Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fallout (2024) - Amazon

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

şahane sezondu. oyunlardan gördüğümüz kısımların üstüne yeni twist'lerin gelmesi çok başarılı. bir oyun setting'ini en başarılı kullanan adaptasyon herhalde.

s2 final

Spoiler

mutantlardan birşey çıkmadı, sonraki sezona herhalde fev ve enclave. godd howard bundan sonraki oyunlar da dizinin hikayesinden etkilenecek demişti, bakalım colorado'da ne olacak. lejyon ve ncr birbirlerini yemeye devam edecek herhalde, gerçi ncr nereden geldi öyle birlikle biraz gösterselerdi keşke.

potus ne yaptı filan gösterirler belki dedim ama coop'un tutuklanmasıyla doğumgünü şaklabanlığı arasında ne geçtiği daha bayağı bir olay var demek ki. kanadalının enclave faz 2'yi tetiklemesi de ilginç oldu.

power armor combat çok iyiydi, fo76'ye koyarlar o zırhı herhalde bir açıp bakayım belki sonraki sezondaki final adım ödülü olur gene. oyunlarda o roket sistemini ekleyebilirler sonra.

herkesin "kaybedersek öleceğiz" deyip kaybedecekleri bahsine devam etmesi tam bir fallout moment lol.

gerçek paul atreides çok başarılıydı bu arada dizide. o adamın bu dizide hakkının verilmesini görmek sevindirdi 45 yıl sonra. macaulay culkin'i de görmek sevindirdi.

dizi tarihindeki en iyi bölüm sonu segmentleri sanırım ya her bölüme özel yapılan o sahneler. bütün oyun bölümlerine o kadar emek harcanmıyordur herhalde.

• Like 1
Mesaj tarihi:

güzel sezondu. bu bölüm anime karakterleri gibi herkes döküldü, bi de çat çat olaylar pek bir zincirleme oldu.

Spoiler

Radroach'ların hepsinin odaya doluşup pis kaka karakterleri yardım eden kız hariç toptan temizleyip sonra da hepsinin ölmesi sdf

neyse bi eleştirim olacak o da temu malkovic

jsLhdi3.png

ses tonu ve konuşma stili falan hep andırıyodu john malkovic oynasa çok güzel olurmuş sdf

Mesaj tarihi:
sanssizsansli, 04.02.2026 23:08 tarihinde dedi ki:

yani ben oyunları bilmeyen biri olarak eh idare eder diyebileceğim bir diziydi 2 sezon itibariyle. muhtemelen oyunları bilenler +2*3 puan dayıyorlardır.

O sniper sahnesi için bile 2 puan kafadan veririm:)

Mesaj tarihi:
Sam, 04.02.2026 19:43 tarihinde dedi ki:

şahane sezondu. oyunlardan gördüğümüz kısımların üstüne yeni twist'lerin gelmesi çok başarılı. bir oyun setting'ini en başarılı kullanan adaptasyon herhalde.

s2 final

İçeriği gizle

mutantlardan birşey çıkmadı, sonraki sezona herhalde fev ve enclave. godd howard bundan sonraki oyunlar da dizinin hikayesinden etkilenecek demişti, bakalım colorado'da ne olacak. lejyon ve ncr birbirlerini yemeye devam edecek herhalde, gerçi ncr nereden geldi öyle birlikle biraz gösterselerdi keşke.

potus ne yaptı filan gösterirler belki dedim ama coop'un tutuklanmasıyla doğumgünü şaklabanlığı arasında ne geçtiği daha bayağı bir olay var demek ki. kanadalının enclave faz 2'yi tetiklemesi de ilginç oldu.

power armor combat çok iyiydi, fo76'ye koyarlar o zırhı herhalde bir açıp bakayım belki sonraki sezondaki final adım ödülü olur gene. oyunlarda o roket sistemini ekleyebilirler sonra.

herkesin "kaybedersek öleceğiz" deyip kaybedecekleri bahsine devam etmesi tam bir fallout moment lol.

gerçek paul atreides çok başarılıydı bu arada dizide. o adamın bu dizide hakkının verilmesini görmek sevindirdi 45 yıl sonra. macaulay culkin'i de görmek sevindirdi.

dizi tarihindeki en iyi bölüm sonu segmentleri sanırım ya her bölüme özel yapılan o sahneler. bütün oyun bölümlerine o kadar emek harcanmıyordur herhalde.

ohooo, todd kacirirmi firsati Sam, finalden once satmaya basladilar power armori lel

hq720.jpg?sqp=-oaymwEhCK4FEIIDSFryq4qpAx

fallout-76-ncr-power-armor-mojave-bundle

p641age2rm771.png

• Haha 3
Mesaj tarihi: (düzenlendi)

o kadar çok atom biriktirdim ki, bunu alması sezon pass tamamlamaktan sonsuz kat daha kolay olabilir bir bakayım kaç atommuş lol.

tüh atomic shop'ta yok, sadece parayla satıyorlarmış. gerçi atomic shop'ta blackbird pa skin indirimdeymiş, onu görmüş oldum. sadece paint'i vardı önceden.

SCORE_S9_Skin_PowerArmor_Model_Blackbird

Sam tarafından düzenlendi
  • Haha 1
  • Yeni Oluştur...