sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 şu an boştayken, chrome vs açık sadece ve 50-53 derece arası oluyor. normal olup olmadığını soracaktım ama fan fazladan çalışıyor gibi. temizlik yapıp macun alana kadar merak ettiğim, kritik değerler kaçtır? fethiye'de çatı katı bir yerde yaşıyorum kendi sıcaklığım bile o seviyelerde. yok yere yakmayalım pc'yi. ya da çok kritik değerlere gelirse kendi kapanır mı? ve bir daha açılır mı dsba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 ne kritik derecesi abi 100 üstü kritik derecedir zaten o kadar ısınırsa kendini kapar anlarsın. normal bu daha soğuk olabilir ama problem değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 2000 sonrası üretilmiş bir pcyi ısınmadan yakman imkansız gibi bir şey. belirli bir seviyeye gelince throttling yapmaya başlar, o da olmadı çat diye kapanır. 50 de gayet güzel bir derece, kafaya takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 https://www.amd.com/en/products/cpu/fx-8300 En fazla 70 diyor. Load yokken 50 üstüyse bir gözden geçirme vakti gelmiş olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 konudışı ama bu fxler ne dandik işlemcilerdi ya, acil ryzen veya intel son seriye geç pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 AM3+ bunlar. CPU değiştirmek için anakart filan çok şey değişmeli. B550 anakartları bekle ama aklında varsa öyle birşey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sleepingdeath Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 bende 1 ay önce yeni sistem topladım 3700x kendi soğutucusu geliyor Wraith Prism fena da değil şu an load %3-%7 aralığında sıcaklık 55 araştırdım bu fena olmayan soğutucu biraz az geliyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 1 saat önce, sylvanas dedi ki: şu an boştayken, chrome vs açık sadece ve 50-53 derece arası oluyor. normal olup olmadığını soracaktım normal çünkü Alıntı Mayıs ayı sıcaklık ortalamamız 12.4 / 22.9 iken bugünkü sıcaklık 22 / 36 oldu En sıcak ayımız olan ağustos ortalamamız 20.7 / 33 Geçen sene tüm yıl boyunca gördüğümüz en yüksek derece 37 idi. Ondan önceki sene ise 35. Mayısın ortasında ağustos ortalamasından 3, mayıs ortalamasından 13 derece daha sıcak bir gün geçirdik Normalde tüm bir sene boyunca görebileceğimiz en sıcak gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 3 saat önce, roket adam dedi ki: 2000 sonrası üretilmiş bir pcyi ısınmadan yakman imkansız gibi bir şey. belirli bir seviyeye gelince throttling yapmaya başlar, o da olmadı çat diye kapanır. 50 de gayet güzel bir derece, kafaya takma. challenge accepted sen ödüyorsan masrafları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 50 ile filan yanmaz hiçbir şey. işlemcinin termal limitini aratıp öğren, o limite uzun süreli load altında 5-10 kadar yaklaşmıyorsa endişe edecek bir durum yok. ayrıca amd genelde daha çok ısınır. ben 90'a kadar çıkabilen radeon 380 kullandım 5 yıl, yanmadı. öte yandan 2-3 kere geforce yaktığım oldu geçmişte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Buz gibiymis bi sikinti olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Benim iyi demek 38 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 işlemcinin kötü olduğunu söyleyen çok oldu. iyi olsaydı bile eski sayılır zaten seneler önce almıştık. oyunlarda tek sıkıntı işlemciden oluyo genelde. bloğa üfledim biraz fırça ile aralarını temizledim, şu an power saver modu aktif biraz uysallaştı. birkaç derece de hava düştü 28 derecede şu an steam ve chrome ile. high performance modu yüzünden de olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sturgian Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2020 Sonuç olarak hiç biri sorun teşkil edecek bir sıcaklık değil dert etme yani.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar