Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Homeworld Remastered Collection ( 11 liraya düşmüş, 15000 tokenla 1 liraya geldi kaçırmayın) Vampyr (%60 discount ) Battletech (%66 discount ) Pathfinder: Kingmaker Explorer Edition (%50 discount ) XCOM 2: War of the Chosen (%67 discount ) Freeman: Guerrilla Warfare (%20 discount ) Yarınki 15000 tokenla da bunu 10 tl ye falan alıcam sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 27, 2019 On 25.06.2019 at 22:32, reyou dedi ki: 2 tane backendci adam al lan gabe, doldurmus game developerlari, onlara yaptirdi heralde siteyi. 30 person per second hizmet veriyo resmen, yuhannaminike. oyun yapmıyolarki yıllardır, 3 tane gamedev kalmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 sahip oldugunuz dlcye gore vs degisiyor olabilir herkes icin ama: bende %94 https://store.steampowered.com/bundle/3756/PAYDAY_2_Ultimate_Edition/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 20 saat önce, Dragonutopia dedi ki: Homeworld Remastered Collection ( 11 liraya düşmüş, 15000 tokenla 1 liraya geldi kaçırmayın) Vampyr (%60 discount ) Battletech (%66 discount ) Pathfinder: Kingmaker Explorer Edition (%50 discount ) XCOM 2: War of the Chosen (%67 discount ) Freeman: Guerrilla Warfare (%20 discount ) Yarınki 15000 tokenla da bunu 10 tl ye falan alıcam sanırım Token nasıl kazaniyoruz mini game fln. dediler göremedim. Sadece corgi takımını seçtim kaldı öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 indirimden efektif nasıl yararlanılıyo bende 10 k felan puan oldu parça parça alıp puan mı tyopluypsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 On 26.06.2019 at 22:46, Xenus dedi ki: o zamanla (6-7 sene öncesi) şimdi ki internet ortamı bir mi? valve first-mover advantage ile vurdu piyasayı süpürdü. senelerce yedi şişti. hazırdan yemekte senelerdir. tok satıcı steam zaten müşteri geliyor. digital'e, internetten harcamaya bile insanlar yeni yeni ısınırken şimdi millet şimdi btc alıyor. çocuklar daha bebeyken internete bağlanıyor falan. pc digital gaming sonsuza dek haşmetlimizin keyfi tekelinde mi kalıcaktı? ne kadar dikta seven adamlarsınız... Bu grafik de çok ilginç geldi bana ya. Özellikle son 2-3 yılda Facebook'un iyice duraklama-gerileme dönemine girmesiyle ve Twitter'ın yoğun trafiğiyle Twitter çoktan Facebook'u sollamıştır diye tahmin ediyodum ben. Hatta Instagram dahi görece düşük kalmış. Benim listede mesela messenger ve event takibi dışında bi işlevselliği kalmadı gibi bir şey Facebook'un. 45+ yaş grubu hariç kimse bir şey yazmıyor/paylaşmıyor neredeyse. Anca reklamlar ya da takip edilen sayfaların bildirileri. Özellikle chatte avantajı çok ama, hele görüntülü chatte Whatsapp'tan en az 10 kat daha kaliteli Facebook Messenger serverları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Hangi takıma girdiyseniz onun altında boost your team yazıyor oraya abanıcaksınız. Oraya abanmadan önce daha altlarda oynadıgınız oyuna göre bazı puanlar kazanmıs olmanız lazım. Bende crossout ve total war: warhammer 2 dan fazla miktarda vardı sanırım 50000 falan toplam. Asagıyı inceleyin işte. Günlük abanmanız bitince pit stopdan bakın 15000 token ı gectiyseniz redeem tokenla 10tl hazır. (ben 2. indirimi aldım mesela) Total yarısı kazanırsanızda free oyun veriyormus henüz bana rast gelmedi. Resmin linkini yapıştırın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 o boost dısında puan kaznaılmıyor yasni değil mi oyun alınca boost veriyor boostlada puan harcayabiliyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonutopia Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Sahip oldugun oyunlardan kazanıyoruz puan. Mesela bende Mordhau, warhammer2 , pit people ve 4 tane daha var sanırım. Onların achievemantlarından geliyor esas pointler. Baska oyunlardan quest ve achielerle havuzunu dolduruyosun iste. Üstlerde total pointiniz gösteriyor zaten. Ayrıca dün aldıgım oyunlardan da zaten bi 12000 token geldi. Böle böle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 sokayım böyle işe ya cyka blyat. Dün 3 saat kingmaker oynadım 9 achv. kazanmısım verdiği puan 3.550 olmuş. 4k'da bugun aldıgım oyunlardan boost gözüküyor meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 17 dakika önce, BonePART dedi ki: o boost dısında puan kaznaılmıyor yasni değil mi oyun alınca boost veriyor boostlada puan harcayabiliyoruz Daha önceden tamamladığın achievementlarıdan geliyor. Yalnız geçerli sayması için oyunu 30 dk açık tutman lazım, o kötü olmuş. Bitirip sildiğimiz sürüsüyle oyun var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 (düzenlendi) eski bitirdiginiz oyunlarda da isliyor achi varsa, ben kurdum eski ufak tefek 3-5 bisi 30dk acik birakmak yeterli. ama max puan limiti var orda sari okun altinda yaziyor ne kadari bosa gidiyor (alt) o yuzden full 300 achisi alinmis oyun yerine az olanlardan secmek daha iyi: "Upgrade your maximum points or throw away the extra 3485" birde gunde sadece 1 boost yapin gerisini son gune saklayin diyorlardi puanu havuzunun her gun ufalmamasi icin. Haziran 28, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 (düzenlendi) her bitirdiğim oyun oluyor mu ? misal benim son oynan oyunlarda 1 tane var oradan 7000 puan var onu nasıl yazdırcam haneme Haziran 28, 2019 Llama tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Aldığın achievement başına puan veriyor işte, bitirmen de şart değil. 12 dakika önce, Norak dedi ki: ama max puan limiti var orda sari okun altinda yaziyor ne kadari bosa gidiyor (alt) o yuzden full 300 achisi alinmis oyun yerine az olanlardan secmek daha iyi: "Upgrade your maximum points or throw away the extra 3485" Point cap alışveriş yaptıkça artıyormuş. Birşeyler alacaksanız achievementlerden gelecek ekstra puanları yakmayın önce alacaklarınızı alın sonra puanları toplayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 slow down hedesi çalışmıyor bende heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 2. ve 3. dugmeler sadece boost yapinca aktif oluyor galiba, 1/4 ihtimal var, yada oyle birsey. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 bu sistemi pek okumadım da anlamadım da, fazla karışık olmuş. corgi ezmiş diye ona atladım mecbur ucunda ödül olduğundan yarışın. bir oyun aldım oradan bir kere boost bastım da ibre zaten hep maxta, niye ne zaman basacağım filan diye anlamadım. biraz daha oyun tutosu gibi öğrenmek gerektirmeyen birşey yapsalarmış keşke. bunu öğreneceğim sürede oyun oynarım yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 ahah Sam'le aynı duyguları paylaşıyorum.. bu nee yaa diyip uğraşmadım bile bişeylere bastım ben de ama bakmadım sonra bi daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Valla bin takla attırıyorlar önce oyun alın sonra eski oyuun kurun vs vs... Buna harcıyacak vaktım yok 10 tl pahalı olsun alıcagım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 millete bedava cyberpunk falan çıkmış o nasıl oluyor çok para harcayanlara mı dağıtıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 (düzenlendi) yaris katilman yeterli iste gunde en az 1 kere, gunluk kazanan ilk 3 takimdan toplam 600 random kisiye wishlistin 1. sirasindaki oyunu veriyorlar. Haziran 28, 2019 Norak tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 saçmalıkmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 1 kere katılmak yetiyor mu? Daha fazla katıldıkça ağırlığı artıyor mu yoksa katılan herkese eşit mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 kurallarda random diyor, Drivers from the top three finishing teams on a given day will be selected at random to receive the top ranked item from their Steam Wishlist. son gunde daha cok kisiye daha cok oyun verecekler birde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2019 ya random diyo da daha fazla para harcayana daha yüksek şansla atıyodur muhtemelen yine de. bi de ilk 3 takım nedir, hepsinden adama at gitsin. 1x 2x 3x 4x 5x diye yaparsın sanki atla deve mi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar