Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 IMDB Linki 159 milyon dolarbutce, 2 saat sure ve ortaya cikan birbirinden kopuk aksiyon sahnelerinin ardarda gelmesi ile olusan bir film. Pazar gunu falan evde otururken izlenir, Michael Bay - Ryan Reynolds - Netflix filmi ucgeninden beklenen herseyi veriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Michael Bay diyince zaten birbirinden alakasız ekstrem aksiyon sahnelerinden başka bir şey bekleme gibi hataya düşen var mı halen ya ksdafhsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 bi garip kötü ya... michael bay de bu kadar kötü müydü hep? aksiyon filmi olarak da kötü bence... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 bad boys, armegeddon ve rock'ın ekmeğini yiyor işte. bunlardan sonra çektiği tek iyi film var o da 13 hours. bu dört filminde ortak noktası cgi min seviyede. kafayı yedi cgi yatırımları ve amerikan milliyetçiliği ile bokunu da çıkartıyor fazlasıyla kjsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 irishman ile aynı paraya malolduysa bayağı saçma olmuş lol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 39 dakika önce, fenris dedi ki: bi garip kötü ya... michael bay de bu kadar kötü müydü hep? aksiyon filmi olarak da kötü bence... Aksiyon sahneleri detay olarak cok iyi, vincten o koca demir profillerin dususu falan guzel detaylar. Ama genele bakinca cok kotu film. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Afişinde meymenet yok filmin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 cokk senaryosu kopuk film izledim de bunun senaryosu da aksiyon neden topik acildi ki buuna Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Ryan da iyice ayaga dustu. Samuel jackson yolunda emin adimlarla ilerliyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Vahset oranını sevdim ben. basrolde 2 tane kasli 2 tane daha araba olsa al sana hızlı ve öfkeli. Adamlar şehrin gobeginde jetlerle halk avliyorlar. Aksiyon durunca telefona baktım senaryo umrumda olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2019 filmin onca bütçesini "assault on senses" ile harcamış hep. sürekli yoruluyorsun. Z kuşağı olacak diye bu kadar da kötü olmaz ki. bu MTV editi tony scott iyi yapardı esas rahmetli.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2019 15 saat önce, Natanyal dedi ki: Michael Bay diyince zaten birbirinden alakasız ekstrem aksiyon sahnelerinden başka bir şey bekleme gibi hataya düşen var mı halen ya ksdafhsd I want 3d here! here and here! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 vay anasını, bayağı yazılan kadar kötüymüş film. aksiyon başarılı ama onun dışında durup da kimse "biz ne çekiyoruz" dememiş belli ki. yönetmenden ziyade senaryo tam bir tren kazası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 26, 2019 turgistan : D spurdo language gibi ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2019 suriye ile türkmenistan'ı harmanlamışlar kimse sinirlenmesin diye ama ikisi de kızmıştır kesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar