ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 piyango da random ama 1 bilet alanla 100 bilet alanın şansı aynı değil işte. mantık öyle mi çalışıyor diye soruyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 çekilişe katılmak için şunu yap tarzı bir halt yok ya, takımın kendiliğinden birinci olsa oyun çıkabilir yani. tabi o kadar adamdan 600 kişi artık öhöhö. Puanlar sanırım sıfırlanmıyor zaten , benim oyunla işim bitti görünüyor maksimum puanı stardew valley den almıştım harcadım bitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 abi sistemi az bucuk anladım her gun aktifivteye katılmak yada oyun almak max puanını arttırıyor o puanlarıda oyunlardan aldıgın achievementlarla dolduruyosun doldurdukca boost yapıp takımını kazandırma sansın oluyor ozetle aslında corgi takımındaysan hic bir sey yapmasanda beles oyun kazanma sansın var epey ama 10 tl idirinm istiyorsan biraz oyun alıp 15000 ustu max puan yapıp icini doldurman lazım olay o yane sıkıntı maxı arttırmak icini doldurmak yoksa kolay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Corgi takımındaysan bile en az 1 kere boost kullanman gerekiyor sanırım (emin değilim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 corgi niye en yuksek puanla 5. olm, gaben editliyor herhal diger takimlarda 1 kazansin yav yazik diye dsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 puan limiti (cap) günlük +100 doluyor sadece, veya oyun alırsan. Ben doldurup harcadım artık cap im 100 gibi birşey haha. Oyunun pek anlamı kalmıyor tabi doğal olarak. 2. 15k token almamda mantıken mümkün değil bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 sanırım en yüksek puan en hızlı olan demek ama arkada olmasınu değiştirmiyo yane 1000x hız yarına kadar gecicek digerlerini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 kendi wishlist'im + reddit'i derledim. alma bunu diyebileceğiniz bişiler var mı? for the king'i çıkardım sepetten. iyi/kötü yorum pls. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 wargroove güzel sayılır, müzikleri harika, grafikler tatlı, oynanış bir süre sonra biraz sıkıyor. Her unitin bir counteruniti var vs ama o fiyata kesinlikle değer. metro harika oyun diğerlerini oynamadım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 (düzenlendi) 3-4 senedir steam'den oyun almıyordum. sepetin son hali. https://www.fanatical.com/en/bundle/skullgirls-2nd-encore-complete-pack skullgirls complete şurda daha ucuzmuş. Haziran 29, 2019 Xenus tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 (düzenlendi) AoE2:HD expansionları ile birlikte 14 liraya düşmüş. Eğer AoE2:DE'yi de alacaksanız ve HD'niz de varsa 20'den 15 dolara düşüyor. Yani isterseniz erkenden başlayabilirsiniz. (Gelin olm. Tanıdıklarla beraber oynayınca zevkli oluyo şaaptıımın oyunu. Drush yapmaktansa "Nası da drush yaptım. Zaa" demek daha zevkli) Haziran 29, 2019 Aceace tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 @Xenus Gaben'i eleştireceyyysen indirime binme metrobüsü kullanma gardaşım !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 puan havuzunu genisletmek icin yeni eventler eklemisler, onceden bosa giden puanlarida geri vermisler, artik bosa gitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 "Review a game" nasıl yapılıyor yahu yeni şeyde, oradan nasıl puan alıcam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Sanırım bu indirim dönemini aşağıdakilerle kapatacağım: - TheoTown - Rise of Industry - Capitalism II (Capitalism Lab var ama olsun) - Planet Coaster Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 darksiders3, %66 indirim yemiş ama yine de 91,46TL ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 skullsgirls complete'i de fanatical'dan aldım. GG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 yürü be tosbağa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 corgiye ne oldu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 adamlar boost/slow vs hedelerini insan sayısına bölerek katsayı yapmışlar ondan corgi yamuluyor şimdi ahah, birde millet corgi/cockatiel sürekli kazanıyor diye basıp durduğu için 2 side ayvayı yemiş :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 2 saat önce, Llama dedi ki: "Review a game" nasıl yapılıyor yahu yeni şeyde, oradan nasıl puan alıcam la şunu nasıl yapıcam biriniz söylesin birde benim oyunlar gözükmüyor bugün ne kazandım ettim puan alamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 munualda 'riview a game' e basarsan en son oynadığın oyunların listesine direk gidiyor, orada review diye buton var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 bu "play a new game" illa yeni oynanmamis vs olmasi gerekmiyor, ben 2016dan Sheltered kurdum 700 mb oyun, oldu gayet, hemde onceden aldigim achiler bir ise yaradi ehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 maksimum puan cap im artmış bir anda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 29, 2019 (düzenlendi) arkadaş benim steam bozuldu aldığım puanları kullanamıyorum oyunlar gözükmüyor falan Haziran 29, 2019 Llama tarafından düzenlendi +4 nos var +2 takıma saldırma var kullanamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar