ninjget Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Arkadaşlar Gta'ta ''What İf'' konseptiyle bir film hazırladık.Beğeneceğinizi umuyorum,emeklerimize destek olmak isterseniz videoyu paylaşabilirsiniz. https://www.youtube.com/watch?v=XLaMHxXML5g&feature=youtu.be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 yarısına kadar izleyebildim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjget Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 58 dakika önce, FromTheHell dedi ki: yarısına kadar izleyebildim canın sağolsun önerin varsa söyleyebilirsin dikkate alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 dafuq Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 kardesim gayet basarili olmus, zevkle izledim. Basarilarinin devamini dilerim. Burdakilere pek kulak asma burdaki insalarda gta ruhu yoktur. Star Citizen gibi hic cikmayacak oyunlarin demolarini oynarlar, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjget Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 55 dakika önce, senko dedi ki: kardesim gayet basarili olmus, zevkle izledim. Basarilarinin devamini dilerim. Burdakilere pek kulak asma burdaki insalarda gta ruhu yoktur. Star Citizen gibi hic cikmayacak oyunlarin demolarini oynarlar, teşekkürler vakit buldukça yapmaya çalışıyorum böyle videolar tavsiyelerin varsa önerini dikkate alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 muhtemelen yaşın çok küçük. böyle kötü işler yapmaya devam et. devam et ki sonra zamanla iyilerini yapasın. konu içerik yine bize komik gelse de prodüksiyon ve aklına geleni yapabilme kabiliyetin artacak yaşınla beraber. bir de çok daha kısa hikayeler yapmaya çalış. sonra san andreastan başka mecralara geç. jahrein taklidi olmaya çalışma, kendin orijinal bir şey bulursun elbet. hemen olması şart değil. yeterki dislike almaya devam et, unutma! dövülen demir sertleşir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ninjget Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 1 saat önce, goldbären dedi ki: muhtemelen yaşın çok küçük. böyle kötü işler yapmaya devam et. devam et ki sonra zamanla iyilerini yapasın. konu içerik yine bize komik gelse de prodüksiyon ve aklına geleni yapabilme kabiliyetin artacak yaşınla beraber. bir de çok daha kısa hikayeler yapmaya çalış. sonra san andreastan başka mecralara geç. jahrein taklidi olmaya çalışma, kendin orijinal bir şey bulursun elbet. hemen olması şart değil. yeterki dislike almaya devam et, unutma! dövülen demir sertleşir... Yaşla olan alakasını çözemedim.Youtube'de gezerken türkçesini çeken göremedim izlenir belki diye aklıma yapma hevesti düştü çok profesyönel olmasada bir fikir çıktı ortaya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 kaç yaşındasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 (düzenlendi) aynısını yazacaktım. güzel böyle contentler falan yapman ama bu forumda bu tarz şeylerin hitap ettiği bi yaş kitlesi yok pek. rapçi arkadaşlar var onlar görürse topiği bayılırlar ama. das dus davul Eylül 7, 2019 Black-ice tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 (düzenlendi) @Xenus sdfdssdffsd ya bilader ruyama girecek o nası dans animasyonu lanf dsdf Eylül 7, 2019 GONDARCENGIZ tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 (düzenlendi) türk'ün moddingle imtihanı adlı çalışma Eylül 7, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 asda onca adam arasında bir tek ben abi gibi öğüt verdim geldi atarını bir bana yaptı. ondan sonra türkten niye iyi iş çıkmıyor işte sebebi... VURUN VELEDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 2 saat önce, Xenus dedi ki: kafanda sana havali gelen hic bir sey aslinda o kadar havali ve guzel degil, izlenme alamayacagina eminim. xenus abinin tavsiyesini dinle, gta muzik videolari yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Aga bu nasi bi komunite ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2019 Ellerine sağlık, süper olmuş ama şunu şöyle yapsan daha iyi olur. SüPeRsiN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 (düzenlendi) 11 saat önce, Kojiroh dedi ki: Aga bu nasi bi komunite ya /namazkil dsdf https://www.vendettarpg.com/ törkiş arpici Eylül 8, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2019 vay arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar