Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Değil. PC'de neredeyse tamamen gamepad ile oynuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Xbox menüleri ne kadar kotu ya. Ana sayfası falan. PS çok daha kullanışlı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Xbox'un PC app bile berbat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 bot geldi fitne soktu foruma önce kamuflaj için reklam linki paylaşmadan önce. 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Alıntıya sokmuş, ben de bizim eleman niye durup dururken araya cs:go sokmuş diyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Bizim rekabet kurumundan onay istendi mi acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2023 https://www.rekabet.gov.tr/tr/BildirilenBirlesmeDevralma/Detay/8fa12b95-78e5-ec11-a224-0050568595ba 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Litminov Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 ps5 aldiktan sonra bu zamana kadar niye xbox ile yetinmisim diyorum. exclusive oyunlar icin series s'in uzerine bir de ps5 aldim. Ozellikle gamepad'e bayildim. tetik mekanizmasinin kullanimi ve hissiyati cok keyifli, yakin sesleri gamepad'ten vermesi, touchpad'i falan ayri bir seviye olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 6, 2023 aynı şeyi ben de diyorum ama s ile ps5 doğru kıyaslama değil. Yine de controller muazzam güzel. Xbox'ınkiler çok dandik duruyor. PS5 oyunları pahalı ve psn kütüphanesi de çok geniş değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar