neutrino Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 26, 2019 Direkt hindistan cevizi degildir o, hindistan cevizinden yapilan aktif karbondur. Herhangi bir aktif karbondan farkli degil. Pazarlama taktiklerine kanmayin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Life Flo vardı 4-5 senedir. Geçen sene taşınırken yeni modeli ile değiştirdik ve suyun tadı artık cidden harika oldu. Pahalı ama tavsiye ederim güzel bi cihaz istiyorsanız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delulace Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 27, 2019 şu brita'nın sürahilerine ne diyorsunuz? ev ortamında iş görür mü? hiç sağı solu deldiresim yok, cam şişe damacanayla geçinip gidiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 14, 2022 hortlatayım konuyu. damacanalar 20 lira olunca cüzdanı geçtim emotional damage vuruyor her siparişte. kullanan tavsiyesi olan var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Ben de bir hortlatma çabasına gireyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Valla ithal filtrelerin fiyatı uçup gitmiştir diye kullanmadım uzundur. Şimdi filtre yenilemek istesem kim bilir kaç damacana parasını ödemem gerekir. Ama hızlı damacana bitirenler için belki mantıklı olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 27, 2023 Ben bu tappwater denen rezil firmadan alışveriş yaptım, ürünü haftalar geçti hala göndermediler bir de paramın üstüne yattılar abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 28, 2023 Aiko, 18.11.2019 14:58 tarihinde dedi ki: bizde waterbox var çok memnunuz. hala var. hala memnunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar