fresia Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 böyle bir konu yokmuş tarif çok internette, şef sırlarını yazalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 hay ekmeğinize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 fırıncı mısın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 https://www.showtv.com.tr/show-ozel-haber/evde-gdosuz-ekmek-yapimi-248091 https://www.showtv.com.tr/programlar/sahne/show-ana-haber-evde-ekmek-yapiminin-puf-noktalari/86800 https://www.showtv.com.tr/programlar/sahne/zahide-yetisle-baris-ustadan-enfes-ekmek-tarifleri/86730 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 xboxun müdürü hobi olarak antik mısır mayalarından ekmek yapıyormüş cause why not Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 un su maya tuz bitti midenizi de doldurmayın bence ekmekle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 1 saat önce, DoGMeaT dedi ki: xboxun müdürü hobi olarak antik mısır mayalarından ekmek yapıyormüş cause why not Cok ilgincmis yahu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 mikrobiyoloji mükemmel bir alan ya. antropoloji ile kombine edip bunu araştıran insan/kanal bilen varsa ateşlesin hatta buraya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Ha bir de ufak bir tip vereyim ev ekmekçilerine, pişirirken üstü kızarmaya başladıktan sonra arada fırını açıp soğuk su sürüyoruz fırça ile, yumuşatıyor dış kabuğunu. Prof. tip değil tabi arkadaşımızdan duyup denediğimiz bir yöntem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 gluten yamultuyo beni, yoksa yapardim su antik misir mayasindan da. bu sebepten ekmek pide kuyruguna girememek, kahrediyo beni, luppo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 ben şunları koyuyordum geçen sene tam buğday unu az siyez unu zeytinyağı su tuz şeker tereyağı süt yoğurt sirke kekik karabiber zerdaçal keten tohumu çörek otu soda 2 paket instant maya haşhaş, susam, kinoa, limon suyu da ekledim ama sonuçta şuna karar verdim bu kadar ameleliğe gerek yok halk ekmekten al ekmeğini yumurtanı sütünü yoğurdunu baharatını yağını bir şekilde yersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 o nası bi malzeme listesi. yogurt,limon suyu,süt sirke bunların hepsi asit. hepsini aynı anda koyarsan kek gibi bir ekmeğe yol açar. ekmek yapmak basit birşey,insanlık tarihi kadar eski neredeyse, su-tuz-maya-un ile çok güzel ekmek yapabilirsin,ona biraz doku olsun diye çekirdek ve tahıllar ekleyebilir,beyaz unun birazı yerine azar azar tam buğday ekleyerek deneyler yapabilir,yahut süt-yoğurt ile asit katarak nası sonuçlara yol açtiğini deneyebilirsin,ama bu kadar deneyi aynı anda yapmana gerek yok,temelden başlayip mantiğini çözsen,daha sonra fantazilere de girer,hatta french baget yaparsin,ama bu ne ya,pogaca gibi bisi o ekmek degil anacim ama begeniyorsan more power to you ne diyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 20 saat önce, Fistan dedi ki: midenizi de doldurmayın bence ekmekle gluten intolerant arkaşlar kusruma bakmsın,ama bence mutluluğun tarifi,fırindan yeni çıkmış ekmek,kaymak ve tereyağ içeriyor,yahut zeytinyaği-sirke-kekik, yahut tahin pekmez,detaylar tartişilir,ama ekmek kokusu bana uyuşturucu gibi geliyor,yalarım ekmeği,hele pide fln,pastane pidesini,neler yaparim neler,iiiiiimyeh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 bende bira tortusu / mayasından ekmek yapmaya calıstım ama hamur kabarmadı ya. mayaları mı kurtaramadım duzgun acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 bira mayasıni unla vs karıştırmadan önce hafif ilık suyla karıştırıp köpürmesini görmek lazım,aktif mi değil mi diye,eğer aktifse,çok bi fark olmamalı,ama bilmiyom,hiç denemedim homebrew,kafadan konuşuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 18 dakika önce, DoGMeaT dedi ki: o nası bi malzeme listesi. yogurt,limon suyu,süt sirke bunların hepsi asit. hepsini aynı anda koyarsan kek gibi bir ekmeğe yol açar. doyurucu oluyor 1 dilim yetiyor süt yoğurt fazla oluyor da sirke limon çok az ekliyorum zaten bu da mı kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 o vidyoyu daha önceden izledim deniyecem müsait bir anımda,yorumlar çok komik ayrıca. bunlar benim eskiden yaptığim bir kısim ekmekler,koronadan önce de yapiyordum,çök seviyorum evin hamur işi kokmasıni,mayanın o ekşimtrak kokusu bana narkotik gibi geluyor en sevdiğim tarifte bu,evde döküm tencere yoksa kapaklı bir borcamda da olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 peki evde fırın yoksa ve marketlerde maya yoksa? başlığı terk mi edeyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 tavada yaparsin, maya da una su dokup bekletiyosun 3-5 gun oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 kuru paket maya var bu mayayı çoğaltabiliriz sanırım araştırmadım da deneyen var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 cogalir tabi, maya dedigin bakteri. un ve su ekle uzerine beklet al sana maya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 4 saat önce, DoGMeaT dedi ki: bira mayasıni unla vs karıştırmadan önce hafif ilık suyla karıştırıp köpürmesini görmek lazım,aktif mi değil mi diye,eğer aktifse,çok bi fark olmamalı,ama bilmiyom,hiç denemedim homebrew,kafadan konuşuyorum evet bunu unuttum ben. mayayı canlandırmadım direkt attım. neyse ki sıcak ortama koyup iyice sardım 24 saat beklettim şuan kabarmış mayalar uyanmıs. bakalım bir pişirmesi kaldı sonuçu merak ediyom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 3 dakika önce, neutrino dedi ki: cogalir tabi, maya dedigin bakteri. un ve su ekle uzerine beklet al sana maya. maya dediğin bakteri kısmı beni benden aldı teşekkürler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 ekmek yalan ya, covid tr de başladığı gün bi yaptım doyurmadı, sonra hep bulgur pilavı yedim. o gün bugündür öğlen 250 gr akşam 200 gr dümdüz haşlanmış bulgur yiyorum. kahvaltıyada paketli lavaşlardan 1.75 tane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 offff bu ne be youtube önerdi ekmek diye pizza yapmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar