Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 bu jelibonu csgo botları bile kesiyordu gelip millete laf ediyor bi de kendini bilmez densiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 ekran görüntümü bulamadım ya seni taşıdığım. Negev nerflenmeden önce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 var olmayan şeyi bulamazsın tabii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2020 @Esh falan şahit ya, Basılı Zaitsev idi nick hatta... olmayan şey ŞEREFİN HOCA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 bu oyun belki de "league of legends tarzı grafikler" yüzünden gereğinden fazla aşağılanıyor ama zaten quake serisini, cs'yi, doom serisini, overwatch'u felan oynayanların da derdi "of abi assassin's creed oynadım inanılmaz grafikler, battlefield oynadım sanırsın gerçek savaşın içindeyim" felan değil. competitive mevzular ne kadar yeterli, ne kadar iyi silah dinamikleri var, karakter hareketleri akıcı mı felan bunlar önemli. o yüzden bu oyuna grafikleri üstünden vurmaya çalışanları çok aptalca bir iş yapmaya çalışıyor olarak görüyorum. bilmemkaç saat csgo ve overwatch oynamış biri olarak, bu oyunda iki gözlemim oldu. birincisi csgo vs valorant açısından: csgo cidden kanser oyunculara sahip, hani bazen doğru düzgün iletişim kuran takımlara denk geliyorsunuz da, oturmuş bir takımınız yoksa public denemek boşa giden 1 saat anlamına geliyor. faceit felan da yalan, toxic oyunculara herhangi bir yaptırım yapılmıyor. valorant'ta oyun daha yeni olduğundan mıdır bilmem ama çoğu kişi (nooblukları bir kenara bırakırsak) görev odaklı oynuyor, ve bir şekilde ilkel takım çalışması uyguluyor. toxic oynama potansiyeli olabilecek kişiler bile mutlaka takımda destek olmak zorunda kalıyor. ikincisi ow vs valorant açısından: ow bence csgo'ya göre daha competitive hareket eden oyuncularla karşılaşmanızı sağlıyor. dengeli maçlar inanılmaz zevkli oluyor. ama ow aşırı yoğun bir oyun olduğu için, çatışma esnasında taktik vermeye zaman bile kalmıyor. voice chat'i kullanan çok nadir oyuncu görüyorum, bu da takım içinde iletişimi baltalıyor ve sanki competitive play'de değil de quick play'deymişsiniz gibi karambol oyunlar dönüyor. valorant'ta mikrofon kullanan çok oyuncu gördüm. csgo'daki kadar detaylı infolar dönmese de, en azından takım çalışmasını tetikleyebilecek iletişimler yaşanabiliyor. valorant'ta gördüğüm en önemli sıkıntı afk oyuncular. buna yönelik bir yaptırım gelmesi lazım. unrated oynarken boşalan slota random bir oyuncu atabilir. competitive oynarken normalden çok daha az puan kaybederek maçı iptal etmeyi oylayabiliriz. ama 750 pingli birisinin oyuna girip çıkmasını beklemekle 4v5 oynamaya çalışmak çok keyifsiz oluyor. ayrıca haritalarda çok fazla girinti çıkıntı ve derine saklanabilecek çok fazla nokta var. eğer e-sports turnuvalarına odaklanmak istiyorlarsa, buna bir ayar getirmek zorunda kalabilirler. genel olarak ben başarılı buldum oyunu. ama işte fortnite veya pubg oynayanlar "istemezük" demeye devam edecekler, ama competitive fps'lere farklı bir tat sunduğu için ben bir geleceğinin olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Bu oyunun da Fallout 76 Sam'i Bone mu şimdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Bu oyunu Fallout 76 ile karsilastirmanin manasi nedir? Bugfest mi release aninda? Oyunculara soz verilen seyler t*s*k gecer gibi sacma sapan mi deliver edildi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 1 saat önce, Deathblade dedi ki: Bu oyunun da Fallout 76 Sam'i Bone mu şimdi? "ah sevmediğimiz şeyleri sevenler olmasa da eko çemberinde sefamızı sürsek." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2020 (düzenlendi) deLiCiVuRuŞ3642'ler oyuna dolduğunda görürüm toksik ortamı ayrıca riot toksik oyunculara karşı eli en hafif şirketlerden biri herhalde. tyler1 gibi bi rezaletin lolde dünya şampiyonasına falan alınması rezalet ki benzer bi tipin valorantta ortaya çıkıp el üstünde tutulması da şaşırtıcı olmaz. Mayıs 25, 2020 Promenader tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 riot'un direk hedef kitlesi değil miydi abi zaten toxic oyuncular? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 öyle gerçekten toksikliği riot kadar ödüllendiren başka bi oyun şirketi yoktur herhalde. o yüzden csgoda suka blyat dediler o yüzden valorant çogiyi dememek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2020 2 haziranda full release'mis, son bir bakicam ama bu haliyle TTK bana fazla dusuk geldi. direk yattara hosuma gitmiyor... TTK => time to kill Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2020 yarin bakicak varsa birlikte girelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2020 Ultra/Super-Wide (21:9/32:9) desteklememek de bilemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 On 25.05.2020 at 12:47, Deathblade dedi ki: Bu oyunun da Fallout 76 Sam'i Bone mu şimdi? CSGO ve Overwatch türevi oyunların sayısının artmasının ve rekabet ortamının coşmasını istemenin ne kötü yanı var? niye illa "Fallout 76 Sam'i" gibi bir kalıp üretmek zorunda hissediyorsun ki? dünyadaki herkes PubG, Fortnite, Dota 2, LoL oynayacak diye bir kural yok, bazılarımız da FPS seviyor işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 FPS sevelim. Kötü FPS sevmeyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 zaten o yüzden COD serisinden uzağım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 (düzenlendi) 7-8 saat oynadim da oyunun iyi yonleri var... (haritalar guzel, anti-cheat iyi) AMA player base (2-3 kisilik el turkolar) comar ve gunplay cok kotu. uninstall ettim uyanir uyanmaz. Haziran 3, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valvyn Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Tr de aylik odemesiz oynadigin her oyunun yas araligi 11-15 arasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 bu oyunu indirip bilgisayarına kuranların pc'yi yavaştan satma vakti gelmiş demektir abi. mobil pupçi fln bundan sonra size artık anca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 (düzenlendi) @-Bonesoul- canim 24 senedir online fps oynuyorum, birak da istedigimi oynayayim. 1998'de tr'de gumba / aidata Q1 bile ile basladim, skill'se skill, aim'se aim. kazuyama'larla baslayarak buraya geldik. https://eksisozluk.com/hassas-quakeciler--45318 Haziran 3, 2020 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 3 saat önce, Valvyn dedi ki: Tr de aylik odemesiz oynadigin her oyunun yas araligi 11-15 arasi yok 18-32 barzo dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 review bomb yemiş https://www.metacritic.com/game/pc/valorant Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2020 ya asiri kotu gunplay, oyle boyle degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2020 13 saat önce, -Bonesoul- dedi ki: bu oyunu indirip bilgisayarına kuranların pc'yi yavaştan satma vakti gelmiş demektir abi. mobil pupçi fln bundan sonra size artık anca. bu oyun yerine ne oynayalım, onu da söyleseydin keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar