Sotto Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 1 dakika önce, Solozzo dedi ki: Bak bu penaltı. Oyun kurallarını çok iyi biliyorsan açık el ile kapalı el arasında farkı biliyorsundur. Ayrıca hakem olarak yer alan şahsiyetsiz kolu birleşik hareketi yapıyor... "However, the following will not usually be a free-kick unless they are one of the above situations: the ball touches a player’s hand/arm directly from their own head/body/foot or the head/body/foot of another player who is close/near" https://www.bundesliga.com/en/bundesliga/news/rule-changes-2019-20-handball-penalties-sustitutions-wall-free-kick-4824 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pallando Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Golüne rağmen diyorum Rodrigues bu sene bize çok saç baş yoldurur. Çok pozisyona girer çok kaçırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 4 dakika önce, TheGreatWall dedi ki: Fenerliler bjklilerin yerini almis forumda. Zevzeklik etme maçı izle gel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solozzo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 5 dakika önce, Sotto dedi ki: Kesin bir karar mı yoksa takdir hakkı mı? "However, the following will not usually be a free-kick unless they are one of the above situations: the ball touches a player’s hand/arm directly from their own head/body/foot or the head/body/foot of another player who is close/near" https://www.bundesliga.com/en/bundesliga/news/rule-changes-2019-20-handball-penalties-sustitutions-wall-free-kick-4824 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 (düzenlendi) ben bilmiyodum bu kuralı, bu şekildeyse penaltı değildir. genellikle diye yazmışlar ama tam anlamak için metnin tamamını okumak gerekli sanırım ben uğraşamam ahsdhjasd Eylül 1, 2019 S-H tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 (düzenlendi) son dünya kupasında da böyle bi pozisyona penaltı verilmemişti diye hatırlıyorum bu kuraldan dolayı. doğru mu hatırlıyorum tam emin değilim gerçi ama. bi defans oyuncusuydu. varane diye hatırlıyorum ama yanlış olabilir. zıplayıp kafayla vuruyordu topu uzaklaştırmak için ama kendi koluna çarpıyordu top ve penaltı olmuyordu işte. hangi maçtı hatırlamıyorum tam. Eylül 1, 2019 k1nJo tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 2. yarıya da iyi başladık, kaleci net 2 tane pozisyon çıkardı bu baskıya devam edersek atıcaz gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Bu ne biçim kaleci abi ne vursak çıkarıyo ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 kural o şekilde, genellikle muhabbeti vücuttan sektikten sonra bilerek ele çarptırmak, yani hakem yorumu var işin içinde, orada var'a gidip baksa daha iyi olurdu bence bunun dışında maç çok iyi, fb'nin önü açık bu sene defans leş ama golü stoperler mal gibi izledi, ts kalecisi sarı görmeliydi bir de bokunu çıkardı işin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 kalecilere sarı kart anca 2. yarıda çıkıyor ya ilk yarıdan pek müdahale etmiyor hakemler. skordan bağımsız olarak uzun zamandır izlemesi en keyif veren fenerbahçe var, böyle gitsin de bu sezon maç izleyelim bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Takımın pili bitti. Acayip top kaybediyoruz 5 dk dır. Acil müdahale gelmesi lazım yoksa atmayı bırak yeriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Nvakayemenin zankaya attığı çalım efsane sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stringray Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 bu arada tolga ciğerci nedir abi? 10 tane orta saha alındı bu yetersiz mi 11 oynuyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 (düzenlendi) Penaltı diye ağlanmış ciddi ciddi ahah. Dirar ın pozisyonda hızlı oyuna sokacağım ayağına rakibe tekme attı. Öncesinde de dünyanın en saçma faulünü aldı zaten Dirar. Antu filtresiyle mi izliyorsunuz napıyorsunuz. Edit: koyduğun twiti atan hesap bile şöyle yazmış altına Spoiler Bu twiti ıq seviyesi dünya etrafında 7 tur atacak arkadaşlara atıyorum kurallara göre el yok twiti atma sebebim yarın başka bir takıma böyle bir pozisyonda penaltı verilirse arşiv olarak kullanalım diye ki mizah yapmışız o yüzden saygı çerçevesinde de yorum yaparsanız sevinirim. Eylül 1, 2019 Cthulhu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Fener sanki atacak birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FuCKiR Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 (düzenlendi) Ekubanin pozisyon da penaltı degil buarada. Jailson net top müdahale yapti Eylül 1, 2019 FuCKiR tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 ben mevlütü tivitırda falan sallıyolar sanmıştım adam oyuna girdi lan ahahaha harbiden almışız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Tolga ve Ozan'ın her hafta 11 ve 90dk oynamasını rica ediyorum Ersun hocadan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Tolga ile Rodriguez’e yazar puan kaybi. Net paslari atmadilar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
miyaw33 Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 puan kaybi net ts kalecisine yazar,adam diregi saymazsak 8 karsi karsiya top cikardi.Helal olsun cocuga Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kizillelma Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Fenerbahçe Luiz Gustavo transferi için Marsilya ile her konuda anlaşmaya vardı Fenerbahçe’den yıllık 2.750.000€ net ücret kazanacak Luiz Gustavo İstanbul da ------ Yarın Rıza Durmisi ( sol bek ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 44 dakika önce, Cthulhu dedi ki: Edit: koyduğun twiti atan hesap bile şöyle yazmış altına İçeriği gizle Bu twiti ıq seviyesi dünya etrafında 7 tur atacak arkadaşlara atıyorum kurallara göre el yok twiti atma sebebim yarın başka bir takıma böyle bir pozisyonda penaltı verilirse arşiv olarak kullanalım diye ki mizah yapmışız o yüzden saygı çerçevesinde de yorum yaparsanız sevinirim. sen de bunu yedin? Arada 15 dakka geçmiş. Penaltı falan olmadığını öğrenince R yapmış. Solozzo en azından kural bilmediğini kabul etmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 bende bilmiyodum kuralı. daha doğrusu bu sene değişince her el penaltı sanıyordum. kural koyulunca ses etmedim daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 lul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 1, 2019 ben oynuyorum arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar