Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

MSI RTX 2060 OC - AMD Ryzen 5 2600 garantili


ohyeah

Öne çıkan mesajlar

  • Genel Yönetici

Modeline göre 2500-3000 arası verirdim ben. MSI'in ucuz modellerinin sıfırı 3000'e yaklaşmaya başladı.

İşlemci için Sahibinden'e filan bakarsan 900 civari çıkıyor ama şu anda sıfır 1000TL Vatan'da. 750 verilir ancak ikinci ele. 800 üstüne alacağına git sıfır al yani.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

6 saat önce, goldbären dedi ki:

sevgili baltacı patiler, bu adama "gogleden kendin bak lol" demeden önce, gelecekte hayatınızın herhangi bir anında  "paticikte pırlantacı biri vardı ya kimdi o, evleniyorum da ekonomik bişey lazım" deyip demeyeceğinizi bir düşünün, ona göre trolleyin...

Abi tam olarak bu ?

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

2 saat önce, Pordakal dedi ki:

ben bi zamanlar benim laptobu direkt ikinci el pc alıp satan yerlere götürmüştüm, en iyi fiyatı verene satmıştım. öyle de yapabilirsin

Abi işine yarayan varsa burdan vericem yoksa sahibinden falan deneyip satarım. Bu fiyata baktım kartın 2. Elini satıyor millet. 

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

13 dakika önce, ohyeah dedi ki:

Valla keşke tanıdık birine gitse böyle. Lan ne OC yaptık ne bişey. Cillop gibin

abi bi şeyi sorayım, sadece ekran kartını satmayı düşünür müsün, düşünürsen kaça? bi an ikisini birden düşündüm de sanırım işlemcin benim anakartla uyumlu değil. hani benimkileri satar ordan gelen paranın üstüne pederbanktan gömer alırım gibi heves ettim de.

Anakart Asus Z170 Pro Gaming Intel Z170 Soket 1151 DDR4 3400 MHZ.  çok takip edemiyorum artık bu piyasayı, ama sanırım soketler farklı. bi de anakartı değiştirmeye gücüm yetmez malesef. o yüzden sadece ekran kartı dedim. keza senin ekran kartı benim anakarta uyar mı ondan da emin değilim ya.

Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...