Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 (düzenlendi) CS tipi bi fps önerisi istiyorum. Böyle vardır belki kıyıda köşede kalmış güzel oyun. CS tipi dediğim, oyun tipi olarak. Bildiğimiz silahlar, aşırı kalabalık olmayan takımlar gibi. CSGO değil çünkü artık bitmiş abi o oyun. Bi ADS olsun falan en azından. Deniyorum arada sarmıyor, her şeyi eski oyunun. COD MW aşırı uygun da oynayamıyorum gpu kaldırmıyor tad alacak şekilde. Oynadıklarımı da sayayım. Apex Legends; battle royal şuan çok zor geliyor, girip hemen taramak istiyorum o işleri uzatıyor baya. TC Siege; bambaşka bir kafa stealth, gergin falan. Taramalıyla taramak istiyorum koşarken böyle. Overwatch zaten hiç dediğim tarz değil, onu da oynadım baya. BFV 300 kişi taramayalım birbirimizi. Beleş steam oyunları olabilir. Mesela Splitgate oynadım beleşlerden ama sıktı hemen. Black Squad diye bişey gördüm kuruyorum ama kesin kötüdür. Önceki COD'lardan hala oynanan varsa öneri alabilirim bak. Baktım da üç yüz tane cod var. Hangisi ne zaman çıktı anlayamadım bile. Eyvs Ocak 14, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 cs:go tavsiye edebilirim ya da tr versiyonu olan zula Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 https://store.steampowered.com/app/755790/Ring_of_Elysium/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 14, 2020 1 saat önce, Black-ice dedi ki: CSGO değil çünkü artık bitmiş abi o oyun. bitmiş derken? tam tersine şu an en çok oyuncu sayısına çıkmış durumda. hileci problemlerini bir kenara bırakırsak, piyasadaki en iyi fps. yeni olsun ADS olsun diyorsan Black Squad var. onun dışında Zula, Ballistic Overkill, Ironsight, Warmode oynayabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 2016 doom'una baktın mı? multisini oynamıştım baya aradığın basitlikteydi. csgodaki ads ve hit marker eksikliği casual keyifçiye çok hissettiriyor kendini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 11 saat önce, Bone dedi ki: bitmiş derken? tam tersine şu an en çok oyuncu sayısına çıkmış durumda. hileci problemlerini bir kenara bırakırsak, piyasadaki en iyi fps. yeni olsun ADS olsun diyorsan Black Squad var. onun dışında Zula, Ballistic Overkill, Ironsight, Warmode oynayabilirsin. bitmiş dediğim eski işte. niye oynanıyor bu kadar anlamıyorum, beleş ama altyapısı sağlam, yıllardır dengeleri iyi oturmuş bir de insanlar alışmış heralde. en azından bi grafik yenilemesi gerekmiyor mu bu oyuna. geçen aylarda bi sarmıştım 3-4 gün tuttu sonra bi anda kesiliverdi. özellikle ads olmaması bütün keyfini öldürüo benim için. ironsight güzel duruyo ona bakayım. cod'a benziyo baya. black squad dün kurdum yazmıştım ilk postta çok ilkel bi cod gibi geldi. 7 saat önce, goldbären dedi ki: 2016 doom'una baktın mı? multisini oynamıştım baya aradığın basitlikteydi. single oyunun multisi sarmaz ya. 11 saat önce, karatan dedi ki: https://store.steampowered.com/app/755790/Ring_of_Elysium/ br abi bu. kurulu öyle baktım bir iki el. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 beleş quake vardı ya sanki? o dediğim doomun multisi direk quake idi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 (düzenlendi) quake'in son çıkanı var bende. sarmıyo beni ya. o da böyle bambaşka boyutta bi oyun. uçacan zıplayacan füzenin hesabını yapıcan falan. taramalının ucuna taramalı takıp taramak istiyorum. cod lazım galba bana. karikatür yasak Ocak 6, 2021 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 o da fifa gibi abi eskisini oynayan bulunmuyor, aşırı pahalı falan, değmez. var bende satayım sana hesabı kehkeh... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 50-60 fps kesmedi zaten parasını versem bile. şu beleşlere bi bakayım ben akşam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 bfvye alışacak kadar oynasan aslında... @cicibeybe dimi.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 bf güzel de aradığım tadı veremedi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 2 saat önce, Black-ice dedi ki: bitmiş dediğim eski işte. niye oynanıyor bu kadar anlamıyorum, beleş ama altyapısı sağlam, yıllardır dengeleri iyi oturmuş bir de insanlar alışmış heralde. en azından bi grafik yenilemesi gerekmiyor mu bu oyuna. geçen aylarda bi sarmıştım 3-4 gün tuttu sonra bi anda kesiliverdi. özellikle ads olmaması bütün keyfini öldürüo benim için. oyunun hile mevzusunu bir kenara bırakırsak, baya kaliteli dinamikleri var. en önemli şey, her mapin belirli taktikleri var, bunları öğreniyorsun. sonra bu taktiklere karşı taktik üretmeye çalışıyorsun. bu sefer de rakibin karşı taktik üretmesini engellemeye çalışıyorsun. mapler birkaç yılda bir değişse de, oturmuşluğun getirdiği bir dinamizm oluyor. COD mesela böyle değil. tamam alıyon eline keleşi dandun dandun sağa sola sıkıp sonra ölüyon felan da, tam bir taktik oluşmaya başladığı an yeni COD oyunu çıkıyor, bu sefer onda dandun dandun birbirinize dalıyorsunuz. animasyonlar değişti, karakter modelleri değişti, hitboxlar değişti, arabirim komple yenilendi, tüm mapler yeniden yapıldı... tabii grafikler hala Division kalitesinde değil onun farkındayım da, competitive amaçlı bir oyunda öyle bir şey yapmaları pek mantıklı olmazdı zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 grafiği kim takar ya zaten bütün ayarları low'a çekip öyle oynuyoruz. battlefield'da bile bi yere kadar yapman lazım adamı görebilmek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 ayarı low yapmak başka, motorun eski olması başka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Silahların gerçeğe en yakın olması, recoil gibi konularda CS'i geçen oyun oldu mu şu ana kadar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Bunu bekle. Şuan alpha'ya kayıt olabilirsin. Epic store exc olacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 biliyom bunu zevkli olcak gibi ya. çıksın oynarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 16 saat önce, Black-ice dedi ki: CS tipi bi fps önerisi istiyorum. Böyle vardır belki kıyıda köşede kalmış güzel oyun. CS tipi dediğim, oyun tipi olarak. Bildiğimiz silahlar, aşırı kalabalık olmayan takımlar gibi. CSGO değil çünkü artık bitmiş abi o oyun. Bi ADS olsun falan en azından. Deniyorum arada sarmıyor, her şeyi eski oyunun. COD MW aşırı uygun da oynayamıyorum gpu kaldırmıyor tad alacak şekilde. Oynadıklarımı da sayayım. Apex Legends; battle royal şuan çok zor geliyor, girip hemen taramak istiyorum o işleri uzatıyor baya. TC Siege; bambaşka bir kafa stealth, gergin falan. Taramalıyla taramak istiyorum koşarken böyle. Overwatch zaten hiç dediğim tarz değil, onu da oynadım baya. BFV 300 kişi taramayalım birbirimizi. Beleş steam oyunları olabilir. Mesela Splitgate oynadım beleşlerden ama sıktı hemen. Black Squad diye bişey gördüm kuruyorum ama kesin kötüdür. Önceki COD'lardan hala oynanan varsa öneri alabilirim bak. Baktım da üç yüz tane cod var. Hangisi ne zaman çıktı anlayamadım bile. Eyvs Bu arada şu da komikmiş yav, Apex Legends; battle royal şuan çok zor geliyor, girip hemen taramak istiyorum o işleri uzatıyor baya. TC Siege; bambaşka bir kafa stealth, gergin falan. Taramalıyla taramak istiyorum koşarken böyle. Overwatch zaten hiç dediğim tarz değil, onu da oynadım baya. SUDDENLY BFV 300 kişi taramayalım birbirimizi. Eeeeee sfds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 TLDR; acayip taramak istiyorum ama böyle çok kalabalık olmasın, loot ile çok da vakit kaybettirmesin, 5v5 falan taratsın ama CS de olmasın. Rainbow Six olabilir o zaman ne diyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 (düzenlendi) yok olm bi tezatlık. bf, vietnam, verdun hepsini oynadım. çok kalabalık oyunlar. sevemedim o yüzden. impactin düşük oyun içindeki. onlar başka bir tarz yani zevk aldıgım zamanlar da oldu. silahıdır, oynanabilirliğidir hepsi tam istediğim gibi aslında. ilk paragrafta dedim işte az kişi olsun tarayalım. aslında bu kadar kasmaya gerek yoktu da olsun muhabbet oldu. cod muadili bir şey lazım bana. bonecin dediklerine bakıcam akşam o iron sight güzel gibi. Ocak 15, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 son cod iyi diyorlardı. taranmıyor mu orda topun ucuna taramalı falan takıp. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 (düzenlendi) gpu eskidi yeni de alamıyorum, 60 üstü fps alamıyorum. o da tat vermiyor 300 tl vermeye değmez. betada oynadım. tam benlik valla. Ocak 15, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 (düzenlendi) 21 dakika önce, -Deno- dedi ki: Rainbow Six olabilir o zaman ne diyim. siege mi? valla hayatımda en severek oynadığım fps o heralde ya. aşırı severek oynadım ama soğutmam lazım işte biraz. aşırı sneak oyun çok ani ölebiliyorsun falan. sıcak çatışmaya hasret kaldım biraz. Ocak 15, 2020 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 15, 2020 (düzenlendi) arada Insurgency: Sandstorm oynuyorum, bir bak istersen. çok arcade değil oyun Ocak 15, 2020 lord_gorthaur tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar