Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Winners https://www.google.co.uk/amp/s/www.bbc.co.uk/news/amp/entertainment-arts-51093954 brad pitte sevindim, parasite iyi secim , joker abi, scarlet nothing. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 En dogru karar Brad Pitt olmus. Marriage Story'e oscar gitmesine sasirdim acikcasi, gerci kadin rolun hakkini vermisti ama Oscar'lik oldugunu dusunmuyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 1917'yi henüz izlemedim ama Parasite öne çıkıyordu. Bana göre yönetmenin en iyi filmi olmamasına rağmen, Oscarların zayıf olduğu bu sene amerikan yapımı olmadan kazanarak destan yazdı, en iyi yönetmeni de almasına şaşırdım. Bu, ciddi farkla kazanmış olabileceğine işaret ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Adamlar ilk defa bu kafalarda film izlemişse efso gelmiştir ajhduashd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Ben Parasite'i her sene dünyada gereğinden fazla abartılan 2-3 Asya filminden biri olarak görüyordum ve izlememiştim. İLk defa merak ettim şuan, en kısa zamanda bakacağım. Son yıllarda özellikle Kore ve Hong Kong başta olmak üzere cidden çok temiz işler çıkıyor bütün Asya'dan da abartılanın, site puanlarının aksine aslında güzel işlenmiş Hollywood klişeleri bütünü gibi bir şeydi %95'i. Bakalım ya cidden ilgimi çekti. Oscar bu sene zayıftı ama. Marriage Story mesela çok çok güzel bir film ama Oscar'da bu kadar iddialı konum alacak bi film mi derseniz bence değildi. Zayıf seneydi cidden. Onunda etkisi olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 brad pitt'in bu rolüyle oscar alması garip oldu, geçmişin hatırına verdiler biraz sanki. parasite'ın kazanmak bir yana, aday bile olmaması lazım uluslararası film hariç. saçmalanmış. amerikan film akademisi, dünya film akademisi değil. şimdi her yıl "şu ülkede daha iyisi çekilmişti" mi denecek? hollywood izlemek için tv'yi açtığımızda ne dediği anlaşılmayan adamlar mı konuşacak her yıl? ispanyolca zırvalayanlar yeterince kötüydü zaten. filmden bağımsız bu dediğim, isterse türk filmi olsun ya da dünyanın gelmiş geçmiş en iyi filmi olsun, aday olmaması lazım ortak yapım filan değilse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Nasil nemrut hic bir seyden hoslanmayan bir yapiya burundun sen son aylarda, film dizi oyun devamli negatif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 amerikalılar çıkmayacaksa niye izleyeyim ki oscar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Abi amerikalilar secmis birincilige, onlar uygun gormus sen sorguluyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 bu sene homo filmi yok muymus , iphone 11 proyla 2 geyi opusurken cekseydik turkiyeye oscar getirmis olurduk. gecti mi yoksa modasi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 benim sorguladığım aday yapılması, yapıldıktan sonra danışıklı dövüş olmaz tabii. ödüller verilmeden önce açılsaydı başlığı orada da yazardım. niyesini izah ettim. bir daha kısa ve net yazayım: AMERİKAN FİLM AKADEMİSİ amerika içinde diversity yetmedi de dünyaya mı geçtiler şimdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 parazit'in orjinal bir senaryosu var, cekimler oyuncular her sey guzel ama o en iyi yabanci vermisken ustune en iyi filmi de vermek sacma geldi. 1917 yilin filmi bana gore, 21 subatta geliyomus kacirmayin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 ha yani en iyi yabancı ödülünü kaldırsınlar o zaman, ne anlamı var? koca 100 yıllık akademiyi çocuklar yönetiyor sanki. sanki bir film görmüş de kriter vs'ye bakmadan "en iyisi bu" demek istiyormuş gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 (düzenlendi) en iyi yabanci odulu bu film icin mantiksizligi one cikardi orada sorun yok onu kaldirabilirler, ancak nasil amerikali olmayan birisi en iyi sanatci odullerinden birisini aliyorsa, dunya capindaki film endrustisinden bir filmin en iyi film secilmesinde hic bir sakinca gormuyorum, adamlar da bu sekilde gormusler ki bu konuyu tum dunyaya acmislar. yabanci odulunu kaldirabilirler ki mantikli olan olur ya da devletlerin gonderdigi filmler icin gecerli olur falan. adinda amerikan gecmesinin bir baglayiciligi da yok ki NBA NFL vb sampiyonlarina dunya sampiyonu diyen millet bu Şubat 12, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 (düzenlendi) bir ekleme daha https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_foreign-language_films_nominated_for_Academy_Awards#Best_Picture 1938 den beridir en iyi film icin aday olmus yabanci dilde filmler. adamlar bastan amerigan, olywud ve inkilizce diye tutturmamislar Şubat 12, 2020 Scalanova tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Abi Nobeli İsveçli harici birine vermeleri kadar saçma yani Parasite in ödül alması İnsan gerçekten hayret ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 sam AMERİKAN FİLM AKADEMİSİ denince amerikan filmlerine verilen odul saniyor, ama adamlar amerikalilarin dunya sinamasina verdigi odul seklinde kurmus ortami. nobel de guzel benzetme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2020 bu esasen amerikanların kendini dünya görmesi mantığı. sporda da WORLD LEAGUE falan diyorlar ama 15 amerikan takımı 2 kanada takımı var. şampiyon çıkınca World Champion diyorlar kjasdhf ayrıca en iyi film oscar'ını kazanan ilk yabancı film the last emperor'du diye aklımda kaldı benim. parasite ilk değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 AMERİKAN ortak yapımıysa hadi gene neyse de onun haricinde saçmalık. nobel de kendisini isveç bilim akademisi ilan etseydi o da saçma olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 13 saat önce, Sam dedi ki: AMERİKAN FİLM AKADEMİSİ The Academy of Motion Picture Arts and Sciences https://www.wikiwand.com/en/Academy_of_Motion_Picture_Arts_and_Sciences İsminde amerikan geçmiyor, kuruluşunda da geçmemiş. Kendilerini kısıtlamamışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Valla Parazit'i henüz izlemedim ama çok garip bir yere takılmışsın Sam ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Fena takintili hakliyimciliga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 (düzenlendi) Re: Nobel Veren kuruluş doğrudan The Royal SWEDISH Academy of Sciences Yani bir tezin varsa bile buna uyan Nobel, Oscarlar değil. Yabancı film Oscarının amacı normalde dikkat çekmeyebilecek veya ödül almayabilecek yabancı filmleri ödüllendirmek, sonuçta kadın oyuncu Oscarlarının da mantığı çok farklı değil, atletizm değil bu sonuçta Chris Rock'ın dediği gibi. Mutlaka ödül almasını istediğin bir grup için ayrı kategori belirliyorsun. Ama yeterince geniş dağıtım ağına sahipse, yeterince insan görmüşse ve film iyiyse En İyi Film vs. de alabilir yabancı filmler. Şubat 13, 2020 quixef tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 (düzenlendi) Eskiden foreing movies diye geçerdi, son dönemde international movies diye geçiyor ingilizce olmayan oscar filmleri. Ama internationalların oscarın ana dallarında aday olamayacağına dair bi kısıtlama olmamış ki hiç? Ki olmuşlar da kanuni linklemiş. Yani bu amerikan takıntısı nedir anlayamadım ben. Hani paraziti beğenmezsin oscarı hak etmedi dersin (oscar ve hak? asd) ama neden bu AMERİKAN sevdası Swedish değil SWEDISH olacak @quixef düzelt pilis Şubat 13, 2020 axedice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2020 (düzenlendi) Düzeltmeye çalıştım @axedice ama nouveau-Pati'nin edit fasilitesine yetemedim, kırmızı olarak doldurulması zorunlu yazıyor dolu olan post kısmına ve kaydet e basmama izin vermiyor. Hah oldu Şubat 13, 2020 quixef tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar