Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 ubisoft'un yeni f2p br oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 of nası kötüüüü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 nası kötü? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Bu oyunlari z kusagi seviyor sanirim. Bana cok sikici geliyor 3 4 el ates etmek icin bos bos map dolasip loot aramak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Kuşakla değil de kişi ile alakalı daha çok. zevk meselesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Echo - Hack - Upgrade - Random Events (Twitch eklentili) olaylar güzel. Hoş gözüküyor ama çok yavaş duruyor. Bunun daha hızlı, apex gibi bişi olması lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Battle royale devri bitti bence ya... Nasıl ki zamanın en popüler türü moba idi, ilk çıkan dota lol piyasayı topladı ondan sonra çıkan her şey tarihin tozlu raflarına kaldırıldı... BR'de de pubg, fortnite piyasayı süpürdü, yeni çıkanlar yavaş yavaş unutuluyor bile... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Bitti denmez de yerine oturdu denebilir, en çok oynan hala bu tarz sanırım hala üstelik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Dynun gizli gizli oynuyormuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Merak etmedim değil hızlı tempolu olursa oynayabilirim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 abi hızlı tempolu apex var. çocuksu fortnite var. realistikimsi hızlı tempolu warzone var. realistik kaplumbağa hızı pubg var. hepsi var yani. bunlar da apexle fortnite'ı karıştırmaya çalışmış gibi gördüm de yani karışabilecek çok bi şeyleri yok. Sanırım hero skill'li fortnite işte de Apex varken ne gerek var. artık bütün ingredient'ları deniyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Haftada birkaç akşam Apex takılıyoruz abi zaten, şimdi neden önyargı yapayım oyuna, denemeye değer demek istemiştim sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 ben de içimdeki ubisoft nefretini kusuyorum hazır fırsatını bulmuşken işte sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 forumun Call of Duty ve PubG oyuncuları için ideal oyun gelmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 cs go bağnazları sevmez tabi. yeni bir oyun sonuçta. eherehr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar