Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Xbox One S aldım, fikrim değişti. İş-güç içerisinde zaten çok vakit ayıramıyorum oyuna, Nippon oyunları için de Switch var. Series X alacağım sanırım. Tek nedeni Game Pass. Epeydir oynamak istediğim oyunları oradan oynuyorum. NieR: Automata ve The Outer Worlds bitirdim, şimdi Red Dead Redemption 2 ve Halo: The Master Chief Collection (hiçbirini oynamadım Halo'ların, en baştan başladım) oynuyorum. Forza Horizon 4'de yüklü. No Man's Sky oynamak istiyordum, o da bu ay Game Pass'a geliyor. EA Access de aldım, yıllık 65TL'ye çok iyiymis. Hiç Mass Effect oynamamıştım, onlara bakıyorum şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Maddi hesaplama açısından tavsiyem, bütün üyeliklere aynı anda üye olmaman. Yeni giriş yaptığın için bir sürü oyunun var. Tavsiyem EA Access'i şimdilik iptal etmen. Elindeki oyunları oyna bitir, sonra geçersin EA Access'e. Sen geçene kadar Need for Speed Heat bile gelir sisteme. Ben PS4'de bu hatayı yaşadım. Aldım EA Access, oynadım bi güzel. Sonra araya başka oyunlar girdi. Bitiririm,şurda kalsınlar diye üyeliği iptal etmedim. Bi baktım 5-6 ay hiç EA oyunu oynamamışım ama havaya para atmışım. Tabi ki yine senin tercihin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Yıllık verdim zaten, yıllığı 65TL. Favori oyunlarımdan Burnout Paradise Remastered yeter o paraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 ooo mass effect güzeldir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Valla ben de gamepass üyeliğine şimdiden pahalanmadan girme düşüncesindeyim. PC de kullanır, sonra konsolu alınca oradan yürürüm. Devletimiz saolsun öyle bir zam yaptiki One X alamadım kaldım. Yurtdışına çıkınca Series X yapistirmayi düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 One X alsam mı diye düşündüm ama zaten yeni nesil alacağım, gerek yok dedim. Evdeki mevcut monitör de 1080p zaten, yeni nesille birlikte 4K HDR bir monitör alacağım. Bu arada DOlby Atmos programını öneririm, Oyundan çok özellikle Netflix ile çok iyi oluyor. TV'de izlemeyi bırakıp tekrar monitörde izlemeye döndüm Sırf oyun için Windows Sonic ile pek bir fark göremedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 One S'i kaça aldın bu arada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 1500. Ama yıllardır ilk kez HDD'si olan bir şey kullanıyorum. Ne kötü öyle =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Ohannesburger. 1500'e nasil aldın ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 O fiyattı zaten 2 kol one s digital edition + 75TL para kodu ile 1500TL idi tabi sonra fiyatları arttı. Ben de bu paketi 1500e almıştım ama 4 ay oldu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Yalniz Gerge yeni aldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2020 İkinci el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2020 Resmi açıklama da geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 On 05.06.2020 at 12:01, GERGE dedi ki: Xbox One S aldım, fikrim değişti. İş-güç içerisinde zaten çok vakit ayıramıyorum oyuna, Nippon oyunları için de Switch var. Series X alacağım sanırım. Tek nedeni Game Pass. Epeydir oynamak istediğim oyunları oradan oynuyorum. NieR: Automata ve The Outer Worlds bitirdim, şimdi Red Dead Redemption 2 ve Halo: The Master Chief Collection (hiçbirini oynamadım Halo'ların, en baştan başladım) oynuyorum. Forza Horizon 4'de yüklü. No Man's Sky oynamak istiyordum, o da bu ay Game Pass'a geliyor. EA Access de aldım, yıllık 65TL'ye çok iyiymis. Hiç Mass Effect oynamamıştım, onlara bakıyorum şimdi. cok vakit ayiramiyorum deyip cogumuzun bi senede oynadigi kadar oyun listelemissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 İki tane oyun bitirdim, diğerlerini indirdim duruyorlar hala =( 3-4 saat hepsinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 konsolda tek oyun yuklu olacak, o bitene kadar baska oyun yuklenmeyecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2020 Benim PS4'de 27 tane oyun yüklü xboxta da 16 tane tek oyuna abanınca çabuk bitiyor zevk vermiyor. Hea god of war vs gibi oyunlarda direk abanıyorum tabi ama ac, tomb raider fln gibi genel AAA oyunları yaya yaya oynamayı tercih ediyorum yoksa çok tekrar ettikleri için bıkıp bırakıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2020 ben oyle oynayinca hikayeden kopuyorum, kontrolleri unutuyorum, hangi skillere puan verecegimi tekrar tekrar dusunmem gerekiyo falan o yuzden tek oyuna abanmayi daha cok seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 bu nesil saksılık görevi ps5'te olacak galiba dsdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2020 egri bugru saksi da koyulmaz buna corap kurutma icin ideal ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 yeni nesil ile birlikte AAA oyun fiyatlari icin $69.99 seviyesi yeni cita olabilir demisler, https://www.gamesindustry.biz/articles/2020-07-02-idg-other-publishers-are-considering-raising-game-prices-for-ps5-and-xbox-series-x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 korsanı neredeyse tamamen engelleyebildiklerini gördüler işte bokunu çıkartırlar artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2020 ps4/xbox1 da korsan var mı çiple miple? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar