GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 This Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shadow Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Bi dragon ırkı eksik kaldıydı, ne ekmek yediler be 20 yıldır şu oyundan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 ally'a red dragon, horde'a black dragon gelir. Gerçi Horde vs Ally olayı baydı demişlerdi bir kaç önce. warcraft'da yeni dönem başlatıcaz diyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Az kaldı tahminler nedir ? Yeni ırk gelecek gibi class da geliyor sanırım. belkide çok sonra açıklanır bunlar sadece paket bilgisi verirler. Blizzard ın ekipte kimse kalmadı diyolar kaliteli içerik üretecek bakalım görelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2022 neyse süpriz değil ismi en azından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 8, 2022 quality shit story telling Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 asdfkasdhjf baine olayı cidden en zirvesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 story öleli çok oldu ya, cidden bayağı kötü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Twisting nether da varmi oynayan, bi gaz geri dönüp 60 oldum, bi guild lazim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 story ve lore draenor ile battı zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pattisliborek Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 story 543653. kere retconlanıp ırzına geçilmedi mi ya zaten. catayı dahi çöpe atıp (yürüyen ragnaros lel) vanilla-tbc-wotlk üstüne legion u al koy aha sonunda sargerası zapt edip basına da jailer illidan i diktik hikaye bitti. arthas ı 35 animaya falan çevirmişler shadowlands'de. wow: güldür güldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2022 çift class sistemi getirsinler artık. lore'ın içine ettiler, bari biraz zevk alarak oynayalım. warlock / shaman felan fantastik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 16, 2022 a hadi ama yapmasınlar şu dandik shadowlands hikayesinde en iyi yer Anduinin bir omzuna babası diğer omzuna saurfang in geçmesiydi. Ben ağlamıştım orada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 5 Eylüle kadar SL niz yoksa beleş veriyorlar. Lvl 50 boost ile beraber. https://worldofwarcraft.com/en-gb/news/23840670/return-to-wow-and-get-shadowlands-free Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pordakal Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Bi an dragonflight beles veriyolar zannettim, dedim noluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 ona daha var sanki ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 yeni ek paket gelince beleş olacak SL. şimdiden geri çekebildiklerimizi çekelim demişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 evet yanına 50 boost ekstra oluyor sanırım ama sub mub yazmıyor tabi, serverlar yeterince boşalmışken iyi işte denemek isteyen varsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frostbite Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Oyunu yarida birakmistim bune ben eşşeğim diye.ama yinede hikayeyi merak ediyorum adbsgs ne oldu simdi son olay nedir:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 valla bitişi yine tahmin edebileceğin gibi rezalet olduğu için bırak sır olarak kalsın daha iyi haeuahe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 25 dakika önce, Frostbite dedi ki: Oyunu yarida birakmistim bune ben eşşeğim diye.ama yinede hikayeyi merak ediyorum adbsgs ne oldu simdi son olay nedir:) şurada 5 kişi toplansak daha iyi bi hikaye yazardık öyle diyeyim, dark'ın dediği gibi hiç bakma boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GreenPeace77 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 MS almadan kuruş vermeyin derim oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2022 Ben buyuk konusmiyim ama oyunu bedava yapsalar yine donmem devler kafa yapilarini degistirmeden. O da imkansiz. Hikayenin lesligini falan gectim, her yan bot, booster falan kayniyor hem classic’te sl’de. En kotu semi-hc kalabalik bir guildde ve belli bir arkadas cevresiyle oynamiyorsaniz oyundan keyif almak pek mumkun degildi biraktigimda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 boosting communityleri bayağı körelttiler yanlız, aynı zamanda boosting reklamı vs yasak , banlıyorlar artık. Discord grouplarını bile dağıttılar, trade chat falan sakinledi bayağı . Bot kısmında pek bilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DRaGoN_SLaYeR Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2022 Ne lanet ne pislik bi oyun abi bu, 3 senedir hiç girmedim, o zaman da 1-2 ay bakıp çıkmıştım ama her konusunu gördüğümde AKŞAM EVE GİDİP WOW YÜKLEMEM LAZIM ARTIK diyorum emenike. İçimize işlemiş pujt oyun. akşam bi indirip bakayım :') Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar