eregorn Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2020 ben sürekli ölüyorum ama ölen bir oyuncu görmedim. shadow of war tarzı bişi olacak gibi geliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Ubi Connect üzerinden Yeni yıl hediyenizi almayı unutmayın Her gün yeni hediye .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 14, 2020 oyunu henüz almadım ama toplayayım önden, yediler zaten livestream ödüllerimi. sağolasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Ubi'de günlük hediyevari şeyler veriyormuş, From Monday, 14 December (13:00 UTC) you will have 24 hours to CLAIM the Bayek legacy outfit and Seafarer Settlement pack for Assassin's Creed Valhalla on any platform that you own the game on. https://register.ubisoft.com/happyholidays2020-day1/tr-TR ilki valhalla pakedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 5 saat önce, Darksun dedi ki: ilki valhalla pakedi. ee nası redeem'licez bunu, link'e tıklayınca artık kayıt olamazsın diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 bitti bu day2 oldu https://register.ubisoft.com/happyholidays2020-day2/ Get a free PC copy of Starlink today: Battle for Atlas™ Digital Edition on Ubisoft Connect PC when you register Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2020 >_>' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2020 Zaa kaçırdı nub zaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Eivor Katedilen mesafe : 1.438.161 P L : 400 ( + 27 ) Artan Opal : 367 A Demir 14.000 A Deri : 10.000 A Titanyum : 282 Oynama süresi : 186 saat - Küçük hikayeli bulmacalara bayıldım Ağaç evde tatlı çocuğun dükkanını unutmak imkansız olacak - Manastır baskınlarında silah arkadaşlarımı izlemek inanılmazdı bu baskınlara oyunu yapanların harcadığı emeği açıkça ortaya koyuyor Manastırdan ihtiyacımız olanı almak bazı oyuncuları rahatsız etmiş. Oysa biz alıyoruz rahipler dua ediyor ve kayıplar yerine konuyor - İstişareye yatarak yaşadıklarımız hoş - Büyük şehirler etkileyici - Her bölgenin hikayesi özel ve eşsiz Son AC oyunları içinde en iyisi bu .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Oyun şu anda 160'a geliyor Epic'de. Alacaksanız alın derim, en aşağı bir yıl daha ucuza düşmez gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 cyber vs this? Alakali oldugu kadar hangisi daha iyi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Apayrı oyunlar ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Ben yüzde 50ye gelemeden bıraktım acyi, çok ruhsuz geldi bana oteki oyunlara gore karakterler, bitiririm bir ara elbet ama cyberpunk şu haliyle bile daha heycan verici. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Şahsi fikrim Valhalla ama tabi bunu söylerken fantasy setting içeren oyunların benim için daha ilgi çekici olduğunu belirtmem lazım. Origins ve Odyssey sevdiysen, Valhalla. Farcry sevdiysen, Cyberpunk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 (düzenlendi) cyberin story cok iyi yaratilmis dunya da super, benim icin de en onemli sey story ve yaratilan dunya. mass effectede boyle oldu cyberda da ya da begendigim diger oyunlarda. gorkemli ve gezmekten haz duyacagim bir dunyasi ve hikayesi surukleyici ise birincil onceligim (mukemmel oyunu yazdim biliyorum ). fantasy pek buna uygun bulamadim ya da fantasy ilgimi cekmiyor artik. sistim sanirim buyu kilic kalkandan hep ayni seyler sonucta. Aralık 20, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 1 saat önce, Gangren dedi ki: Şahsi fikrim Valhalla ama tabi bunu söylerken fantasy setting içeren oyunların benim için daha ilgi çekici olduğunu belirtmem lazım. Origins ve Odyssey sevdiysen, Valhalla. Farcry sevdiysen, Cyberpunk. Ben de aynı sebepten biraz sonra Valhalla alacağım indirim varken, Cyberpunk'ı pas geçeceğim, ileride bakarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 1 saat önce, Scalanova dedi ki: gorkemli ve gezmekten haz duyacagim bir dunyasi Şunun için Immortals Fenyx Rising ama fantasy tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2020 switchde baktim ona ama cok cocuksu geldi ortalik ve karakterler. bakarim belki tekrar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2020 On 20.12.2020 at 09:32, GERGE dedi ki: Oyun şu anda 160'a geliyor Epic'de. Alacaksanız alın derim, en aşağı bir yıl daha ucuza düşmez gibime geliyor. Bu uyarı için teşekkür ederim. Aldım, başladım, pcyi tv ye bağlayıp gamepad i elime aldim oynadim Tahmin ettigimden çok daha fazla keyif aldim. Uzuuun saatler beni bekliyor sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Druid'ler 13 Mayıs'a ertelenmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 bu oyun halka açılmış sonunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ortega Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 editleme yokmu forumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2021 Düzenle yazıyor ya mesajın üzerinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2021 Assassin's Creed Valhalla: The Siege of Paris https://www.pcgamer.com/uk/assassins-creed-valhalla-the-siege-of-paris-nails-the-bleak-and-cruel-landscape-of-9th-century-francia/ .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar