kizillelma Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2022 -Microsoft will let Game Pass subscribers bring their own games to Xbox Cloud Gaming later in 2022 https://www.eurogamer.net/microsoft-will-let-game-pass-subscribers-bring-their-own-games-to-xbox-cloud-gaming-later-in-2022#comments -Microsoft announces you'll soon be able to play Xbox games on a telly without a console Smart. https://www.eurogamer.net/microsoft-announces-youll-soon-be-able-to-play-xbox-games-on-a-telly-without-a-console Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Edriel Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 TR ye ne zaman geliyor Cloud gaming Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2023 Xbox Uzaktan Oynama için platformlara göre kendi resmi uygulamalarını sunmuştu ama Mac için yoktu. Geçen bakınırken denk gelip denedim, ihtiyacı olan varsa aklında bulunsun. Controller bağlanabiliyor ama controller olmadan da klavye üzerinden bile çalışıyor, keşke klavye tuşlarını istenilen şekilde değiştirme desteğini de ekleselermiş. Greenlight Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2023 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 orc_lord, 17.06.2023 00:26 tarihinde dedi ki: Xbox Uzaktan Oynama için platformlara göre kendi resmi uygulamalarını sunmuştu ama Mac için yoktu. Geçen bakınırken denk gelip denedim, ihtiyacı olan varsa aklında bulunsun. Controller bağlanabiliyor ama controller olmadan da klavye üzerinden bile çalışıyor, keşke klavye tuşlarını istenilen şekilde değiştirme desteğini de ekleselermiş. Greenlight aaa bu süper oldu. Gamepassı burdan mı calıstıyorum nasıl oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2023 @Suark Mac üzerinden direkt Xbox'a remote desktop gibi bağlantı sağlayabiliyorsun. Xbox Remote Play olayının PC ve mobil cihazlar için resmi desteği var ama Mac'te yok aslında ona çözüm oluyor. Kendi Xbox'ındaki Game Pass oyunlarını stream ederek oynayabilirsin tabii. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 30, 2023 From November 12, 2023, Microsoft will no longer allow unauthorized third-party accessories to be used with its Xbox consoles. .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 12, 2023 Microsoft Xbox game pass için reklamlı abonelik denemelerine başladı .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 Ps5 ile series x arasında kaldım. Bir taraftan 3 senelik game pass abonelikte var, ms blizzardi aliyor falan. Siz olsanız ne yapardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 (düzenlendi) xbox oyunlarının çoğu gamepasse de düşüyor, cloud ile pcden de oynarsın, zaten exclusive bir şeyi de kalmadı + blizz gelecek daha dediğin gibi ama onlar pc gamepasse de gelecek zaten. ben olsam ps tercih ederdim Ocak 3, 2024 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 ben satiyorum xbox series x bilginize. 0 dan farksız 50 saat fln. gameplay'im var yoktur. İlgilenen pm lesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 Fiyat da versene Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
df Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2024 1 2 tane özel oyun dışında oyunların çoğunda farketmeyecek. Benim gibi kısa kısa hep farklı oyun oynuyorsan gamepass büyük avantaj. Ama çeşit az oynuyorsan ekonomik tarafı değil de özel oyunları karşılaştırıp ona göre seç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 22, 2024 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar