DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Detroit ascilar grubu yasa boguldu valla ben de yorumlari okurken duygusala bagladim biraz. ilk basta calissam kafam acilirdi diyordum ama simdi nasi aksam yemek yapcam moduna girdim kendim yemek yiyemiyorumki canim skldi valla bir suru yorum var ama genede adamin ustaligi ve iyi adamligina methiyeler diziliyor,ben de katiliyorum cok sabirli adamdi hadi ben sabrini cok test etmedim ama goruyordum tam andavallarla muhattab olyo ama yinede asabini bozmuyor,rahat,sakin bi adamdi,derken kalpten gitti lol 26 dakika önce, fresia dedi ki: önün açıldı diye düşünecek kadar bir ruhsuz ben miyim abi hic alakasi yok ya bura neki kici kirik restoran burda sef olsam facebookta statusumu update etmem oyle diyim yani,cok kotu oldu bence beni seviyordu iyi bi referanstan oldum,ayrica ustamdi yani bana hergun bisiler ogretiyordu,kasaplik ogretiyordu,simdi ustam yok,ustasiz asci nasi olur ya, Ronin olduk iste,ortada kaldim.cok kotu yani profesyonel olarak,ustune bide insani olarak kotu,hadi ben az taniyodum ona ragmen seviodum,10 yildir beraber calistigi adamlar var mutfakta,heer tur macerayi yasamislar beraber,onlar aglamaktan fln bembeyazlar,nasi yapcaz bilmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Konuyla alakaeiz ama gecenlerde de software efsanesi Scott Allen oldu sok olmustuk. Adam daha 50 kusurdu. Iyiler erken gidiyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2020 Adamada uzuldum 40 li yaslar icin en sakat diyolar kalk krizi icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2020 Akşam servisini bı şekilde hallettik ama nasi geçti anlamadım Mutfağa alkol yağdı,şef in anısına kadehler kalktı Daha servis başlamadan herkes zomdu,tassakli regular müşterilerden biri mutfağa bı kasa bira+blue label yolladı,normalde çalışırken içmek yasak ama.bugun üstümüze alkol attılar saolsunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 dun aksam bir ara baktim,3-4 siparis fisi birikmis,8 kremali,4 pestolu makarna , 4 burger , 2 sandvic, 3 alabalik pisirmem lazim. su an hakimim istasyonuma,kendi calisma sistemimi oturttum,2 hafta once fln boyle bi siparis gelse panikten altima sicardim kremali sos `a-la minute`,yani sparis uzerine hazirlaniyor,onu hemen baslatmam lazim,diger yemekler icin de on hazirliklari yapiyorum,burgerlerin ve sandviclerin ekmeklerini izgaranin soguk kismini attim,yavas yavas kizarsinlar,kullanacagim tabaklari yakin bi yere istifle,porsyonluk posetlenmis makarnalari tezgaha diz,sandviclere bacon lazim onlari flattop a firlattim bile,cannot overcook bacon,citir citir olunca daha cok seviyolar,alabalik icin 2 tava lazim cunku yaninda pilav var,makarnalara da en az 3 tava,burger ve sandvicler flattopta pisecek 9 tane kremali makarna,arpacik sogan ve sarimsagi renk alana kadar isit,ev yapimi sosis ve mantarlari ekle,biraz pul biber,kokusu cikana kadar isit,sherry wine reduction,tavaya alkolu atinca alevler yukseliyor,cok severim,bazen fazladan sherry attigim da oluyor bu yuzden Sherry yanip uctuktan sonra mantar stok ekliyorum tavaya,biraz reduce olmasini bekleyip krema-porcini tozu- ve son olarak sosu tam potansiyeline ulastiracak olan kucuk parca bir tereyag ekleyip,atesten alip hafif karistirarak yahut cirparak yagin homojen birsekilde erimesini saglamak,monter au beurre diyor fransizlar buna.Butun bunlarin ustune makarnayi tabaklayip parmesan rendeleyip,taze tarhun yapraklari ile susleyip yolluyoruz. pesto makarna neyseki kolay,pesto onceden yapilip tezgahimda bekliyor,onceden hazirladigimiz rezene sapi,ve su kabagi dilimleriyle servis ediyoruz,onlari flattop ta isitiyorum(flattop dedigim , kumrucularin fln kullandigi izgara cesidi). makarna taze oldugu icin 5 dakkada pisiyor,pisince bi tavada hepsini birlestircem,limon tursusu,parmesan,zahter,pahali kristal deniz tuzu(!) ve hazir,yolla! alabalik da nispeten hizli pisiyor,sadece fileto,ama cok cabuk overcook olabiliyor,derisi hala gumus rengindeyken servis etmek istiyoruz,surekli izlemek lazim. Ben sicak tavaya baligi birakiyorum,yapisiyor tavaya,arada sirada salliyorum tavayi,mailard reaksyonu bitince kendini salicak,o zaman tavaya bi parca tereyag atip baligin henuz pismemis ust kismina erimis tereyagin kasikla dokuyorum,pismeye baslamasi icin,biraz rengi pembeden kavun rengine donmeye basladiginda baliklari tavada cevirip altini kapatiyorum,odun izgarasinda pisirdigimiz bir dilim portakalla servis ediyoruz ama izgaraci bunu unutmus,onu rahatsiz etmemeye calisarak adeta dans partneri gibi onun cevresinde done done portakal dilimlerini sekere bandirip yaninda kendime bi gotluk bi yer bulup izgaraya portakali atiyorum,diger ascilar boyle durumlarda izgaracayi bagirip cagirir ama ben ortami germe geregi duymam,kendi gobegimi keserim,portakal biraz renk alinca alabaliklar da hazir. Yaninda tutsulenmis tereyaginda isitilan hoppin john ve biraz daikon tursusu ile tabaklayip yolluyoruz ama hoppin jon zaten benmaride sicak bekliyor,o yuzden cok ugrastirmiyor. burgerler icin izgaraya sogan puresi dokup o soganlarin ustune burger toplarini koy ve izgara agirligiyla ez,smash burger tabir edilen burgerlar yapiyoruz,bence en iyi burger yapma teknigi bu,ki daha once baska burgercilarda da calistim Sicak izgaraya yapisiyor burgerler,her burger 113 gramlik 2 kofteden toplam 8 kofte,o sirada yeni gelen fislere bakiyorum 2 burger daha,izgarada 12 kofte,6 hamburger ekmegi,sandviclerin ekmek ve baconlari derken flattop cin keranesi gibi oldu,neyse sistemli calismayi biliyorum hersey duzenli,kofteler izgaranin saginda,baconlar izgaranin altinda cunku cok yag akitiyorlar,ekmekler solda, ama kalabalik yani,cok oynasmayip burgerlerin mailard olmasini beklemek lazim.bitince kofteleri cevirip bir koftelere peynirleri ver(double saricheddar-white cheddar) ve sandvic ve burgerleri assemble etmeye basla,sandviclere white fish pate,(ki temizledigimiz baliklarin artan kisimlarindan fln yapiyoruz baya ekonomik bi urun o yuzden baya bol suruyorum) - bacon ve garnish,baya sevilen bir urun neyse butun urunleri bambambam onceden hazirladgim tabaklarina koyup yolluyorum,donra donup biriken fislere bakiyorum,yine bi bukadar yemek birikmis,saat daha 8,en az 1-1,5 saat daha bu tempoyla devam eder,oysa cisim var,dizim agriyor,suyumdan bi firt icip fisleri diziyorum,bi yandan yeni siparisler icin nelere ihtiyacim oldgunu planlarken bi yandan tezgahimi temizliyorum,izgaraci bi viski daha shotladi,onun da siparislerini takip etsem iyi olur zor gundu,pazar brunch a gitmek yerine izin yaptim,yarin da restoran kapali,iyi bi dinlenirim,ihtiyacim vardi buna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 tüh keşke tabağın çamurunu bir yıkayaydınız kehkeh.. yerim ben bunu..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 onion pickle yapin yahu boyle duz sogan yiyen kaldi mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 margarin kullanıyor musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 mutfakta margarin kullanildigini HIC gormedim,belki vegan bi mutfak olsak yahut pastacilik yapiyor olsam kullanmis olurdum ama,su ana kadar calistigim mutfaklarda hic gormedim kullanildigini. Tereyag desen,tezgahimda kocaman bi tereyag konteyniri var her gun bolbol kullaniyorum. Bu fotorafi cumartesi gecesi cektim,servise basladigimda o tereyag konteyniri doluydu,servisin sonunda bu halde. Cumartesi gunu aksam servisine hemen boyle menuler bastirdiar sef in favorileri diye,ulan benim istasyonumdan 1 tane yemek yok,bunlari hep baskalari pisiriyor,bana kotu yemekleri kakalamislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 olsa kelbasayla piyerogi yerdik simdi ha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Ne kötü bir şey ya o, bizde de var, genelde de ben yapıyorum, öff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 pahaliymis menuleriniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 hizliresim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2020 adam amerikadan hızlı resime yüklemiş lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 imgur acilali 2 gun oldu hemen simarmissiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 simariklik degil bence. vpn yurtdisi alinca engellemiyo mu yeto hizliresim? imgur koyup da tepki yiyen gormedim ben patide. ve evet hala resimleri goremiyoruz, hikayenin en onemli parcasi eksik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 (düzenlendi) mobilden gözüküyor resimler. iş yerinden açılmıyor o da muhtemelen filtreye takıldığından. bu arada google maps'ten yorumlara baktım mekanın. son zamanlarda şikayetçi insanlar. porsiyonlar azalmış kalite düşmüş falan. şef değişmiş ondan diye yazmışlar sdsgd. Şubat 11, 2020 ahmedinejad tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 On 06.02.2020 at 19:07, DoGMeaT dedi ki: neyse doner bicagi arayisindayim yani,doner ustasi tanidiginiz varsa onerilerine acigim ya da artislik yapip uzun bi sushi bicagi alcam https://www.korin.com/japanese-knives/styles/sujihiki Soyadı "İskenderoğlu" olan bir tanıdığım var, sorayım mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Belki Alexander'ın torunudur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Öyle, ilk İskender kebabı yapan İskender beyin torunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 6 saat önce, Aket-Atum dedi ki: Öyle, ilk İskender kebabı yapan İskender beyin torunu. vaaay tam adamini bulduk , valla sorsana musait olursan, merak ediyorum , doner bicagi icin kaliteli bi turk marka onerisi var miymis. almana japona para yeterince para kazandiriyoz,varsa bi turk usta ona kazandiralim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 http://www.surbisa.com.tr/lcontent.asp?id=304&d=3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nigger_of_the_sand Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2020 Mekan baya iyi gozukuyor bu arada, resimlere bakinca istahim kabardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar