kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 18, 2020 After banning WeChat, the US government is turning its focus to Tencent's gaming concerns A new report claims the Trump administration is making inquiries with Epic Games and Riot Games. https://www.pcgamer.com/after-banning-wechat-the-us-government-is-turning-its-focus-to-tencents-gaming-concerns/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Yine kupon lazım olan varsa 1 kasıma kadar geçerli olmak üzere bedava Rocket League i hesabına yükleyene 60TL lik kuponda ekleniyor. önceki de duruyor , 2 kuponum oldu. Birleşmiyorlar tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 ben kullanamadım o kuponu hani oyunlarda kullanılıyor çözemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 yuru be baskanim, yuru be turuncu adam and olsunki seni abdulhamit hanin yanlizligina terk etmiycez dik dur egilme! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2020 3 dakika önce, Llama dedi ki: ben kullanamadım o kuponu hani oyunlarda kullanılıyor çözemedim 80 lirayı aşan pre-order olmayan her oyun. 80 lirayı aşmıyorsa oyunların yok golden edition ultimate editionlarına bakıyorsun . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 https://themakoreactor.com/features/raji-an-ancient-epic-release-date-made-in-india-nintendo-switch-game-development-pc-ps4-xbox-one-nodding-heads-interview/13628/ hll tim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2020 Ne cok calmislar dark souls'tan gorsel olarak belli degil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 (düzenlendi) https://www.epicgames.com/store/en-US/discover/halloween-sale halloween sale başlamış. mortal shell ve crysis remastered kuponla güzel düşüyor ilk gözüme çarpanlardan. Ekim 22, 2020 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 22, 2020 shenmue 3 %66 indirimle 71'e düşmüş ya, bir önceki sale'daydı sanırım 100 tl'yken kuponla alınabilirmiş. neyse yandı kupon alacak bişey yok benlik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 outer worlds 94,50 ye iniyo, mortal shell 35,20'ye bilemedim kuponu hangisine harcasam ^_- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 (düzenlendi) 2 kupon yok mu, 2 side 1 kasımda bitiyor gerçi . Metro exodus var 99.60 ile kupon kullanılabiliyor. Ekim 24, 2020 Darksun tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 (düzenlendi) bi tane ama şöyle oluyo muydu misal outer worlds kuponla da alsan 94,50 (60 TL üzeri ya), ordan kupon geliyo onunla da başkasına dalıyosun Ekim 24, 2020 BlackRose tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 malesef, o kupon dağıttığı zaman oluyordu sadece. Sonrada işte belirli tarihe kadar kullanabiliyorsunda gerisi gelmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 outer worlds gamepasste var, baya oldu bitireli oradan. 90 kağıt vermeyin boşuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 24, 2020 Metro al kuponlu 39.60 a normal veya 91.60 a gold edition. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 17 saat önce, Silphatos dedi ki: outer worlds gamepasste var, baya oldu bitireli oradan. 90 kağıt vermeyin boşuna. onun için önce bi xbox almam lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 (düzenlendi) pc gamepass https://www.xbox.com/en-US/xbox-game-pass/games?=pcgames# son dönem oynadığım her şey buradan neredeyse Ekim 25, 2020 Silphatos tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 bilmiyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 o kadar reklamını yapmışız abi https://forum.paticik.com/search/?&q=pc gamepass&search_and_or=and&sortby=relevancy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 25, 2020 Bu kupon ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Epic coupon? Herkese tanımlanmıştı sanki 80tl ve üzeri oyunlarda 60tl indirim veriyor. Kasım 1 de bitcek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 26, 2020 bunlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 meh bende pek alacak bir şey bulamadım kuponlarda bitiyor, başka sefere artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 28, 2020 Bende yokmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 1, 2020 bu epic gameste cloud save yoktu dimi upgrade-format sonrası kingdom come piç oldu. hay allah belanı versin epic ya sene 2020. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar