Arvasi Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Oyunu oynamayı bir türlü beceremıyorum 3.ayın basında aldım zararına satıyorum isteyene 200tl iletişim dm yolu veya 0545 652 1805 wp yazın verelim size hayrını görün 2 hesap var elimde ilgilenen olursa yazsın bekliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Sakin ol reis satarsin illa. Telefonu da pat diye koymasaydın kız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 arıyorum, tarkovdan kaçmak bu kadar kolay olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arvasi Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2020 bana yaramıyor ısteyene vereyım uygun fıyata kardesım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 27, 2020 1 saat önce, Laraken dedi ki: arıyorum, tarkovdan kaçmak bu kadar kolay olmamalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reakt1 Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 30, 2020 icinde dayz standalone ve 4 oyun daha var takas edersen buyur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 6 oyun, 2 friend ekli steam hesabıyla takas? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 31, 2020 3 friend yaparsan alırım abi Bu devirde dostluklar değerli... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 aga bu nedir surekli ayni baslik aciliyor pazar alaninida kendi basligi olsun biktim bissuru ESCAPE FROM TARKOV escape from Tarkov satilik Escapfe from tarkov alinik pazar alaninin adini degistirin bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Olm ben bu escape from tarkovlari ayni topic saniyordum hepsi birbirinden farkli yeni uyelerinmis ahahahahah Paticik at its best Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loex Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 yeni uye geliyo diye hoslarina gidiyo heralde ama pazar alani bok oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Bence o yeni üye olup bu oyunu satanların hepsi aynı kişi dfsdfsg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2020 abi blacklistleseniz tarkov'u. pati'nin epidemici oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 On 27.03.2020 at 01:21, Laraken dedi ki: arıyorum, tarkovdan kaçmak bu kadar kolay olmamalı AIOJSFDSSD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar