Rossivore Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Arkadaşlarımla oynamak için almıştım ama pek bana göre bi oyun değilmiş bende satmaya karar verdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 güzel karar vermişsin helal olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 valla ben de tebrik ederim. hayatta böyle kararlar verebilmek önemli. başarılarının devamını dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paradoksalkedi Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 9, 2020 (düzenlendi) böyle kararlarla gelin bu foruma Nisan 9, 2020 paradoksalkedi tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serkanay Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Bu kaç dereceymiş sormadınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 21 saat önce, Rossivore dedi ki: Arkadaşlarımla oynamak için almıştım ama pek bana göre bi oyun değilmiş bende satmaya karar verdim. 18 dakika oynadıysan alırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 nasıl oldu da tarkov satış alanına döndü bizim bura satılık tarkov yazınca ilk bura mı çıkıyor nedir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 surekli her tarkov konusuna mesaj yazmanizin etkisi de vardir buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 abiii hakkaten dhdan sonra 2. bura çıkıyormuş asdf. sahibinden, letgo falan aşağılarda top kek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 hayır yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 hadi ben teamviewerdan işime dönüyorum, hayırlı satışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 tarkovcuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Hala 0. dereceden bir tarkov gelmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 tarkovdan bi türlü kaçamadık forumca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 (düzenlendi) lan yeter kaçamadınız şu tarkovdan kehkehkehk edit: üsttede aynısı varmış, bakmadan yazdım affola. Nisan 10, 2020 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 10, 2020 4 saat önce, neutrino dedi ki: Hala 0. dereceden bir tarkov gelmedi. o gelse duramazsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossivore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Bu kadar rahatsız olduğunuzu bilseydim hiç koymazdım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rossivore Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Forum sayfasında mod un bile gelip dalga geçmesi sayfanın kalitesizligini gösteriyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 kuşe kağıt kullanıyoruz sayfa için aslında baya kaliteli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 59 dakika önce, Rossivore dedi ki: Forum sayfasında mod un bile gelip dalga geçmesi sayfanın kalitesizligini gösteriyor o modun kalitesizliğini gösteriyor kardeşim. bakma sen ona kimse ciddiye almaz onu. foruma yunan girse enişte diye boynuna sarılır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Cok ayipladim sizi jelibon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 donanimhaber daha kaliteli kardeşim, ben de bırakacam zaten burayı, çok şikayetçiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 ne sakıncası var tarkov hesabı satmanın burada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Alan yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 11, 2020 belki olur aramayla buraya geliyorlar işte yasak değil mi bu tarz mesajlar burada ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar