sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 gta tarzıydı open world şehir, eski dönemlerde geçiyordu, görüntü siyah beyaz gibiydi. bölgeleri kurtardıkça renkleniyordu değişik bi grafik tarzı vardı. peşinnen tyvm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 The Saboteur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Nedense aklıma şu oyun geldi. https://www.gog.com/game/gangsters_organized_crime Cok oynamıştım ama beceremiyordum bir türlü bu oyunu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2020 21 dakika önce, Xenus dedi ki: The Saboteur sağol tam isabet hem de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2020 AC Mafia kırmasıydı bu ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 bende bi oyun sorayım, limbo gibi ama daha renkli ve güzel grafiklisi, twitch de izlemiştim veya youtube da emin değilim, karakter ev ile kıyaslandığında çok küçük boyutta kalıyo ve evdeki bi adamdan kaçıyodu sürekli, mutfak bölümü zordu epey galiba. çok karışık oldu böyle yazınca ama oynayan varsa kesin aklına gelicek bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 bu değil herhalde https://store.steampowered.com/app/521890/Hello_Neighbor/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Little Nightmare de değildir sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 1 dakika önce, DareJedi dedi ki: Little Nightmare de değildir sanırım Bu valla. Eyvallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 29, 2020 güzel oyun o da, tekrarlayamıyorsun. bir daha oynanmaz sanki. expansion'ı fln çıkmıştı bir de... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 30, 2020 Yenisi de yolda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Bir oyun vardi indie nin hası.grafik namına birşey yoktu text daha ağırlıklı..ekibin ile uzayda başıboş eski uzay gemilerini arıyorduk.gemilerin bazısı zararsız/düşmansız bazısı başka yaşam türleri bulunan gemiler.buldugumuz teknolojileri satardık kullanirdık.hatirlayan varmı yada buna benzer birşey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 FTL? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 31, 2020 (düzenlendi) Benim arayıp bulamadığım bir oyun var. Oyunun introsunda fotografik anlatımla bir ejderha yumurtası vardı. Daha sonra bir bölgede başlıyorduk oyuna şato gibi bir yer. third person bir oyundu. Şatonun terasına çıktığımızda uyuyan bir ejderha vardı. Onu uyandırmamız gerekiyordu sanırım ama bir türlü uyandıramamıştım. Bu oyunu arıyorum. 2000s dragon games diye aratıp durdum bulamadım. Single player'dı oyun. 2000'li yılların başında oynadım diye hatırlıyorum. Bu arada Eragon değil daha da eski bir oyundu. Aralık 31, 2020 Litminov tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Little Big Adventure 2 ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 gerçi değil herhalde yumurta falan yoktu onda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 uyandırmak değilde, dragon-fly'a yıldırım çarpıyordu. Onu iyileştirmek için uğraşıyorduk oyunun başında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 20 saat önce, Revangelis dedi ki: FTL? değil ya FTL kadar popüler değildi.adı sanı duyulmamış bir oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 1, 2021 Space Rangers? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 (düzenlendi) yakin gecmiste demosunu oynamistim, aklima geldi acaba cikti mi diye, askerdim hapishaneden kacmayla baslamisti, hapisteki bir albay yardim ediyordu, sigara vermistim bir mahkuma falan, sonra telsiz falan bulup onunla konusa konusa cevrede stealth veya action ile dusmanlari kesip en son bomba sallayan bossu oldurunce oyunun demo kismi bitmisti. baya komikli eglenceli bir oyundu. topdown goruntu. bilen eden? Haziran 14, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 (düzenlendi) bende de bi oyun var. çok az şey var aklımda çocuklugumda oynayıp sonsuzluğa uçtu. bi yazayım yine de şansına bile vardır. 90'larda oynamıştım. fps oyun. kırmızı bi top ateş ediyoduk diye hatırlıyorum. böyle tam ortada gidiyodu ateş edince. çok acaip bi ses çıkarıyodu. böyle piüü gibi. hiç böyle hasar verici bir şeyin sesi diil gibiydi. bu kadar asdd bilen varsa ateşlesin. ne düşman hatırlıyorum ne bişey. mekanlar bile yok. geceydi bi tek. başka nereye yazabilirim bunu ya çocuklugumdan beri bulamadım. Haziran 14, 2021 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 (düzenlendi) https://store.steampowered.com/app/1203710/UnMetal/ discorddan geldi cevap. knox! Haziran 14, 2021 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 @Black-ice bloodwings- pumpkinhead's revenge? değildir muhtemelen, yeşil zaten orda attığın gfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2021 yok abi malesef :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2022 bi tane daha aklıma geldi. world war 2 fps oyunuydu single player. saklana saklana ateş ediyorduk, ekibe emir filan veriyorduk şuraya geç buraya kurul gibi. bir de düşman da saklanıyordu ve biz ateş ettikçe baskı altında hissettiğine dair yuvarlak bi simge çıkıyordu başlarında. yaylım ateşi açıp düşmanın sindiğine emin olduktan sonra ilerliyorduk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar