Fin Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 21, 2020 On 14.06.2020 at 06:50, Xenus dedi ki: 2.el patates olmuş, eski versiyon switch yerine, garantili yeni versiyon bakayım bari. exclusiveleri oynayasım var. nintendo dava açmış adamlara lel sunu yapabilecek adami bulmak dert. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2020 pokemon company+tencent+nintendo=aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 İngiltereden gelecek tanıdık var. switch aldırabilirim belki. TR'ye göre baya ucuza geliyor. Şarj sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum. normal bir dönüştürücü ile kullansam sorun olur mu? İlla adaptörü komple değiştirmek lazım mı? Power specleri bulamadım da. Ayrıca aksesuar vs olarak kesin gerekli dediğiniz şeyler neler? Pek bilgim yok açıkça switch hakkında. Önerilere açığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 gerek yok adaptörü değiştirmene. benim switchde de adaptör 3lü ingiliz tipi. ucuna 2 liralık dönüştürücü takıp kullanıyorum. ztn abzürt pahalı ekstra adaptörler. nintendo sertifikalı olanlar dışında da kullanmayın diyorlar. hatta biri burda çok güzel bir kablo guide yapmıştı bi ara. hangi usbc kablolar nintendo sertifikalı diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 (düzenlendi) @barbu ekran koruyucu al bir tane tempered glass. dışarda kullacaksan mutlaka bir çanta al. olmazsa olmazı unutmuşum bir tane yüksek kapasiteli class 10 sd kart. onun haricinde, controller alabilirsin. nintendo pro controller epey pahalı ama daha uygunları var horinin vardı bir tane 20 dolar. Haziran 30, 2020 knox tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Ekran koruyucu, canta, analoglar icin silikon kaplama, sd kart, gamepad. Gamepad haric hepsi sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2020 Gripler de iş görüyor baya ama çantalara sığmıyor genelde grip olunca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2020 sd kart almadim ya. gopro icin 2 tane vardi. onlardan birini takarim illa gerekliyse. ilk asamada kendi bellegi yetmez mi? ekran koruyucu ve canta aldım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 dahili bellek 32 gb, zelda 14 gb falan yer kaplıyor. digital ağırlıklı gideceksen yetmez. yeni oyun aldıkça sil/yükle yapmıcaksan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Ben de gopro ile donusumlu kullaniyordum 64gb olani, isimi goruyordu. Zelda'yi kutulu almistim bu arada, indie'ler cok cilgin yer kaplaniyor da hic silinmeyecek dijital oyunlar vardi mario kart ya da super smash gibi, onlar dahili bellegi bitiriyordu. Sadece single oynar satar/takaslarim diyorsan oyunlari kutulu al, dijital olarak da indie al. Ama online da oynayacaksan sd card sart. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Alican sanirim ya. Aletin yarısı kadar da oyun ve aksesuarlara verdik arkadas Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2020 Bu Nintendo’dan onaylı, Sandisk üzerine Nintendo yazıp satıyor ABD’de, lisans bile vermişler: https://www.amazon.com.tr/gp/product/B07Z2NFPLJ PS. Lisans vermek Nintendo için önemli bir olay, tam onay vermezlerse ürüne vermezler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 (düzenlendi) Selamlar tekrardan. Aldim aleti dün. sd card da aldim 256lık. Daha kurup bakmadım, sadece ekran koruyucu yapıstırdım dun ama bugun acacagim aleti. şimdi genel itibariyle basit zaten kurulum filan ama şu Nintendo Switch Online nedir? Baya boş geldi bana. Sadece online için gerekirse gerekir sanırım. Atıyorum pokemon'da trade için gerekecek mi? Ya da Animal Crossing için gerekli mi sizce? Hani var mı bilmiyorum ama başka adalara gitmek vs için gerekli mi? Siz aldınız mı? Bir de TR yok zaten. Aldıysanız hangi ülkeden aldınız? PS: controllerları takmak icin verilen zımbırtı çok minnak. nasil alisicam bilmiyorum valla. şimdi anladım pro controller nasil satiyor diye. Temmuz 9, 2020 barbu tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Bir sürü SNES ve NES oyunu geliyor onu alınca. Ondan sadece alınır. Online oynamak için de gerekli. Mario Kart ve Mario Tennis oynuyorum ben online olarak sürekli. Animal Crossing'de kimsenin adasına gitmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Peki belki saçma olacak ama bir sorum daha var. Burada da var sanırım. Digital oyunları alırken daha ucuz diye başka başka ülkelerden alıyorsak, ama nintendo online hesabı USA hesap ise. o diğer oyunlara erişim oluyor mu? Mesela asıl hesabim USA. burada da online aldim. Sonra gidip Meksika store'dan oyun aldım. O oyunu online oynamak gerekiyorsa ayri uyelik mi alacagim? Sizin online uyelikler ya da asil hesaplariniz hangi ülkeden? Oyunlari filan nereden aliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Yok, aynı hesap hepsi. Ben genelde AUS alıyorum. Fiyatlar ucuz oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 aynı hesap derken tam anlamadım? USA hesabım var. içinde 5 oyun ve online uyelik var diyelim. sonra Aus store'dan başka oyun aldım. yine aynı hesapta mı gözüküyor 6 oyunun hepsi de? ve Aus store'dan aldıgım oyunu da online oynayabiliyor muyum? dogru mu anlamisim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Dogru anlamissin evet, ulke degistirmek sadece fiyati degistiriyor. Bazi durumlarda oyunun dili falan da degisiyor olabilir tabii emin degilim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2020 https://savecoins.app/ https://esho.pw/ şuralardan bakabilirsin istediğin oyun hangi store'da ucuz diye. şu voucher olayına da bak. 100 dolar civarı ödeyip 2 tane full price oyunla redeem'leyebiliyorsun. zelda, mario kart gibi pek indirim almayan 1st party oyunlar için iyi oluyor. ama voucher'ı alırken de, redeem'lerken de nintendo online'ın olması gerekiyor aklında olsun. bir ara satmıyorlardı voucher ama en son baktığımda avustralya ve yeni zelanda store'larında satılıyordu hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 istanbul'da güvenilir , kutulu switch oyunu satan shop var mı ? Şöyle oyun takas eden , sattıgını biraz düşüğüne geri alan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Xenoblade verelim abime tertemiz kutusunda covidfree Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2020 istanbul'da over game vardı takas yapan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2020 https://www.dekudeals.com/items/valkyria-chronicles guney afrika shop'tan alırsanız 45 tl'ye geliyor Valkyria Chronicles 4'de saglam indirimde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Arjantin store'dan nasıl alıyorsunuz ya. adres yüzünden aldırmıyor büyük ihtimalle. 2.5 dolar filan stardew valley. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DavidMills Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2020 Bir arjantin adresi gir Switch hesabına.Google a hatta..np yani.Posta kodu muhtemel CHECK tir.Win win..Ben aylardır Güney afrika kullanıyorum..Bizim TL onun karşısında bile bileh güreşinde yenilmiş ama hala ucuz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar