Sam Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 18, 2022 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 prequel üçlemede sevdiğim iki şey: 1- Qui-Gon Jinn 2- Obi-Wan Kenobi o yüzden Obi-Wan'ı tekrar görmek güzel olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 qui-gon'da bakma boş karakter aslında da bi boşluk zamanı taken baba'nın karizmasının rüzgarına kapıldık, bırakamıyoruz kjshdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 19, 2022 Taken'ı bilmiyordum o sırlar ama şu videoda anlattığı yönleri yüzünden çok sevmiştim o karakteri, belki de biraz Kyle Katarn'a benzer bulduğum için de olabilir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Bone la ilk defa aynı fikirdeyiz. 99 da Star wars bitmiştir. Keşke başka hiçbirşey çekilmeseydi kült bir film serisi olarak kalsaydı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Tabi Kotor hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 1 saat önce, lovecraft0Z dedi ki: 99 da Star wars bitmiştir. Keşke başka hiçbirşey çekilmeseydi kült bir film serisi olarak kalsaydı Rogue One'a laf mı ettin sen? SW serisinin açık ara en güzel filmine? Cukcukcukcuk.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Pardon, rogue one, kotorlar, mandolorian hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 9 saat önce, lovecraft0Z dedi ki: Pardon, rogue one, kotorlar, mandolorian hariç doğru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 20, 2022 99da bitmiş seriyi neden izliyosunuz olm gidin zamanınızı başka şeylere harcayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 21, 2022 nostalji Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 Şimdi bu yarın çıkıyor(ya da gece mi). düşer di mi hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 eet, 2 bolum birden cikacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 o degilde, yeni bir dizi daha duyurdular seneye: Star Wars: Skeleton Crew, an Original series starring Jude Law, from executive producers Jon Watts, Christopher Ford, Jon Favreau and Dave Filoni, is streaming in 2023. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2022 oo jude law ve jon favreau, otomatik hype. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 cikmis ilk 2 bolum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komutan Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Luke keşke tek çocuk olsaymış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 - (Scoffs) You thank your droids? - It's good manners. - You don't need manners when you're talking to a lower life form. - Then I guess I don't need manners when I'm talking to you. QAPAQ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lovecraft0Z Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Spoiler sinematografiyi begenmedim, mando ve rogue one kalitesinden biraz düşmüş sanki ama iyiydi kenobi depresyondan çıkacak mı bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Spoiler bir mando degil ama idare eder bakalim. lakin 2. bolum sonu haric cok zorlamaydi boyle hnngg tier dfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Law Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 (düzenlendi) Spoiler İlk iki bölümü çekilir kılan tek şey Ewan McGregor du. Umarım böyle gitmez. Mayıs 27, 2022 Law tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 - Sinematografi gerçekten çok başarısız. Mando ne kadar harikaysa bu da bir o kadar kötü. Mandoyu izlerken pürüpak izliyordum, Kenobi'nin ilk bölümünde alt tab yaptım. O derece... - Soundtrack meh. Spoiler - Leia harika yazılmış. Sadece laf sokması değil, kenobi ile diyalogları da çok başarılı. - Haja'nın con artistliği de çok başarılıydı. Onu da çok takdir ettim. - İyi olanlar bu kadar. Gerisi beklentimin bayaaa altında kaldı. Ben bu Disney'i anlayamayacağım herhalde. Star Wars serisinin açık ara en iyi filmi olan Rogue One'ı çek, sonra rezil rüsva bir 7-8-9'a imza at. Bobba Fett ve özellikle Mando ile "Ohaaa Disney ölmemiş" dedirt, sonra hem daha da iyi malzeme hem de fan favourite oyuncun ile vasat ya da vasatın bi tık üstü diyebileceğimiz bir dizi yap. Yemin ederim ben bi bok anlamadım bu işten. Adamlardan ne beklesek tersini yapıyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2022 ne sorun vardı sinematografi'de anlamadım? benim için rogue one'dan sonra 2. sırayı aldı, general kenobi'nin pussy'liği dışında baya iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
incredibull Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 Spoiler leia'nın kaçış sahneleri daha kötü çekilemezdi, bi anda diziden kopup nasıl bi saçmalık izliyorum dedirtti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
lord_gorthaur Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 28, 2022 +1, sanki çocuk parkında yakalamaca oynuyor gibilerdi. bir de mcgregor'un diyalogları çok ruhsuz, sanki karekterin üzerinde dub yapmışlar. trailerdaki hype'ı 2 bölümde sildiler. bravo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar