Xenus Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 kardeşim bacağının iç kısmına sıcak çay döküldü. baya 2.derece yanık gibi hastaneye de gidemedik. 5 gün oldu bu arada. önce duşta yıkadı sonra 2 gün silverdin sürdü, şimdi başka 3 kremle şu videodaki pansumandan yapıyoruz. şunu da yap diyebileceğiniz bişi varsa tavsiyelere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 aloe vera surunce baya iyi gelmisti benim gunes yanigina. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 bepanthen anti scar baya iyi onariyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2020 abi bu videodakini yaptıysanız başka bişeye gerek kalmamıştır heralde ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 kantaron yağı. birkaç örneğe şahidim, hiç iz kalmıyor. ama nasıl uygulanması gerektiğini bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 domuz yagi iyi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vivavale Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 @ginaly +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neokrasi Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Lamiderm diye bi krem var, iz kalmaması konusunda iddialı. Bu iddiasında ne kadar haklı bilmiyorum. Onun dışında uyguladığınız tedavi yeterli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 4, 2020 Aloe vera iyi gelebilir, ama bir doktora falan danışsanız ? Hastaneye gitmeden bir dermatolog arayabilirsiniz, yardımcı olabilirler belki. Daha önceden gittiğiniz birileri falan varsa olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar