Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

6 Underground (2019)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

spacer.png

IMDB Linki

159 milyon dolarbutce, 2 saat sure ve ortaya cikan birbirinden kopuk aksiyon sahnelerinin ardarda gelmesi ile olusan bir film.

Pazar gunu falan evde otururken izlenir, Michael Bay - Ryan Reynolds - Netflix filmi ucgeninden beklenen herseyi veriyor.

Mesaj tarihi:

bad boys, armegeddon ve rock'ın ekmeğini yiyor işte. bunlardan sonra çektiği tek iyi film var o da 13 hours. 

bu dört filminde ortak noktası cgi min seviyede. kafayı yedi cgi yatırımları ve amerikan milliyetçiliği ile bokunu da çıkartıyor fazlasıyla kjsdf

Mesaj tarihi:
39 dakika önce, fenris dedi ki:

bi garip kötü ya... michael bay de bu kadar kötü müydü hep? aksiyon filmi olarak da kötü bence...

Aksiyon sahneleri detay olarak cok iyi, vincten o koca demir profillerin dususu falan guzel detaylar. Ama genele bakinca cok kotu film.

Mesaj tarihi:

Vahset oranını sevdim ben. basrolde 2 tane kasli 2 tane daha araba olsa al sana hızlı ve öfkeli.

Adamlar şehrin gobeginde jetlerle halk avliyorlar.  Aksiyon durunca telefona baktım senaryo umrumda olmadi.

• 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:

vay anasını, bayağı yazılan kadar kötüymüş film. aksiyon başarılı ama onun dışında durup da kimse "biz ne çekiyoruz" dememiş belli ki. yönetmenden ziyade senaryo tam bir tren kazası.

• Yeni Oluştur...