Komutan Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 (düzenlendi) Şu aralar birkaç tane kaliteli savaş oyunu çıktı. Tek tek fazla ilgi olmaz diye tek başlıkta topluyorum. İleride başka oyunları da bu başlığa ekleyebiliriz. Command: Modern Operations, Command: Naval/Air Operations'ın yükseltilmiş versiyonu gibi düşünülebilir: Armored Brigade: Unity of Command 2: Close Combat: The Bloody First: Kasım 17, 2019 Komutan tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Unity of Command'ı aldım, biraz öğrenmek gerek. Bulmaca havası da var, kaptırıp gidebilir miyim bilmiyorum. Ama umutluyum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2019 kaliteli istiyorsanız https://store.steampowered.com/app/370540/Gary_Grigsbys_War_in_the_East/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 ilk unity of command iyidi buna da bakarım. şu close combat'a da göz atarım herhal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 (düzenlendi) Strateji oynamanın hastasıyım ama şu hex Based oyunları hiç anlamadım çok deneyip hiç beceremeyip pek de tutmadım o grisby tarzı oyunları Ama close combat serisinin hastasıyım,3d ye dönmesi ilginç. Orijinal üçlemeyi de, matriks game in yaptığı remakeleri de severek oynadım,Matrix games sonra kendi oyunlarını saldı 3 tane, remake olmayan, onları da oynadım Nerd iyim yani, sorry for wall of text favorim 3. oyun Russian front ve onun remake i Diğer oyunların aksine stratejik harita yok ve battle map ler daha küçük. Bu sayede AI in aptallığı daha az gözünüze sokuluyor, daha mantıklı single player tecrübesi sunuyor Ayrıca Rus cephesi çok iyi, serinin diğer bütün oyunlarında, oyunun 70% i Almanlarda 2 mg34, bi mortar , 2 inf ile harita tutmaca oluyor, valla çok sıkıcı, oysa Rusya'da oyun biraz ilerleyince , 2 tarafa da.bol kepçe tank , APC , ver Allah ver ,Kursk te savaşcaz daha ne olsun, Dink Dunk diye zırha çarpan gülle seslerinin spami olcak,genel olarak cok daha kanli catismalar Hoşçakalın Kasım 18, 2019 DoGMeaT tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 close combat sadece normandy remake'i oynamıştım ama iyiydi, biraz zorluydu gerçi. almanlarla savunma yapmak eğlenceliydi gerçi benim gibi savunma hastası biri için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2019 Bundan önceki Close Combatlar hep aynı motorla yapılmıştı. Bu son çıkan, The Bloody First, yeni bir motorla yapıldı.Yeni olduğu için bazı buglar, dengesizlikler vs. var ama zamanla düzelir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2020 Ultimate Admiral: Age of Sail Panzer Corps 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Slitherine'in Battlefront ile yaptığı yayımcılık anlaşması sayesinde Combat Mission: Shock Force 2, 25 ağustosta Steam'e geliyor. Diğer Combat Missionlar da onu takip edecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Second Front diye bir oyun bekliyorum. Ilk bakista klasik turnbased, hex oyun gibi duruyor. Fakat yaklasim ve 3d nedeniyle ekstralari var. Sandbox dusunen bir oyun. Binalar kat kat modellenmis. Araclar simulasyon oyunlari gibi modellenmis. Kagit uzerinde iyi gozuktugu kadar iyi calisacak diye bir sey yok tabii. Oynayip gormek lazim. https://store.steampowered.com/app/1148490/Second_Front/ Mesela bu videoda tank detaylarini gormek mumkun. Farkli silahlar, muhimmat ve hasar modeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2020 ravenfield de ekleyebiliriz. çok tatlı. https://store.steampowered.com/app/636480/Ravenfield/ bir de bf heroes ne zevkliydi ya. yukarıdaki videonun artworkünden aklıma geldi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 6, 2021 Gary Grigsby's War in the East 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 11, 2021 (düzenlendi) napolyonik isteyenler için online bi oyun, keyifli güzel sadık komünitesi var. mount and blade napoleonic wars'tan gelenler oynuyolar çoğunlukta. indirim de varmış hatırlatim dedim. https://store.steampowered.com/app/589290/Holdfast_Nations_At_War/ hani online oyun trailerlarında hep scriptli eğlenceler savaşlar gösterirler ya, bu gerçekten trailerdaki gibi bu arada dsba. roleplay dolu genelde serverlar ama opsiyonel. bir yandan mikrofondan lady gaga ya da marş falan dinletenler geçiyor. güzel ortam tavsiye ederim. ağır bi oyun haliyle. zıplaya zıplaya sıkamıyosun. güzel bi tarz. Mayıs 11, 2021 sylvanas tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2021 Dolu EU serverı bulunuyor mu sürekli, az oyuncusu var diye çekiniyorum bunu almaya kaç zamandır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sylvanas Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2021 gece ve gündüz eu us olarak değişiyo partinin döndüğü server. ama gündüzleri de us'ta oynarken de pingi hissetmiyordum oyunun yapısı yüzünden. ping dostu bi oyun, tam kapasite server var her zaman bi tane. diğerleri de daha az nüfuslu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Ya bu oyun gerçekten iyi, bence eski ekol fps'ler gibi eğlenceli. 2017'de topic bile açmışım, şimdi baktım. Fakat multi oyunların sürekli oyuncu girişine ihtiyacı oluyor. Bu oyun onu başaramadı tam olarak, o yüzden oyunu eldeki hardcore oyunculara göre şekillendirdiler. Bence bu da oyunun eğlencesini azalttı. Yani gelen güncellemeler oyunu oynayan çekirdek tayfanın isteklerine göre değiştirirken beni soğuttu. En son bir süre oynamadıktan sonra bir büyük güncelleme sonrası girmiştim ana server'a. Artık o gün denk mi geldi bilmiyorum ama rp'ye uymadım diye, yani millet sıra ateş ederken ben onların yanında zikzak çizerek düşman hattına koşuyorum diye 5 dakika spawn ban'ı yedim. Bir daha da açmadım oyunu. Napıyorlar diye merak edip klana girmişliğim var. Yürüyüş düzeni ve ateş hattı talimleri yapıyorlar. Bu tarz oyundan hoşlananlar için oyun güzel ama gerçek potansiyelini öldürdüler bana göre yeni oyunculara ulaşamadıkları için. Yoksa oyun çok eğlenceliydi, sadece bu rp olayından bahsetmiyorum. Silah mekanikleri vs de bu tayfaya göre değiştirildi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qali Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2021 (düzenlendi) Bakayım bi tenks. Edit: indirimi bitmiş bile kek Mayıs 14, 2021 Qali tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 15, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 vay, iki oyununda hastasıyız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2021 dreadnought tatli duruyor. broken arrow wargame'i hatirlatti. acaba ona kiyasla ne artisi var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 22, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 23, 2021 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar