Xenocide Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 (düzenlendi) 5 dakika önce, zipzip dedi ki: şu video sonlarında kanalıma abone olun, beğenin gibi şeyler pls yutub kendi bi şey yapmış, video sona yaklaşırken abone olma şeysi çıkarim mi diye sordu çıkar dedim ben de. son 15 saniye kala falan sanırım logo çıkıyo üstüne gelince abone ol tuşu açılıyo. yetmez mi ki acaba? pehey sayfa başı. buraya da koyayım ziyan olmasın heh Ocak 21, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 21, 2020 yetmez. cobustur, frog leap studiostur ya da herhangi bir cover kanalı izle her videonun sonunda bi callout var. bunu yapmazsan abone olmuyolar inatla. bu arada açık ve net önü en açık iş şu youtubeda. tekrar tekrar izliyosun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2020 Geldi yeni cover, bon jovi - it's my life @zipzip i de dinledim, sonuna calloutu çaktım, kedili medili hem de bi takım şirinlikler. ayrıca yeni dslr kameramla 50 fps power, davulu jak kablosuyla değil usb kablosuyla bağlamış olmaktan kaynaklı püripak stereo ses, canavar oldu canavar; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2020 bi tane tepe kamerası eklesen aslında iyi olur arada sırada izleyiciye önünü dönmüş olursun. hep bu açıdan sırtını dönmüş gibi oluyor. şunun gibi hafif tepeden bakan çapraz veya direk önden Spoiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 25, 2020 tarz değiştirdim acuk. şöle bişi yaptım: bi de öyle aniden esti, üzerine pek çalışmadım, 1-2 kere çalıp sonra "aman iyidir ya kaydedim gitsin" dedim. o yüzden sıçıyum bazı bazı heheh hemen excuses excuses. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 (düzenlendi) bu öyle aniden esmedi. @zipzip özellikle sana sorayım, videonun üstüne böyle tıklanabilir kutucuklar açılıyodu sanki eskiden, şimdi montajda sağ üst tarafa kanalın logosunu ekledim de mesela o logonun üstüne gelince video boyunca abone olma linki olsun tıklanabilir şekilde istiyorum, var mı bu hala? Nisan 14, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 o kalktı galiba, onun yerine kartlardan eklemen gerekiyor yamulmuyorsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 video oynamıyorken bile logoya gelince bu geliyor. siteidğin buysa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 yok oynamıyoken değil, videonun içine gömdüğüm sağ üstteki logo, eskiden videonun üzerinde istenilen yerde kare kutular açıp, üzerine gelindğinde tıklanabilir link şeyyapabiliyoduk. o logunun üstüne yapcaktım da, kalkmış demek. neyse kısmet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 14, 2020 3 saat önce, Xenocide dedi ki: bu öyle aniden esmedi. @zipzip özellikle sana sorayım, videonun üstüne böyle tıklanabilir kutucuklar açılıyodu sanki eskiden, şimdi montajda sağ üst tarafa kanalın logosunu ekledim de mesela o logonun üstüne gelince video boyunca abone olma linki olsun tıklanabilir şekilde istiyorum, var mı bu hala? Abi bu videonun altına yorum yapan Tom, izlediğim başka bir 28 görüntülenmeli müzik videosunun altına da aynı yorumu yapmıştı 3-5 saat önce mi ne sdf. Youtube'un kendi botları mı var acaba. Şu kanalı biraz promote etmek lazım bu arada. Şu boş beleş günlerde, twitch falan açabilirsin belki? Aptal salak insanlar doldurmuş. Arabesk dinleyen yeşil saçlı memesiz kızlar falan izleniyor çatır çatır. Yürü oradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2020 (düzenlendi) asdf instagrama koyduğumda daha 3. saniyeden yorum geliyo, o kesin bot da youtube'dan emin değilim. ama muhtemelen orada da var ya. bi ara twitch live drumming session denedim, oluyo da aslında da ne bileyim bi fazla uğraş var ya. laptopum olsa her şey kolay olacak da pc ile davulun arası 2,5 metre falan var, kamerayı ordan pc'ye uzat felan, chati takip etmek için televizyona ver görüntüyü bıdısı dıdısı. zor işler ahsdf belki gaza gelir yaparım yine bi ara. Nisan 15, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 (düzenlendi) tom kesin bot 1 dakika oldu yükleneli şuna hemen yorum yaptı https://www.youtube.com/watch?v=l3iJFNjoGFg gerçi böyle az takipçili müzisyenleri takip edip bildirim gelince hemen yorum yapan biride olabilir Nisan 16, 2020 Mal tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 güzel şarkılar coverlarsa izlenir ya, kötü kötü lisemetal coverlıyor. döve döve 1-2 tane çaldırdık ama.......... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 laura6683 gibi kursan sistemi aslında iyi yürür de abla çok tatlış bi abla. bi de sana bakıyorum, at hırahpjsgjsd yabancı yapcaksan twitch okay de diğer türlü ııh. adam zaten 'Arabesk dinleyen yeşil saçlı memesiz kızlar falan izleniyor çatır çatır' yazmış sonra yayın açsana demiş agsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 (düzenlendi) dün yaptım bi şeyler. lara6683 gibi olayım tabi, var mı ameliyat yapan tanıdık sdfgjcvbm 15:09'da ace of spades çalmışım çoh da güzel çalmışım heheh Nisan 16, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 bu arada son videoda thumbı aldığın açıdan çeken kamera daha kaliteli sanırım, onu neden seni tamamen gören açıda kullanmıyosun? yoksa dof yüzünden mi öyle geldi bana bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 (düzenlendi) yok orda 50mm objektif kullanıyorum, dar açılı, diyafram eşşek gibi açılabildiği için ışık sorunu olmuyor. Dolayısıyla iso patlatmıyorum, dolayısıyla görüntü daha kaliteli hah Bi de alan derinliği efekti yarattığı için daha estetik gözüküyor göze. Ama dediğim gibi dar açılı objektif olduğu için geniş bi alanı görmem mümkün değil. ilk kez denedim onu, benim de hoşuma gitti. kullanmaya devam edicem. Nisan 16, 2020 Xenocide tarafından düzenlendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Yayına girmeyi düşündüğün bir saat var mı? Açayım twitch'i. Bir de abi memeli bi ablayla anlaş, kamera onu kuş bakışı çeksin, sen çal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 PANTERA VAR MI ABİ? dfsds Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2020 55 dakika önce, deadwoll dedi ki: Yayına girmeyi düşündüğün bir saat var mı? Açayım twitch'i. Bir de abi memeli bi ablayla anlaş, kamera onu kuş bakışı çeksin, sen çal. abi sen bu cümleleri yazarken ben yayında tepiyodum valla davulu yarın ve c.tesi pazar açmıcam başka işlerim var da, p.tesiden itibaren yine açarım, takriben akşam 5-6 gibi açıyorum 8.30'a kadar falan. 8.30'dan sonra komşu blocked asdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 On 16.04.2020 at 19:52, deadwoll dedi ki: Yayına girmeyi düşündüğün bir saat var mı? Açayım twitch'i. Bir de abi memeli bi ablayla anlaş, kamera onu kuş bakışı çeksin, sen çal. şimdi açıyom he birazdan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Abi forumu 4 saat boyunca check etmedigim tek gunu bulmussun ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2020 ahasdfsdf neyse nerdeyse her gün açar oldum zaten, akşam 4-5-6-7 saatleri arasında 1-2 saat civarı tıngırdatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar