Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 (düzenlendi) ahah running joke o reno usta serideki, gym trainer. bir nevi all might meets louis alex armstrong serideki. Temmuz 29, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 ahhaa nası kafalar abi bunlar gfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 bruce banner'ı yadırgamıyorsunuz ama. komik ve eğlenceli ya, deneyin derim. güldürdü beni, egzersiz tavsiyeleri de fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 güzel bu izliyorum ben. zaten sezon boş izlenecek bişey yok, eğlendiriyor bu hiç olmazsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 dumbbell nan kilo moteru seyrediyorum ben de ya, ecchi ecchi guzel gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2019 bi bu bi dr,stone. enen den daha iyiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2019 bakiciler kengan aşureye bakabilir. dumbbell mangakasından, bence bakiden iyi olmuş. ama gene zayıf cgi maalesef, bir de mangadaki hikayeleri bayağı kesmişler maalesef baktığım kadarıyla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 anasının kuzusu online'nın mangakası cover yapmış dsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 4, 2019 Joshi Kōsei no Mudazukai aka Wasteful Days of High School Girls, eglenceliymis ama bombos anime. Aptal aptal bisi seyretcem diyorsaniz birebir, eglendiriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 anime was a mistake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 buna bakmamistim, iyiymis bu sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 7, 2019 Go-Tōbun no Hanayome'i seyrettim dun okeyimsi 12 bolum zaten cerez niyetine izlenir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2019 netflix düzgün bişi fundlamış gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2019 w we live in a society Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2019 https://streamable.com/x68re Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 netflix tam bi kültürsüz hanzosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2019 ne aglamis adam. editing kotu, kalaninda anime ucuz diye nflix anime basiyor. onun tanitimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2019 (düzenlendi) dumbbell 9 Spoiler terminator geldi. sahibi geldi. hoca "ben seni t2'de görmüştüm" dediği sahnede koptum lmao Eylül 9, 2019 Sam tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2019 On 08.08.2019 at 20:32, Xenus dedi ki: netflix düzgün bişi fundlamış gibi. izledim bunu, eğlenceliydi. ilk defa netflix düzgün bişey yaptırmış. ama sonlara doğru biraz boka sardı. keşke 24 bölüm yaptırsalarmış hem yarım kalmazdı hemde böyle sıkıştırmak zorunda kalmazlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2019 On 05.09.2019 at 12:17, Borlach dedi ki: izledim bunu, eğlenceliydi. ilk defa netflix düzgün bişey yaptırmış. violet evergarden? fazla iyiydi bence. bu sezon biraz fazla kuru ya. geçmiş sezonlardan devam edenler olmasa can sıkıntısından patlicaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2019 2019'un en iyi anime'si diyorlar şimdiden, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 yeni başlıklar açılmaz olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 valla ben anime izleyemedim uzun süredir sanırım bir seri hariç, backlog yığıldı. izlediğim birkaç seri yarım kaldı hatta. ilginç bir soğuma yaşadım bu yıl nedense ama aştığımda seyrettiğim şeyleri yazarım ille bölüme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 1, 2020 26 dakika önce, Oce4n dedi ki: yeni başlıklar açılmaz olmuş paşalar discord'da kaynatıyorlar ondan. gerçi son iki sezon çok boştu, onun da etkisi var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar