DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 kücük bi kaza gecirdim , parmak yeniden çikan bişi bence, bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Gecmis olsun! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Kimin yemegine ekstra protein gitti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 (düzenlendi) kafa dumanlı ev mutfağı kazası gibi duruyor geçmiş olsun, aşçının battle scar böyle oluyor demek ekleme; enginara geç gelen destek, küp granny smith yakışıyor Ocak 18, 2022 Archangel_ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 bakmak komik geliyor tertemiz kesmişim gülüyorum gördükçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 of bende de vardı öyle bi kesik, o eksik derinin dolması 10 sene sürdü. üstü kapansa da altındaki daha yoığun bir doku gelmiyor reddit humancrayon kazaları gibi, yara tamamen kapansa bile oraya denk gelen bi basınç falan bağırtır yine. halk arasında MANDOLİN denen aletle salata doğrarken kesmiştim ben de sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 1 ay önce bende yaptım bi kaza, üstten aldım bende. Tırnak ve altından, 1 ayda anca kapandı şimdi iyileşti gibi. Hala dokununca acıyor, tırnak üstünü kapatacağı için çok belli olmaz ama bir miktar et eksik tabi. @DoGMeaT Abi çok saçma belki ama tava almak istiyorum yapışmaz. Nasıl bir şey alayım karar veremiyorum, neoflam, granit, titanyum, teflon bin tane şey var piyasada. Marka olarakta kafam karışık. Bir yandan direkt çelik alayım diyorum ama bazı yemekler için sanki yapışmaz bir tava olmazsa işim çok zor olur gibi geliyor. Siz kullanıyor musunuz mutfakta öyle tavalar ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 20 dakika önce, Akhlaur dedi ki: tava almak istiyorum yapışmaz. Nasıl bir şey alayım karar veremiyorum, neoflam, granit, titanyum, teflon bin tane şey var piyasada. Marka olarakta kafam karışık. Bir yandan direkt çelik alayım diyorum ama bazı yemekler için sanki yapışmaz bir tava olmazsa işim çok zor olur gibi geliyor. Siz kullanıyor musunuz mutfakta öyle tavalar ? çelik gibi ısı tutmaz ama teflon veya titanyum alacağına granit al gülsan safran granit serisi çok başarılı yapışmazlık yönünden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Granit alırken dikkat edin 2 cins var. PTFE ve PFOA https://safetouseit.com/how-safe-is-granite-cookwarewhat-science-say/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2022 En sağlıklısı emaye kaplama gerisi yalan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Benim santokunun ucu cok minimalde olsa chipped lenmis. Nasil oldu, ne zaman oldu, ulan daha yeni kullanmaya baslamistim. Cok canim sikildi. Bileyleme vakti gelince, biley tasiyla toparlar belki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Ya emaye güzelde yapışma sorunu oluyor. Mesela karbon çelik aldım ikea nın. Belli bir standardı var diye genelde, internette millet yapışıyor falan yazmış aldıktan sonra okudum. Sırf o yüzden bi tane yapışmayan bişey almak istiyorum. Maddi olarak rahatladıkça tüm mutfağı çelik ve dökme demire çevirsem de yine de bir iki tane yapışmaz lazım gibi geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2022 fissler teflon bi tava alınabilir yapışmaz olarak. granit falan da iyi ama düşerse kırılıyor, emaye de öyle, darbede geçmiş olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 https://www.hepsiburada.com/oztiryakiler-celik-sote-tavasi-20x6-cm-p-HBCV000004KEYC stir fry yahut sulu soslu yemekler için bu tarz proteinleri sear etmek için şu tarz https://www.hepsiburada.com/oztiryakiler-20-x-4-cm-tek-sapli-tava-induk-p-HBV00000UUHJV bide yımırta için teflon, bide pilav tenceresi mini-ufak-orta-büyük kaçorala (sos tenceresi diyede geçer) 8 ürünle mutfak dizdim fırın tepsisi flnda eklersen tam mutfak seti olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 nedir yapışan ona göre çözüm getirelim misal protein tavaya yapıştıysa ellemiyecen, dışı kabuk bağlayınca kendini salar, salmazsa ince uçlu spatulayla nazikçe tavadan ayırırsın . yumurta için teflon şart, restoranda bile teflon kullanıyoruz yumurtaya. onun dışında nedir tavaya yapışan, yoksa ateşi harlıyorsunda o yüzden mi yapışıyor yahut hiç-az yağ kullandiğın için mi? tavaya birazcık su dökerek yapışan şeyi ayırabilirsin belki herşeyi teflonda da pişirebilirsin, ama o zaman mailard reaksyonu olmuyor, lezzetinden eksiliyor. o yüzden ısı kontrolü ve doğru teknikle bu yapışma olayını minimuma indirmeyi öğrenince, yemek yapma levelı atlayabilirsiniz. biz restoranda karbon çelik tavalar kullanıyoruz, dökme çelik gibi ama daha hafif, yağ ile season etmek gerekiyor. türkiyede gıda yönetmeliklerine aykırı olduğundan bulunamıyor. aynı sebepten dökme çelikleri emaye kaplayıp satıyorlar. paslanabilir yüzeyde yemek pişirmek yassah türkiyede. dediğim gibi, ağır bi çelik tava işinı görür, granit fln gibi egzotik şeylere gerek yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Ben de yumurta icin teflon kullaniyorum, duz tavada da yapistirmadan pisiriyorum ama cok yaglamak gerekiyor. Granit tavanin dandigi cok dandik oluyor bu arada. Annem buyuk tavam yok diye almis bir tane, cope attim. @DoGMeaT bu oztiryakiler alinacak bir marka mi? Yoksa gorsel icin mi koydun linkleri? İkisi de ihtiyac duydugumuz seyler cunku, iyiyse alayim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 oztiryakiler en basta krom, celik urunler olmak uzere tezgah, dolap ivir zivir tum endustriyel mutfak urunlerini turkiyede ureten baya devasa firma. dogmeat de direkt is yapar modellerini koymus. Belki all-clad in 10 da 1 i fiyatina geliyordur. Gideri var herturlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Mesela pilav yaparken neoflam kullanıyorum o da yapışmaz teflon falan gibi bişey. Düz emaye de yaptım dibi tuttu. Bi de ocak elektrikli benim, benim dingilliğimden mi bilmiyorum ama elektrikli ocakta ısı ayarına bi türlü alışamadım istediğim gibi yapamıyorum. Hafif sulu yemekler yaptığımda falan yapışabiliyor, tariflerde sticky dedikleri kıvamda bişey yapıyorsam falan yapışıyor bazen ama muhtemelen onlar benim ısıyı iyi ayarlayamamdan demek ki. Bir de yağ az kullanmaya çalışıyorum genel olarak. Şu çeliklerle başlayayım ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Korkmaz granit alın 2-3 boy geçin, her şeyi yaparsınız. Et için ayrı bir döküm olsun gerisi teferruat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fresia Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2022 karaca biodiamond bence tek renk alınmal,ı kaplamada deformasyon olunca farketmek mümkün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Çiftçimiz süt domuzu getirdi, özel bi event için. Suckling diyorlar, yavru daha. Böyle şeyleri yakindan izleyince harbi vejetaryen tarafim kabarıyor, yazik be çocuğa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 (düzenlendi) Amerikan wagyusu satıyoruz normalde, ama denemek icin özel olarak japon wagyusu getirdik İneğin adını soyunu sopunu yazmışlar Bunu görünce vejetaryen yanımı sessize alıyorum carcass görmek rahatsiz edici ama bu ne güzel biftek beee Ocak 23, 2022 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 et endüstrisi de ona dikkat ediyor zaten, market raflarında inorganik kırmızı küp paketler görünce aklına bile gelmiyor canlıdan çıktığı. ben yediğim nuggetların bigmaclerin sürecini mezbahadan itibaren izlesem 55 kilo blekays v2 olurdum herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Nisan mayis gibi turist akini baslayinca et bulamayacagiz zaten, o zaman blackice’in askerleri olcaz hepimiz. İki iki ye quarter pounderlari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 23, 2022 2 saat önce, DoGMeaT dedi ki: Çiftçimiz süt domuzu getirdi, özel bi event için. Suckling diyorlar, yavru daha. Böyle şeyleri yakindan izleyince harbi vejetaryen tarafim kabarıyor, yazik be çocuğa Bunlarin dislerini cekip kuyruklarini falan kesiyorlarmis mass produce ettikleri yerlerde cunku birbirlerini isiriyorlarmis. Almanya’da eylem yapiyorlardi videolarini dev ekranda oynatarak. İcim kalkmisti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar