deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Bu oyunlari z kusagi seviyor sanirim. Bana cok sikici geliyor 3 4 el ates etmek icin bos bos map dolasip loot aramak.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Kuşakla değil de kişi ile alakalı daha çok. zevk meselesi
eregorn Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Echo - Hack - Upgrade - Random Events (Twitch eklentili) olaylar güzel. Hoş gözüküyor ama çok yavaş duruyor. Bunun daha hızlı, apex gibi bişi olması lazım
Oce4n Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Battle royale devri bitti bence ya... Nasıl ki zamanın en popüler türü moba idi, ilk çıkan dota lol piyasayı topladı ondan sonra çıkan her şey tarihin tozlu raflarına kaldırıldı... BR'de de pubg, fortnite piyasayı süpürdü, yeni çıkanlar yavaş yavaş unutuluyor bile...
Sturgian Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Bitti denmez de yerine oturdu denebilir, en çok oynan hala bu tarz sanırım hala üstelik.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Merak etmedim değil hızlı tempolu olursa oynayabilirim
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 abi hızlı tempolu apex var. çocuksu fortnite var. realistikimsi hızlı tempolu warzone var. realistik kaplumbağa hızı pubg var. hepsi var yani. bunlar da apexle fortnite'ı karıştırmaya çalışmış gibi gördüm de yani karışabilecek çok bi şeyleri yok. Sanırım hero skill'li fortnite işte de Apex varken ne gerek var. artık bütün ingredient'ları deniyolar.
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Haftada birkaç akşam Apex takılıyoruz abi zaten, şimdi neden önyargı yapayım oyuna, denemeye değer demek istemiştim sadece
Xenocide Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2020 ben de içimdeki ubisoft nefretini kusuyorum hazır fırsatını bulmuşken işte sdf
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 forumun Call of Duty ve PubG oyuncuları için ideal oyun gelmiş.
Black-ice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 cs go bağnazları sevmez tabi. yeni bir oyun sonuçta. eherehr
Öne çıkan mesajlar