesi 12-13 kg eder ortalama, ama diger seyler 2h kilic, balta vs olacak is degil oyle cok sayida hele oyundaki gibi en yakin mesafede 100km boyunca tasimak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 bu "ready" komutu bir nevi overwatch gibi kullanilabiliyor, herkese 2. silah olarak ok vs verince bosa turn gecmekten daha faydali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 12 saat olmuş bile oynayalı, baya keyifli. dnd 5e ye öğrenmek isteyen birisine kesinlikle önereceğim bir oyun. harika bir şekilde kuralları oturtmuşlar. gayet basit ve net. inşallah büyük levelleri de getirirler ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2021 Larian'ın yapamadığını yapmışlar, UI daha iyi, kurallar daha iyi uyarlanmış. BG3'in sistemi böyle olmalıydı. BG3 solid state ise bu tüp olmuş 5e uyarlaması olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Bizim oynarken hiç dikkat etmediğimiz ya da kullanmadığımız bir detay canımı sıktı oyunda, clericler 1h + shield equipped iken somatic component ı olan spell cast edemiyorlar. İlla shield i çıkaracaksın vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Standart shield ve Scale Mail beraber takılsa AC 18 oluyor Level 1'de Cleric için. Shield olayı garip, Crossbow varken yapabiyor ama galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2021 bazı buglar ve eksiklikler var. gelecek update'lerde düzeltilir diye düşünüyorum. bazen kafası karışıyor hatta. bonus actionu cancel edince bonus action harcanıyor, bonus act kullanınca normal action kayboluyor vb. cleric olayı biraz sinir bozucu evet. sürekli inventory i açıp silahı çantaya koyup (kalkan elde kalsın diye) büyü yapıyoruz. eksik olan featler de var bir de, war caster olsun isterdim. hatta hepsi olsa keşke o kadar loot aldım, en sevindiğim bag of holding oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar