Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 kardeşim bacağının iç kısmına sıcak çay döküldü. baya 2.derece yanık gibi hastaneye de gidemedik. 5 gün oldu bu arada. önce duşta yıkadı sonra 2 gün silverdin sürdü, şimdi başka 3 kremle şu videodaki pansumandan yapıyoruz. şunu da yap diyebileceğiniz bişi varsa tavsiyelere açığım.
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 aloe vera surunce baya iyi gelmisti benim gunes yanigina.
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 abi bu videodakini yaptıysanız başka bişeye gerek kalmamıştır heralde ya
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 kantaron yağı. birkaç örneğe şahidim, hiç iz kalmıyor. ama nasıl uygulanması gerektiğini bilmiyorum.
neokrasi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Lamiderm diye bi krem var, iz kalmaması konusunda iddialı. Bu iddiasında ne kadar haklı bilmiyorum. Onun dışında uyguladığınız tedavi yeterli.
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Aloe vera iyi gelebilir, ama bir doktora falan danışsanız ? Hastaneye gitmeden bir dermatolog arayabilirsiniz, yardımcı olabilirler belki. Daha önceden gittiğiniz birileri falan varsa olabilir.
Öne çıkan mesajlar