akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 But ground-based combat vehicles with tactical-level lasers are not being built and used in Russia or the United States. This is done by the Turks, and the transition of the quantity of their work to the quality of technology as a whole to a new level is a matter of the very near future. https://www.armyrecognition.com/weapons_defence_industry_military_technology_uk/turkey_uses_laser_weapon_technology_to_shoot_down_chinese_uav_wing_loong_ii_in_libya.html Ayrıca OYAK, İngiliz çelik devi British Steel'i satın aldı. Bununla birlikte birçok patentin sahibi oldu. Zırh geliştirme için satın alındı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Konun bende kat ve kat uzmanı patiden bir arkadaşım özelden o ihanin lazerle dusuruldugu iddiasi yalan olduğunu ve bizimkilerde dogrulamadigını paylaştı. ayrıca lazerin etki menzili o ihanin ucus yuksekligine yetişemiyor dedi. ve şunu ekledi. Alıntı Ingiliz celik firmasini aliyorsun ama ingiliz hukumetinin verilmesini istemedigi patenleri kullanamiyorsun devlet sirri oldugundan,bundan sonra ordaki muhendislerin yardimiyla yeni zirh gelistirebilirsin ancak. Yani onun bu işleri çok iyi bildiğini bildiğimden bunu yazma gereği duydum. Ben yalnızca okuduğum iyi bir sitenin bilgilerini paylaşmıştım. Uyarı için teşekkür. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2019 zırh uzmanı arkadaşın Feamer mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 ben değilim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 benim elbette Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gallant Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 UAV dusurecek lazer he, cok da bir sey bilmene gerek yok bunun kolpa oldugunu anlamak icin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 cok yuksek hizla atarsan bence ucak dusurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 amerikan gemisiyle düşürdüler, yapılabilen birşey. mesele lazerin ve güç kaynağının yeterince güçlü olmasında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 (düzenlendi) Ağustos 19, 2019 Laurelin tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 (düzenlendi) 1 saat önce, Sam dedi ki: amerikan gemisiyle düşürdüler, yapılabilen birşey. mesele lazerin ve güç kaynağının yeterince güçlü olmasında. bunu seneler once ben de gordum ama bu bir "demonstration". max 1-2km menzil gordum. bu test cok daha yakindi buyuk ihtimalle. TR'nin yaptigi su testler mesela max 500m'den falan, sabit hedef Spoiler hareketli hedefi +500m'den vurmak su noktada hayal. + dusen UAV'nin 30mm top mermisi ile vuruldugu iddia ediliyor. edit: yazmislar zaten: Hedef malzemesi CK55 karbon çeliği olan ARMOL'ün hedef mesafesi 500 metre ve kalınlığı 3 mm. edit2: ISIN da diger lazer silahimiz: Yuksek Guclu Lazer Silahi IŞIN prototipi bir zirhli araca monte edilmeye baslandi. 20 kW’lik (4x5 kW) silah 1.5 km‘den 3mm celigi delebilmekte. Ağustos 19, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2019 (düzenlendi) TR SIHA (UAV)'leri 20,000 feet'ten (6700m) ucuyor cin UAV'si 1000m'de ucmaz tahminen su tarz bir sey vurdu Spoiler Ağustos 19, 2019 Goering tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Konuyu araştırmaya devam ediyorum. ilk verdiğim ve aşağıda verdiğim siteler güvenilir sağlam siteler. Laser weapons of the Turkish defense industry technology Turkey able to shoot down drone. Yani ciddi bir laser silah gücümüz var bunu net söyleyebilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 belçika merkezli savunma sanayi sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 şunu da izle madem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 3 üstte var aynı video. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 o zaman bi daha izlesin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 6 dakika önce, sanssizsansli dedi ki: o zaman bi daha izlesin. İyi de burada benim söylediğim desteklenmiş. Ben mi yanlış anladım? Bu tür bir sisteme sahip olabileceğimiz belirtilmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sanssizsansli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 ben öyle bişey demedim, izle şunu da dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 (düzenlendi) 16 dakika önce, sanssizsansli dedi ki: ben öyle bişey demedim, izle şunu da dedim. evet izledim benim yazdıklarımı bir nevi destekliyor böyle bir sisteme sahip olabileceğimizi söylüyor. dasaaa, Goering, Komodo, Laurelin, ise alay etmiş böyle bir laser sistemi ile olamaz demiş. Tam anlıyamadım biri basitçe açıklasın bana. Benim verdiğim siteler çok ciddi siteler. Ayrıca Ayhan hoca da çok iyi araştırma yapan güvenilir birisi. Ağustos 20, 2019 akirafes tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Aslında dronun cenazesinin otopsisi ne ile vurulduğunu belli eder. Diğer taraftan vurulan siha nın illa maksimum menzilde ucacak diye bir şeyde yok, eğer vurulma irtifası paylaşılmadıysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 gecen evrim agacinin, orman yanginlarinin kendiliginden neden ciktigina dair videosunu izledim. tr de orman yanginlarina mudahale 13 dakikaya kadar inmis, amerikadan, avrupadan ekipler gelip goru$ aliyolarmis, nasil bu kadar erken/etkin mudahale ediyosunuz diye asdfadf. sonra bugun ku yag sizdiriyor muhabbeti geldi aklima. iner misin, cikar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2019 bzimkiler erken müdahale ediyor da, uçak yerine helikopter kullandıkları için yangını yelleyip daha da güçlenidiyorlar demişti eski bi thk başkanı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar