Norak Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2019 _ minidizi, Bram Stoker kitabinin uyarlamasiymis, Bu sene sonu demisler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 15, 2019 bbc her sene tekrar tekrar dickens romani uyarlamasindan gina gelmisti. biraz da tekrar tekrar baska yazarlarin romanlarini uyarlasinlar, onlardan da tiksinelim. https://www.imdb.com/list/ls070691055/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Sen sus köpek katili Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oski Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2019 Mark Gatiss varsa is yapar. adamin background i horror genre ustune zaten. the League of Gentlemen da bile denemisti horror seneler once. bi de BBC yapimi Giallo belgeseli vardi Italya'ya gidip kult giallo filmlerinin izlerini suruyodu falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 13, 2019 4 Ocak demisler buna, ayrica Netflixde gosteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 1. Bolumu baya bi sevdim.. 3. Bölümde bugun yayinlanip bitiyor sanirim seri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2020 Ben kitabını okuduydum zamanında. Who is the real monster sorusunu sorunca dracula abi daha samimi gelmişti. Kendisi elit beyfendi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 `For one who has not lived even a single life time, you're a wise man, Van Helsing.` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2020 Dizi guzel olmus, cok beğendim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 3. bölüm ne kadar dandikti ya... ilk iki hadi işte fena değil... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Evet ucuncu bolum sonuk son sahneleri haric. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenris Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 son sahneleri en kötü yerleri değil mi ya?.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Spoiler Karaya çıktıktan sonra 2.bölümün 75%i baya kötüydü. Avukatla serbest kalan vampir temasi lel. new generation Van Helsing'den Alucard wibes aldim ama baya kanserli normie çıktı pef. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Scalanova Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2020 en son sahneyi sevdim nedense. agathayla tek kaldigi bolum. avukat olayi... vampirler kadar manasizdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 9, 2020 (düzenlendi) ilk iki bölümü sıkıla pıkıla izledim dedim bari bitireyim sonuncuyu da izleyip. iyi ki de izlemişim çünkü esas olay 3. bölümdeymiş. genel itibariyle korku değil de pop-art drama olarak sunmak istemişler draculayı. üzerine biraz da tek gerçek ölümdür ölümle barışık olalım mevlana süslemeleri ile draculayı da huzura kavuşturma hikayesine döndürmüşler. genel itibariyle diyalogları ve çekimleriyle de sanki bütçeyi ve tasarımı sırf üçücü bölüm için ayırmışlar da diğerleri hazırlık bölümü olsun demişler. çünkü saçma sapan bir timeline atlaması vardı, kim nedir ne yapıyor niye böyle oldu diye sora sora geçiyor bölümler. izlenir yani kısacık bir şey zaten bakın derim. On 05.01.2020 at 19:28, Scalanova dedi ki: en son sahneyi sevdim nedense. agathayla tek kaldigi bolum. avukat olayi... vampirler kadar manasizdi. Spoiler aslında o kısmı tamamiyle çağın yozlaşmışlığını göstermek için yapmışlar dizide. aşırı laubalilik ve leşlik modern çağın tinsinç durumu filan. avukatın draculanın omzuna dokunduğunda draculanın bakışı özetliyordu durumu Ocak 9, 2020 sanssizsansli tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Çok kötü dizi, vaktine üzüldüm, ilk bölüm biraz iyiydi sonra bildiğin vakit kaybi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 20, 2020 valla benim tek gıcık olduğum şey; Spoiler dracula'nın wifi şifresini bulmasıyla kaçabilmiş olması onun dışında beğendim, keyifliydi izlemesi. lucifer kafası olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 10 saat önce, Xenocide dedi ki: valla benim tek gıcık olduğum şey; Gizli içeriği göster dracula'nın wifi şifresini bulmasıyla kaçabilmiş olması onun dışında beğendim, keyifliydi izlemesi. lucifer kafası olmuş. baya geyikti ya orası dasjksda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Bu dizi günümüzde mi geçiyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Hem evet hem hayır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 İlk bölümü izlemiştik bunun iki hafta önce, çok garip dizi lan. Başka nasıl tarif edilir bilmiyorum. Spastik spastik şeyler oluyor, ama bir şekilde izletiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 2,3. bolumler de ayni oyle,ama daha kalitesiz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Ben de güzel bir kitap uyarlaması diye başladım da bokunu çıkarmışlar fmfm. Elit adamı buffy vampiri yapmislar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar